- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
Merhaba arkadaşlar benim yaşıtım annelerimiz kuzen akrabam var 21yaşinda bir kız cocukluktan ergenlige cok iyi arkadaştik kardeştik dosttuk farkli şehirlerde otursak da senede 2-3defa birbirimizde kalirdik mutlaka ve hergun her saat mesajlaşir konuşurduk birbirimize herşeyimizi anlatirdık beraber gülüp aglardık. Ben bekarken onlarda kalmıştım bir yaz günü gece sohbeti ediyorduk uyumadan arkadaşımında yengesi var bizden 4-5yaş büyük o da geldik sohbet ederken bir sevgilim vardı ve açıkcası saçma sapan zor bi ilişkiydi. ailemden gizli çunku ailem böyle durumlara asla izin vermezdi. O benden izin dahi almadan yengesine yanimda sevgilimi filan anlatti. Yengesi etrafa söyleyecek biri degildi ama o zamanlar ben yengesini pek tanımıyordum sonuçta sonra ben buna alındım. Dargın olduğumu anlasada umursamadı. Çok yüksek puanlı İstanbulda bir üniversite kazandı gitti. Biz o gunden beri hiç mesajlaşmadık konusmadik ben soguk davraninca o da soguk yaptı. Ve aylar sonra ben evlenmek için kaçmadan 1gün önce onu aradım helalleşmek için resmi bir şekilde konuştuk bitti.
Şimdi aradan 3yıl geçti hic birbirimizden haber almadık. Ama ben onu ve guzel gunlerimizi unutamiyorum çok seviyorum. Geçen yıl instagram açtim ama ona arkadaslik istegi yollamamıştım geçende dayanamadım istek yolladim o da kabul etmiş. Banada yollamış. Ben ilk adımı attım barışmak için çunku biz kardeş gibiydik onca yılın hatrı var o zamanlarda küçüktük zaten ergenlik tripleri diyorum artik işte simdi büyuduk olgunlaştik. 2.adımı belki o atar diye mesaj atar diye bekledim ama yok atmadı. Ne yapmalıyım ona merhaba nasilsin diyerek mesaj atsam mı?
Şimdi aradan 3yıl geçti hic birbirimizden haber almadık. Ama ben onu ve guzel gunlerimizi unutamiyorum çok seviyorum. Geçen yıl instagram açtim ama ona arkadaslik istegi yollamamıştım geçende dayanamadım istek yolladim o da kabul etmiş. Banada yollamış. Ben ilk adımı attım barışmak için çunku biz kardeş gibiydik onca yılın hatrı var o zamanlarda küçüktük zaten ergenlik tripleri diyorum artik işte simdi büyuduk olgunlaştik. 2.adımı belki o atar diye mesaj atar diye bekledim ama yok atmadı. Ne yapmalıyım ona merhaba nasilsin diyerek mesaj atsam mı?