3yaş yeğenim sıvı ne yemeli

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Hanımlar yeğenim düştü dudakları yırtıldı sadece sıvı seyler yemesi lazım süt yoğurt çorba gbi seyler dddi doktor ama sabahtan beri hiç bişey yemedi açım diye ağlıyor sadece yarım bardak et suyu içti ne önerirsiniz ne yapsak yer

Kemik suyuna çorba yapıp içine biraz ekmek katıp blenderle çırpsanız
Yemekleri de ı şekilde yiyebilir sanırım
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Hero baby kavanoz mamaları var meyveli muzlu yoğurtlu olanın tadı güzel onlardan yedirebilirsin akışkan kıvamı yumuşak.

Geçmiş olsun geçen sene benim oğlumun da dudağına 8 dikiş atılmıştı. Muhallebi yedi genelde
Meyve suyu pipetle içebilir ama bardaktan içmesin, asitli olduğu için yakabilir.

Hanımlar yeğenim düştü dudakları yırtıldı sadece sıvı seyler yemesi lazım süt yoğurt çorba gbi seyler dddi doktor ama sabahtan beri hiç bişey yemedi açım diye ağlıyor sadece yarım bardak et suyu içti ne önerirsiniz ne yapsak yer

Sanırım katı şeyler yemek istediği için açım diyor. Pipetler birkaç çeşit. En geniş olanlarından alabilirsiniz. O pipetlerle ılık arpa şehriye çorbası içebilir. Hem biraz katı kısmı var, hem de çiğnemeden yutabilir

Sanırım katı şeyler yemek istediği için açım diyor. Pipetler birkaç çeşit. En geniş olanlarından alabilirsiniz. O pipetlerle ılık arpa şehriye çorbası içebilir. Hem biraz katı kısmı var, hem de çiğnemeden yutabilir
Pipetle çekemiyor canı yanıyor şırınga ile ağzına verdik 15 dikişi var katı seyler yemek istiyorda bi deneyelim onu teşekkürler

Geçmiş olsun geçen sene benim oğlumun da dudağına 8 dikiş atılmıştı. Muhallebi yedi genelde
Meyve suyu pipetle içebilir ama bardaktan içmesin, asitli olduğu için yakabilir.
Yegenimdede 15 dikiş anneside yarın işe gidecek küçük olunca kıyamıyor insan muhallebiyide deneyeyim saolun

Back
X