• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3yıl aradan sonra barışıp mesaj atsammı?

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Merhaba arkadaşlar benim yaşıtım annelerimiz kuzen akrabam var 21yaşinda bir kız cocukluktan ergenlige cok iyi arkadaştik kardeştik dosttuk farkli şehirlerde otursak da senede 2-3defa birbirimizde kalirdik mutlaka ve hergun her saat mesajlaşir konuşurduk birbirimize herşeyimizi anlatirdık beraber gülüp aglardık. Ben bekarken onlarda kalmıştım bir yaz günü gece sohbeti ediyorduk uyumadan arkadaşımında yengesi var bizden 4-5yaş büyük o da geldik sohbet ederken bir sevgilim vardı ve açıkcası saçma sapan zor bi ilişkiydi. ailemden gizli çunku ailem böyle durumlara asla izin vermezdi. O benden izin dahi almadan yengesine yanimda sevgilimi filan anlatti. Yengesi etrafa söyleyecek biri degildi ama o zamanlar ben yengesini pek tanımıyordum sonuçta sonra ben buna alındım. Dargın olduğumu anlasada umursamadı. Çok yüksek puanlı İstanbulda bir üniversite kazandı gitti. Biz o gunden beri hiç mesajlaşmadık konusmadik ben soguk davraninca o da soguk yaptı. Ve aylar sonra ben evlenmek için kaçmadan 1gün önce onu aradım helalleşmek için resmi bir şekilde konuştuk bitti.

Şimdi aradan 3yıl geçti hic birbirimizden haber almadık. Ama ben onu ve guzel gunlerimizi unutamiyorum çok seviyorum. Geçen yıl instagram açtim ama ona arkadaslik istegi yollamamıştım geçende dayanamadım istek yolladim o da kabul etmiş. Banada yollamış. Ben ilk adımı attım barışmak için çunku biz kardeş gibiydik onca yılın hatrı var o zamanlarda küçüktük zaten ergenlik tripleri diyorum artik işte simdi büyuduk olgunlaştik. 2.adımı belki o atar diye mesaj atar diye bekledim ama yok atmadı. Ne yapmalıyım ona merhaba nasilsin diyerek mesaj atsam mı?

Bana aranızda uçurum olmuş gibi geldi. Benim de ortaokulda bir arkadaşım vardı saçma sapan bir adamla evlendi liseden hemen sonra, ben üniversiteye gittim. Şimdi otursak sohbet edeceğimiz şey yok. Takipleşiyoruz ama samimi olmam. Farklı dünyaların insanı olduk. Sizin de bence öyle olmuştur. Denemekten zarar gelmez tabii yine de içinizde kalmasın da

Aradan 3 yil gecmis, seni onemsedigini dusunmuyorum.Oyle olsa coktan mesaj atardi.İsteği de ayip olmasin diye atmıştır bence.Bunca zaman sogukluk girmistir araya atsanda bisey değişmez zannimca
Bana ulaşabilceği bir yer yoktu numara sosyal medya vs.. ona kizgin oldugumu duşunup uzak duruyor gibi

İsterseniz atın ama o eski samimiyeti yeniden yakalamanız neredeyse imkansiz. Zaten istek atarak adım atmışsınız. İstese mesaj atardı, istemiyor demek ki. Ondan yeniden soğukluk görünce üzülürsünüz belki.
Benim de çocukluk arkadaşım vardı. En yakın dostumdu, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bizimde. O da evlendi. Anlattiginiz gibi bir durum olmasa da aramıza bazı sebeplerden dolayı soğukluk girdi. Ve büyüdükçe fark ettim ki düşünce yapılarımiz o kadar farklı ki. Yani istesek de eski samimiyet olamaz. Arkadaşım açısından belki olabilirdi o adım atmaya çalıştı, ben de isterdim ama olmuyor maalesef. Son birkac yıldır gorusmuyorduk. Son zamanlarda kendisi bir adım attı, ben de açıkçası geçmişin hatrina adım atsam mi diye kararsızım. Ama biryandan da biliyorum ki hiçbir zaman geçmişteki gibi olamayacağız.

Dargın olduğumu anlasada umursamadı. Çok yüksek puanlı İstanbulda bir üniversite kazandı gitti. Biz o gunden beri hiç mesajlaşmadık konusmadik ben soguk davraninca o da soguk yaptı. Ve aylar sonra ben evlenmek için kaçmadan 1gün önce onu aradım helalleşmek için resmi bir şekilde konuştuk bitti.
Bu paragraf herseyi anlatiyor malesef 😑

Bana da artık pek sohbet edeceğiniz ortak konunuz kalmamıştır gibi geldi. O İstanbul'da iyi bir üniversitede çok farklı bir dünya görüşü edinmiş, sizde kaçarak evlenip herhalde okumamis yada calismamissiniz. Ben istediğiniz gibi bir yanıt alacağınızı yada eskiye doneceginizi pek sanmam.

Bana ulaşabilceği bir yer yoktu numara sosyal medya vs.. ona kizgin oldugumu duşunup uzak duruyor gibi
Anneleriniz kuzense her türlü bulurdu telefonunuzu. Açıkçası üniversite ortamı ve çevresi çok başka. O kendine yeni ortam bulmuştur. Ben 21 yaşında üniversitede okurken genç evli yada çocuklu arkadaşlarımla görüşmek istemezdim. Daha başka bir ortamda olmak isterdim. Zor özetle

Yazarsan o an konusursunuz sonra tekrar yazmaz diye düşünüyorum. Sen yazarsan konusan yazmazsan hatrını bile sormayacak bir kişi olarak kalır

İnsanlar değişiyor kar muhtemelen tanıdığın insandan geriye pek bir şey kalmamıştır.boyle durumlari çok yaşadım ama araya zaman girince olmuyor.Belli ki oda önemsemiyor içiniz acisada önemsemeyen

Merhaba arkadaşlar benim yaşıtım annelerimiz kuzen akrabam var 21yaşinda bir kız cocukluktan ergenlige cok iyi arkadaştik kardeştik dosttuk farkli şehirlerde otursak da senede 2-3defa birbirimizde kalirdik mutlaka ve hergun her saat mesajlaşir konuşurduk birbirimize herşeyimizi anlatirdık beraber gülüp aglardık. Ben bekarken onlarda kalmıştım bir yaz günü gece sohbeti ediyorduk uyumadan arkadaşımında yengesi var bizden 4-5yaş büyük o da geldik sohbet ederken bir sevgilim vardı ve açıkcası saçma sapan zor bi ilişkiydi. ailemden gizli çunku ailem böyle durumlara asla izin vermezdi. O benden izin dahi almadan yengesine yanimda sevgilimi filan anlatti. Yengesi etrafa söyleyecek biri degildi ama o zamanlar ben yengesini pek tanımıyordum sonuçta sonra ben buna alındım. Dargın olduğumu anlasada umursamadı. Çok yüksek puanlı İstanbulda bir üniversite kazandı gitti. Biz o gunden beri hiç mesajlaşmadık konusmadik ben soguk davraninca o da soguk yaptı. Ve aylar sonra ben evlenmek için kaçmadan 1gün önce onu aradım helalleşmek için resmi bir şekilde konuştuk bitti.

Şimdi aradan 3yıl geçti hic birbirimizden haber almadık. Ama ben onu ve guzel gunlerimizi unutamiyorum çok seviyorum. Geçen yıl instagram açtim ama ona arkadaslik istegi yollamamıştım geçende dayanamadım istek yolladim o da kabul etmiş. Banada yollamış. Ben ilk adımı attım barışmak için çunku biz kardeş gibiydik onca yılın hatrı var o zamanlarda küçüktük zaten ergenlik tripleri diyorum artik işte simdi büyuduk olgunlaştik. 2.adımı belki o atar diye mesaj atar diye bekledim ama yok atmadı. Ne yapmalıyım ona merhaba nasilsin diyerek mesaj atsam mı?
İcinde kalmasın. Bir mesaj yaz bakalım. Oralı olmazsa, sosyal medya arkadasligini nezaketen kabul etmistir.

Mesaj atıp tekrar iletişim kurabilirsiniz fakat aradığınız sıcaklığı bulamazsınız muhtemelen çünkü ortak noktanız sadece geçmişte ki arkadasliginiz ancak araya yıllar girmiş siz evlilik yolunu secmissiniz arkadaşınız eğitime yönelmiş. Bu saatten sonra yapacağınız sohbet eskiyi yâd etmek ve hâl hatır sormaktan öteye gitmez. Arkadaşınız İstanbul gibi büyük bir şehirde hem arkadaş ortamı hemde dünya bakışı değişmiştir. Sizin yerinizde olsam yine de bir mesaj atardım

Back
X