Uzun zamandır aramıza bir kadın alarak üçlü bir deneyim yaşamak istiyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır bu düşünce aklımda var ve sonunda onuda bu fikre alıştırabildim. Şimdi ise bu deneyimi gerçekten paylaşabileceğimiz, hem güvenebileceğimiz hem de uyumlu olabileceğimiz birini bulmam gerekiyor. Çevremdeki bazı arkadaşlarımı düşünüyorum, acaba onlar da benim gibi böyle bir şey istiyor olabilir mi diye kafamdan geçiriyorum ama bir türlü cesaret edip açamıyorum konuyu. Belki onlar da aynı duyguları yaşıyordur ama ya yanlış anlaşılırsam korkusu beni durduruyor.
Ben kadınların çoğunun bunu istediği düşüncesindeyim acaba yanlışmı düşünüyorum? Merak ettiğim şey şu: Bu istek sadece bana mı özgü? Kadınlar gerçekten böyle bir şey ister mi? Aramızda daha önce böyle bir deneyim yaşayan var mı? Deneyimlerini paylaşmak ya da bu konuda bana yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.
lütfen saçma sapan cevaplar yazmayın buna benzer kadınların paylaşımlarını gördüm okudum onun için bende üye olup yazmak, bilgi almak istedim
Ben kadınların çoğunun bunu istediği düşüncesindeyim acaba yanlışmı düşünüyorum? Merak ettiğim şey şu: Bu istek sadece bana mı özgü? Kadınlar gerçekten böyle bir şey ister mi? Aramızda daha önce böyle bir deneyim yaşayan var mı? Deneyimlerini paylaşmak ya da bu konuda bana yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.
lütfen saçma sapan cevaplar yazmayın buna benzer kadınların paylaşımlarını gördüm okudum onun için bende üye olup yazmak, bilgi almak istedim