- 26 Temmuz 2010
- 93
- 35
- 88
- Konu Sahibi pembiskoala
-
Devlet hastanesi 2 li ve 3 lüyü mecbur tutuyor malesef
Ben devlete gidiyorum yaptırmadım.
Doktor zorlamadı.
ben özele gidiyorum doktor bana bıraktı ama yaptırmak gerekli mi tam karar veremedim bende.
Bana yapcan mecbur dedi ya gudubetBen devlete gidiyorum yaptırmadım.
Doktor zorlamadı.
Bana yapcan mecbur dedi ya gudubet
Belkide baktım herkes yaptırıyor eşim kesinlikle istemiyorum dedi. Söyleyemedim daha salı günü ikili teste çağırdı . Valla eşim olay çıkarcakGittiğin devlet hastanesinde 2li test yapılıyor mu?
Eğer yapılıyorsa belki o yüzden mecbur demiştir.
Benim arkadaşım da şeker yüklemesini yaptırmak istemediğini söylemişti.
Doktor kızmış senin yüzünden prensiplerimden vazgeçemem diye :)
Belki onun da prensibi öyledir.
Belkide baktım herkes yaptırıyor eşim kesinlikle istemiyorum dedi. Söyleyemedim daha salı günü ikili teste çağırdı . Valla eşim olay çıkarcak
Eşim insanları yanıltıyorlar hamile kadınları ağlatıyorlar boşuna diyo. İnşlh iyi çıkar ama hiç istemeyerek yaptırcamBen de istemiyorum diye 2li ve 3lü yaptırmadım.
Doktor 4lüye ısrar etti yaptırdım.
Eşim yaptırma dedi doktor ısrar edince tamam dedi.
Eşim insanları yanıltıyorlar hamile kadınları ağlatıyorlar boşuna diyo. İnşlh iyi çıkar ama hiç istemeyerek yaptırcam
Malesef hamileliği rezil oluyor insanların . Ense kalınlığı iyi burun kemiği var dedi şükürler olsun . 2 li 3 lü 4 lü gereksiz Allah korusun bebeğime kıyamam ne olursa olsunEvet gerçekten de öyle.
9 ay üzülüp sapasağlam doğuyor çoğu.
Benim 4lü iyi çıktı ama gerek yoktu yine de bana göre.
esin niye istemiyoBelkide baktım herkes yaptırıyor eşim kesinlikle istemiyorum dedi. Söyleyemedim daha salı günü ikili teste çağırdı . Valla eşim olay çıkarcak
Malesef hamileliği rezil oluyor insanların . Ense kalınlığı iyi burun kemiği var dedi şükürler olsun . 2 li 3 lü 4 lü gereksiz Allah korusun bebeğime kıyamam ne olursa olsun
Kürtaj düşünmeyiz Allah'ın izniyle kafa karıştırmaya gerek yol diyoresin niye istemiyo
Ayrıntılıda çıkan sorunlar giderilebiliyor bazen ama 2 li de Yok malesefBen de hiçbir şekilde kürtaj düşünmediğim için gereksiz buldum.
Hani bilince alınabilecek bir önlem olsa yapılsın tabi de önlem de yok.
Aynen öyle.Ayrıntılıda çıkan sorunlar giderilebiliyor bazen ama 2 li de Yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?