- 15 Eylül 2014
- 39
- 4
- 13
- 31
Eger desifre edecek olsaydim facebook profilime yazardim bu sorunuSoyadini soylemedin tanidigim cocuksa sana anlatrdim nasil bir insan kndisi niye soylemiyosun bas harfini soyle bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger desifre edecek olsaydim facebook profilime yazardim bu sorunuSoyadini soylemedin tanidigim cocuksa sana anlatrdim nasil bir insan kndisi niye soylemiyosun bas harfini soyle bari
Bas harfiyle desifre olmazEger desifre edecek olsaydim facebook profilime yazardim bu sorunu
Ama cocuga yazik anne baba tamam onlarin cocugu anne babasina destek cikmasi bnm icin cok hos askerligi de var bn kendimi yukhissederdim bu durumda cocuk askere gitcek aklinda borclari kapatmak mi olcak sen mi olcaksin gelcek borclari oduycek hadi bitti diyelim 25yasina kadar beklersen bravo diycem sanaEger desifre edecek olsaydim facebook profilime yazardim bu sorunu
Sen ( benNeden atiyorsun![]()
Aslinda ben bastada soyledigim gibi sadece teklif den bahsediyodum :) ama haklisiniz. Yazdiklarinizdakendini zorlana istettiremezsin ya, ne zaman edicekse edicek evlenme teklifini ki 22 yas cok kucuk bir erkek icin.. evlilik kolay degil cok buyuk sorumluluk gerektiren bi olay yani 22 yasinda bir genc adamin bu sorumlulugu kavrayabilecegini sanmiyorum. ben esimle tanistigimda o 22 yasindaydi evlenmemiz etmemiz onun olgunlasmasi derken 27 yasinda oldu.. o ne zaman hazir hissederse soyler sana simdi yapicak bisey yok.. yarin oburgun bisey olur kiziniz zorladi derler sonra
Canım o kendini hazır hissedene kadar beklemelisin ve asla dünden evlenmeye hazır gözükmemelisin sen kendin söylüyorsun evlerinde sürekli sorun olduğunu etrafında o kadar olumsuz seyden sonra nasıl olumlu birsey düsünüp adım atabilir ki? Bende zamanında senin yasadığını yasadım ve inan lafımdan dısarı cıkarsan sonuc ayrılık olur.21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedi![]()
cunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz
![]()
Tesekkur ederim bebegim aynen dedigini yapiyorum ona yansitmiyorumCanım o kendini hazır hissedene kadar beklemelisin ve asla dünden evlenmeye hazır gözükmemelisin sen kendin söylüyorsun evlerinde sürekli sorun olduğunu etrafında o kadar olumsuz seyden sonra nasıl olumlu birsey düsünüp adım atabilir ki? Bende zamanında senin yasadığını yasadım ve inan lafımdan dısarı cıkarsan sonuc ayrılık olur.
Yansıtma konuyu acma bir süre böyle devam et daha sonrasında soğuk davran nedenini sorunca bu iliski nereye gidiyor yani hep böyle mi devam edicek bir sonuca varabilicekmiyiz güvenemiyorum falan dersin :) bu erkeklerin evlilik adına cok korkuları oluyor nedense (cok komik ama malesef) bende zorladım ama ayrılıkla sonuclandı gene barıstık bir daha yapmamaya kararlıyımTesekkur ederim bebegim aynen dedigini yapiyorum ona yansitmiyorum
Aslinda ben bastada soyledigim gibi sadece teklif den bahsediyodum :) ama haklisiniz. Yazdiklarinizda
daha 21 yaşındasın?
3 kelimelik bir cümle yaziyorsun millet hemen beğeniyor. Onu geçtim gecen tamam yazmistin diye beğenilme rekoru kirmistin be. Sen millete beğenilme büyüsü mu yapıyorsunbiz destan yaziyoruz tık yok pehhh
Ayrica konu sahibi arkadaşim senin yaşını gectim ama erkek arkadaşın çok küçük. Daha askere bile gitmemis. Sanirim bi 3 4 yil daha beklemek zorundasın. Ama sakin askerlik olmadan da evlenme...