- 6 Temmuz 2019
- 10
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi Anneoldumbenn
-
Bende aynı düşüncedeyim ama daha bugün öğrendiğim icin sanırım daha kafamı toparlayamadim. Benimde ikinci gebeliğim ilkinde 3lu yapilmamisti 2 li ve ayrıntılı oldu sadece keske bu gebeliktede 3lu yaptirmasaydim diye düşünüyorum su anAynısı oldu bende. Trisomi 21 450:1 çıktı. Doktorum 300 euroluk bir kan testi önerdi. Özel hastane bu arada. İkili temizdi. Orta riskli olarak göründü bu 3lü tarama. Detaylıya girdim bebek gayet iyi her şeyi normal. Başka hiçbir şey yaptırmadım. 2. Oğlum allahın izniyle. Bir anormallik olsa da aldırmayacağım için gerek görmedim. Doktorum hazırlıklı olursun dedi ama düşünmedim. Şuan 34 haftalığız az kaldı allahın izniyle.
Ben başka doktor ve perinatologlara sordum hespi zaten 2li temizse 3 şü neden yaptırdın dedi. Pakete dahil diye yaptırmıştık. Bir de 3lü tarama güvenli değil diye çok söyleniyor zaten. Hatta arkadaşımın kız bebeği kesinlikle down dediler kafası kocaman dediler doğumda çıkarır çıkarmaz ameliyata alınacak bebek kafasından sıvı alınacak vs neler dediler gel gör ki mandalina kadar kafası vardı. Sağlıklı çok güzel bir bebek doğdu. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Sağlıklı evlatlar versinBende aynı düşüncedeyim ama daha bugün öğrendiğim icin sanırım daha kafamı toparlayamadim. Benimde ikinci gebeliğim ilkinde 3lu yapilmamisti 2 li ve ayrıntılı oldu sadece keske bu gebeliktede 3lu yaptirmasaydim diye düşünüyorum su an
Aynen benim de ikili ve ayrıntılı sorunsuz çıktı üçlü de risk çıktı.39 haftanın içindeyiz inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaAynısı oldu bende. Trisomi 21 450:1 çıktı. Doktorum 300 euroluk bir kan testi önerdi. Özel hastane bu arada. İkili temizdi. Orta riskli olarak göründü bu 3lü tarama. Detaylıya girdim bebek gayet iyi her şeyi normal. Başka hiçbir şey yaptırmadım. 2. Oğlum allahın izniyle. Bir anormallik olsa da aldırmayacağım için gerek görmedim. Doktorum hazırlıklı olursun dedi ama düşünmedim. Şuan 34 haftalığız az kaldı allahın izniyle.
AminnAynen benim de ikili ve ayrıntılı sorunsuz çıktı üçlü de risk çıktı.39 haftanın içindeyiz inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
Aminnn içimi çok rahatlattiniz çok teşekkür ederimBen başka doktor ve perinatologlara sordum hespi zaten 2li temizse 3 şü neden yaptırdın dedi. Pakete dahil diye yaptırmıştık. Bir de 3lü tarama güvenli değil diye çok söyleniyor zaten. Hatta arkadaşımın kız bebeği kesinlikle down dediler kafası kocaman dediler doğumda çıkarır çıkarmaz ameliyata alınacak bebek kafasından sıvı alınacak vs neler dediler gel gör ki mandalina kadar kafası vardı. Sağlıklı çok güzel bir bebek doğdu. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Sağlıklı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?