3lü taramalarınız nasıl çıktı?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Düşük ue3 çıktı sonucum. 250 diyor normal değer ama 255 çıkmış doktor su aldırabilirsin dedi çok korkuyorum

2li nasıl çıkmıştı. Eğer bebeğini aldırmak gibi bir düşüncen yoksa onu riske atma

Bu ne ya bu eziyet etmek resmen. 3 lü tarama yspılmasın. Hepsi kötü çıkar ben yaptırmıycam karar verdim. 2 li ii çıkıyo 3 lü kötü stresten başka bişey değil.

2li çok iyi çıkmıştı, doktor maşallah dedi hatta ama şimdi düşük ue3 deyince ben ne olduğunu anlamadım söylemedi de direkt su aldırabilirsin dedi bende reddettim tabii ayrıntılıda bakılır artık o zaman dedi. Çok korktum.

Can'ım ikilin iyiyse takma bile. Bunlar hep aldatmaca benim Dr ikili iyi üçlüye gerek Yok dedi

Can'ım ikilin iyiyse takma bile. Bunlar hep aldatmaca benim Dr ikili iyi üçlüye gerek Yok dedi
Zekaiye gidiyorum ne bileyim yaptır dediler gün verdiler diye yaptırdım ama ikili çok temizdi maşallah filan dddi doktor anlamadım bu neden böyle çıktı. Konuştu konuştu sonra %1 ilk bir ihtimal dedi. O ihtimal için de sıvı aldırmak mantıklı değil ki

Bende orda tahlil yaptırıyorum aynı zamanda başka hastanede öteki gerek Yok giyince bidaha gitmedim

Keşke bende yaptırmasaydım o kadar moralim bozuldu ki.
Bozma moralini ikilin iyi çıkmış parçala at çöpe testi. Allahtan gelene razıyız biz. Bebeğin kontrolünü bi özelde baktır detaylı istersen

Canim 4 lu yaptirip 3 haftasini zehir etmis biri olarak diyorum ki 2 li iyiyse ultrasonda normalse hiicc kafana bile takma. Benim riskim 1/13 tu 4lu teste gore. Sonra yurt disina test yolladik temiz cikti.

Canim 4 lu yaptirip 3 haftasini zehir etmis biri olarak diyorum ki 2 li iyiyse ultrasonda normalse hiicc kafana bile takma. Benim riskim 1/13 tu 4lu teste gore. Sonra yurt disina test yolladik temiz cikti.
2li temiz çıkmıştı şimdi bunda %1 ihtimal deyince moralim çok bozuldu ama ayrıntılıda belli olur mutlaka gir kaçırma dedi. 15 şubatı bekliyorum bakalım ne çıkacak. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bilmeden beklemek

2 li iyiyse 3luye hiç gerek yok isteginizle 4u yapabilirsiniz en net sonuç orda. 3 gereği yok bunu doktorlar bile söyler. Bazıları işte amaç para koparmak

Ense kalinligi normalse ,burun kemigi varsa bu testler ticari zirva. Ben dr yakinimdan bile aynisini duydum.yani herkesle esit down lu bi birey dunyaya getirme ihtimalin.hic canini sikma. Ne yasadigini tahmin edebiliyorum. Ben de cok zor gunler gecirdim soyledigim gibi. Bebeklerimize zarar herseyi hissediyorlar..

Doktorlar ikili testin daha kapsamlı olduğunu söylüyor. İkili %98, üçlü ise %70 civarı doğruluk oranına sahip zannediyorum. İkili testim 26.000/1 risk çıkmıştı, çok iyiydi yani. Sonra taşındığım için doktor değiştirmek zorunda kaldım. O da üçlü testini yaptır dedi. Mesela ikili testi iyi çıkıp, üçlü testi riskli çıkan bir hastam oldu dedi. İyice gıcık oldum adama yaptırmadım. Bir daha da gitmedim. detaylı taramada bir şeye rastlanmadı. Umarım sorun yaşamam. Sen Sonucu salla gitsin. Kafaya takma.

Düşük ue3 çıktı sonucum. 250 diyor normal değer ama 255 çıkmış doktor su aldırabilirsin dedi çok korkuyorum

Canım İstanbul daysan iyi bir perinatolog önerebilirim sana. En ince ayrıntısına kadar 40 dk ya yakın sürüyor muayenesi... biraz tuzlu ama değer.
Benim ikili vs iyi çıkmasına rağmen ona gittim.

Canım İstanbul daysan iyi bir perinatolog önerebilirim sana. En ince ayrıntısına kadar 40 dk ya yakın sürüyor muayenesi... biraz tuzlu ama değer.
Benim ikili vs iyi çıkmasına rağmen ona gittim.
İstanbuldaydım Ankara'ya taşındım canım yapamadım orda Ankara'da doğup büyüyünce. Teşekkür ederim.

2li temiz çıkmış bunu baz alırsak çok sorun etme filan dedi ama ilk söylediklerinden sonra bu dediğini duyup çok rahatlayamadım işin açığı. İçime kuşku düşürdü

Ense kalınlığı 1.6 çıkmıştı kafa çapı da 17+2 de yapıldı 38 mm çıktı. Netten baktım normal yazıyor ama o Allah'ın cezası doktor her şeyi mahvetti ne güzel ikili iyiydi şimdi aklım bulandı korku başladı

2 li iyiyse 3luye hiç gerek yok isteginizle 4u yapabilirsiniz en net sonuç orda. 3 gereği yok bunu doktorlar bile söyler. Bazıları işte amaç para koparmak
4lü tek gebelikler için de yapılıyor mu? Duymamıştım ben devlete gidiyorum o yüzden hiç ondan söz etmediler. 15 şubata gün verdiler ayrıntılı bakılsın diye o kadar şimdi onu bekliyorum. Zaten ayrıntılıda sorun çıkmazsa korkma dddi dün doktor iyice korktum

Ben yaptırdım işte tekli gebelik hiç sıkıntı yapma gerçekten bu 3lu yüzünden kaç tane annenin morali bozuldu yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…