Bebek Beslenmesi 3yaşında oğlum çok iştahsız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

karanfil19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
106
28
98
Samsun
2ay önce oğlum ishal kusma şeklinde rahatsızlandı üç gün falan sürdü hastalığı o zamana kadar gayet güzel kahvaltisini yapan ara öğünlerini yapan yemek ayırt etmeyen akşam yemeğinde 1kase çorba 1kase yemek iki kaşık yogurt yanında pilav makarna ne varsa yiyen çocuğum 2aydir sadece su içiyor meyve suyu süt içiyor canı isterse meyve ceviz salatalık domates yiyor aç geziyor resmen ağzına yemek değmiyor doktora götürdüm çocuğun gayet sağlıklı havalar sıcak biz bile birsey yiyemiyoruz normal dedi tahlil falan da yapmadi başka doktora götürdüm oda aynısını söyledi içim hiç rahat değil iştahını açmak için neler yapabilirim çocukların ilgisini çekecek değişik tarifler yada önerileriniz var mı yoksa başka bir doktora daha götürmelimiyim

Benim oglumda 3 yaşında doğduğundan beri iştahsız yumurta peynir yoğurt zeytin diline vurmaz sadece süt...
Yemeyen çocuk çok zormuş inanki bezdim yemedigi zaman içim rahat etmiyor...
Yerse kahvalti da salatalik domates ağzına birşey sürmüyor...
Çözümü olan varsa takipteyim konuyu...

Benim oglumda 3 yaşında doğduğundan beri iştahsız yumurta peynir yoğurt zeytin diline vurmaz sadece süt...
Yemeyen çocuk çok zormuş inanki bezdim yemedigi zaman içim rahat etmiyor...
Yerse kahvalti da salatalik domates ağzına birşey sürmüyor...
Çözümü olan varsa takipteyim konuyu...
Ben iki aydır yaşıyorum bu sorunu çok zor gerçekten azda olsa yese içim rahat edecek ama yemiyor zorlamıyorum da bizleri en çok endişelendiren de sağlıkları inşallah fikir verecek biri vardır.

Ben iki aydır yaşıyorum bu sorunu çok zor gerçekten azda olsa yese içim rahat edecek ama yemiyor zorlamıyorum da bizleri en çok endişelendiren de sağlıkları inşallah fikir verecek biri vardır.
Aynen canım bende zorlamiyorum ama 3 gun biraksam ac gezer o şekilde varsa yoksa süt vermezsem de çıldırıyor ne yapacağım bilmiyorum...
Uyumayan ve yemeyen çocuk çok zor gerçekten rabbim sağlıklarını bozmasın.

Merhaba k.k üyeleri benim oğlundan 2 yasinda 12 kilo iştahı iyi ama kilo alımı yavaş siz havuç tohumunu denedinizmi iştah aciyormus

benim kızım 4 yaşında doğduğundan beri iştahsız bir çocuk artık mutfağa girip yemek yapmaktan nefret ediyorum bugün ne yedirsem yada nasıl oyunlar oynasamda yese diye düşünmekten deliricem.13,5 kg düşünün etrafımda çocuğu bir yaşunda olmayanların kilosu bu.

Back
X