Nişan 3ü bir arada <3 <3 <3

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SEolncearn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
95
4
98
35
Tam dört yıl oldu bu gün KUJUMMMM ile bir yola baş koyalı ve işte bu yoldaki ilk virajımız Kız isteme söz nişan bir arada olacak :34: heyecan var ama uzun zamandır kafamda her şeyi oluşturduğum için bir panik hali yok bende kızlar . hazırlıklarla ilgili detayları size fotoğraflı bir şekilde aktarıcam ilerleyen zamanlarda . he bu arada şubatın ilk haftası olucak nişanım KUJUMMMM u askere göndermeden :34:

ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRR :nazar:

ne güzel ...

ömrünüzün sonuna kadar mutlu bir beraberlik dilerim

cok özeniyorum sevdigiyle evlenen insanlara :14:

malesef evet

severek evlenen insanlar dünyanın en sanslı insanlarındandır bana göre herkese kısmet olmuyo cünkü...

Üzüldüm :25: ama ben şuna da inanırım bir şey olmuyor ise demek ikinizden birinin adına hayırlı değilmiş . ileride seni tamamlayacak hayatının erkeği diyebileceğin biri çıkacak karşına ve işte o zaman geride kalan her şey sadece bir anı olarak kalacak . bu dünyada herkesin ruh eşi vardır ve o bir gün karşısına çıkar . sakın kendini üzme :109:

Tam dört yıl oldu bu gün KUJUMMMM ile bir yola baş koyalı ve işte bu yoldaki ilk virajımız Kız isteme söz nişan bir arada olacak :34: heyecan var ama uzun zamandır kafamda her şeyi oluşturduğum için bir panik hali yok bende kızlar . hazırlıklarla ilgili detayları size fotoğraflı bir şekilde aktarıcam ilerleyen zamanlarda . he bu arada şubatın ilk haftası olucak nişanım KUJUMMMM u askere göndermeden :34:

ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRR :nazar:

Allah tamamina erdirsinn..mutlulugunu daim etsin insallahh.. ben hazirliklarini fotograflarini bekliyorummm :)) 3 u birarada o da guzelmisss bizim 3 fasıl ayri ayriii...
Tanisma oldu ve bugün kiz isteme varrr Kasim'da aile arasi soz nisan ve genclerle partii :)) hadi bakalm hayirlisiii bende de bugün icin cok heyecen yok onlari kapida gorene dek olmamisti gecen de.. amaaa Kasim icin baya heyecanliyim simdidennnn :))))

Allah tamamina erdirsinn..mutlulugunu daim etsin insallahh.. ben hazirliklarini fotograflarini bekliyorummm :)) 3 u birarada o da guzelmisss bizim 3 fasıl ayri ayriii...
Tanisma oldu ve bugün kiz isteme varrr Kasim'da aile arasi soz nisan ve genclerle partii :)) hadi bakalm hayirlisiii bende de bugün icin cok heyecen yok onlari kapida gorene dek olmamisti gecen de.. amaaa Kasim icin baya heyecanliyim simdidennnn :))))

amin kelebek.hill hepimizin allah tamamına erdirsin inşallah . senin de hayırlı uğurlu olsun :40: ayrı şehirlerde olunca gitler geller çok olmaması adına biz böyle karar aldık herşey uzamadan olsun bitsin . zaten ailem erkek arkadaşımı tanıyor ben onun ailesi ile tanıştım e zaten ailelerin tanışma faslı bence sadece formalite her şey gençlere kalmış o yüzden bence böylesi çok şahane olucak :21: ben resim çekmeye başladığım andan itibaren paylaşıcam ama sen de istersen burada bana fikir vermek amaçlı paylaşabilirsin çok da sevinirim :32:

amin kelebek.hill hepimizin allah tamamına erdirsin inşallah . senin de hayırlı uğurlu olsun :40: ayrı şehirlerde olunca gitler geller çok olmaması adına biz böyle karar aldık herşey uzamadan olsun bitsin . zaten ailem erkek arkadaşımı tanıyor ben onun ailesi ile tanıştım e zaten ailelerin tanışma faslı bence sadece formalite her şey gençlere kalmış o yüzden bence böylesi çok şahane olucak :21: ben resim çekmeye başladığım andan itibaren paylaşıcam ama sen de istersen burada bana fikir vermek amaçlı paylaşabilirsin çok da sevinirim :32:

Tesekkur ederm canm dun aksam kiz isteme faslini da alnimin akiyla atlattm şükür. . Tabi ki de guzel olir canm neden olmasn kiii .. bence de iyi etmissiniz.. bizimkine babam oyle uygun gordu ben de sesimi cikarmadm..

Ben de fotolarla falan kiz istememi anlattm.. kiz isteme basligindan bakarsn canm tekrar paylasmayim aynilari.. o basliktan bakarsınnn ;))

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Tesekkur ederm canm dun aksam kiz isteme faslini da alnimin akiyla atlattm şükür. . Tabi ki de guzel olir canm neden olmasn kiii .. bence de iyi etmissiniz.. bizimkine babam oyle uygun gordu ben de sesimi cikarmadm..

Ben de fotolarla falan kiz istememi anlattm.. kiz isteme basligindan bakarsn canm tekrar paylasmayim aynilari.. o basliktan bakarsınnn ;))

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

okudum canım :34: resimlerede de baktım çok romantik bir evlilik teklifi ve çok güzel bir kız isteme günü yaşamışsın allah tamamını erdirsin inşallah

okudum canım :34: resimlerede de baktım çok romantik bir evlilik teklifi ve çok güzel bir kız isteme günü yaşamışsın allah tamamını erdirsin inşallah

Çok sağol cicimm :16::16::16: Darısı başına inşallahh her şey gönlünce olsun, Allah mutluluğumuzu daim etsn canımm :16::16::16::nazar::nazar:

Biz de herşeyi 2 gün de hallettik. Aileler farklı şehirlerde olduklarından bir gün tanışma ve kız isteme oldu. Ertesi gün ev nişanı oldu. Ama annem babam tanımasalar da razı oldukları için hazırlıklarımızı önceden yapmıştık.

Ama gerçekten iki günde yapılacak bir iş değil. Bir de detayları seviyorsanız gerçekten çok zor. Ben o kadar zorlanmadım. Evde olduğu için nispeten kolay oldu.

Sselam kızlar :3::3::3: uzun zamandır yazmadım ben ama tarih yaklaşınca gelişmelerden sizleri de uzak bırakmiyim dedim :34: bahça alışveriş tarihi belli oldu 10.01.2014 :34: KUJUMMM un bohçasında sadece traş seti ve takımının ceketi kaldı ama benim daha neredeyse bir şeyim alınmadı :34: kayunvalidecumu bekliyorum beraber alalım diye :34::34::34: güya bizim tüm fasıllar bir kerede olacaktı ama planlar değişti kız isteme nişandan bir hafta önce olucak . kayın validem ayrı olsun dedi biz de madem siz ölye istiyorsunuz tamam dedik :21::21: şimdi iki telaşım oldu bir kız isteme iki nişan :32::32::32: kapı süslerim , makasım , nişan yastığım , hediyelik mendillerim ve sabunlarım hazır :17: kız iseme kıyafetimi dün aldım . nişan kıyafetim dikiliyor . cumartesi ve paar günü de alyan ve takı işini de hallettik mi çok bir şeyimiz kalmıyor gibi :27: Yardımcı bir not defterim var sayesinde her şeyi planlı programlı yapıyorum inşallah bir aksilik yaşamam :21: öpüldünüzzz :54::54::54:

ne güzel ...

ömrünüzün sonuna kadar mutlu bir beraberlik dilerim

cok özeniyorum sevdigiyle evlenen insanlara :14:

ah ah bende.
Sevdiğim niye böyle uzaklardasın.

çok aama çok sevindim sizin adımıza ve bir ömür mutluluklar dilerim :nazar::emir_bebek:

Back
X