• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zor günümde yasadiklarim

Ailemleyim o taraftada herşeyin ters gittiği bı zaman babamın işyeri kapandı isciydi iki aylık maaşına tazminatına konmuslar çıkış yaparken imzaladığı kağıda bakmamıs aldım diye imzalamış(birde bana okumadan imzalama hicbiseyi der) şimdi sadece emekli maaşıyla geçiniyoruz,yaşlı ve tahammülsüz ,imtihanlar üst üste geliyor.
Nafakayı bile zor verdi kaybedeceği daha fazla şey olduğunu farkedince mecbur kaldı.Vermezdi cekismeliye senelerim giderdi ve benim daha fazla sinirlerim kaldirmiyordu.Anlasmalida dahi çok yıprandım.
Surunup peşimden koşarsın dediği aklıma geliyor dişimi sıkıyorum.
Dibe vurunca donmuyorsam dahada hiç dönmem diyerek avunuyorum sadece.
Allah karşına iyi insanlar ve beklemediğin kadar güzel fırsatlar çıkartsın inşAllah.

Aşktan herhalde görmemişim imtihan diyorum
Çocuk doğduğunda arsa çıktı hicbizaman bu derece pislik yapmamıştı
Mutlu olmam gerekirdi ancak yaşanacak en ağır şeyleri yaşattılar.Allaha havale ediyorum
Gecem gunduzum yok çocuk nedeniyle çok yorgun olduğum için daha kolay geçiyor günler
Belki yalnız olsaydım daha zor atlatirdim bilmiyorum
Çocuğuma çok uzuldugum için ağlıyorum oda hissedip ağlıyor.Zor henüz atlatamadim
Telefondan yazamamisin ustteki mesaji. Tez zamanda mentalini toplaman dilegiyle,
Kimse yasattigini yasamadan olmezmis derler, ahin yerde kalmaz. devlette, kizilayda psikolog destegi alabilirsin(maddi durumdan dolayi duzenli devam edebilmen icin buralari onerdim)

Back
X