4 - 10 Ekim 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.670
2.660
bardak1.jpg

KOÇ BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkileriyle hafta boyunca pek çok türdeki ilişkide değişimi bekleme zamanı. Hayatınızdaki insanlarla yakınlık dereceniz, insanlara dair fikirleriniz önemli ölçüde değişmeye başlayabilir. Bazı yakın arkadaşlarınıza farklı bir gözle bakabilir, zaman zaman samimiyet sorgulamasına girebilirsiniz. Bugünlerde kendi değerinizi, insanların size yaklaşımları üzerinden belirlemek hata olacaktır. İnsanların onayını alma odaklı hareket etmek öz değer duygunuzu aşağıya çekebilir. Bazı Koç burçları dış görüntüsüne ve sağlığına daha fazla önem verebilir. Operasyonlarla ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Yalnızlık hissi, anlaşılma ihtiyacı, ilişkilerde bağımlılıklar gündeme gelebilir. Duygusal ihtiyacınızlarınızı görmezden gelmek, bastırmak; öfke sorunlarına sebebiyet verebilir, kazalar ve aksilikleri hayatınıza çekebilir. Eski dostlar ve eski partnerlerin, süregelen ilişkide ise eski anıların ve eski konuşmaların gündemde olacağı bir haftadasınız.

BOĞA BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle size yük ve sıkıntı olan durumlarla ilgili emek sarf etmeniz gerekebilir. Bazılarınız bugünlerde pek çok durumu veya basit konuları bile sıkıntı ve dert haline getirebilir. Stres ve kaygı, kusursuz kararlar alma gayesi, mükemmel olma çabası yaşam kalitenizi düşürecek, beden sağlığınıza etki edebilecektir. Bugünlerde kendinizi eksileriniz ve artılarınızla görmeye, bir bütün olarak kendinizi kabul etmeye çalışın. Bu konularda spiritüel çalışmalar da yapabilirsiniz. Bilinçaltı korkularınızı aşmak, hayatınızda ve ilişkilerinizde yeni bir kapı açabilir. Sağlık, estetik konularında yardımlar alabilirsiniz. İş hayatındaki bir karışıklığı şansın da desteğiyle çözebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlarınızı dış koşullara göre esnetebilmeye açık olun. Israrcılık ve katı kurallar, gelişiminizi engelleyebilir. Baba, eş ve patron gibi figürler hafta içindeki kararlarınızda etkin veya belirleyici olabilir.

İKİZLER BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde eksikliğini hissettiğiniz bir duygu, bir beklenti ortaya çıkabilir. Tamamlanmak, anlaşılmak, uyumu yakalama isteğiniz üst seviyelerde olacaktır. Anlaşılamadığınızı düşündüğünüz ortamlar ve insanlardan ise uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bazı İkizler burçları için bugünlerde geçmiş yaraları şifalandıracak yeni bir ilişki fırsatı doğabilir. Aşk ve arkadaşlık arasında geçiş yaşanan ilişkiler gündeme gelebilir. Arkadaşınızla ilişkiye evrilen durumlar olabileceği gibi flörtüyle arkadaş kalma kararı alan İkizler burçları da olacaktır. Bu hafta kararlarınız ve seçimleriniz karşılaştırma ve kıyaslama mantığından ileri gelebilir. Geçmişte içinizde kalmış bir durumu gerçekleştirmek için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Daha önce kaçırdığınız bir fırsatı tekrar yakalayabilirsiniz. Çevrenize iyi gelmek, yardım sağlamak sizi iyileştirebilir. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili destekler alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle halsizlikler, tembellikler, sorumlulukları ve görevleri erteleme isteğiniz öne çıkabilir. Bir süredir ertelediğiniz işler ve projelerle artık ilgilenmeniz gerekebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için efor sarf edebilirsiniz. Borç alma-verme durumları ortaya çıkabilir. Ailenizle ortak finansal gündemler içerisine girebilirsiniz. Yatırım ve miras, nafaka ve tazminat gibi süreçler bu dönemde sorunlar ve eksiklikler gibi sebeplerle ertelenen durumlara açık olabilir. Bu alanlarda işler tam olarak yolunda veya gerektiği kadar hızlı ilerlemeyebilir. Aile ilişkilerinde dargınlıkları gidermek için uzlaşmacı adımlar atmanız pozitif sonuçlar verecektir. Aile üyelerinizin biri için sağlıkla ilgili destekler alınabilir. Geçmişi affetme, geçmişi şifalandırma ve maddi-manevi iyilikler ve yardımlar bu hafta size güçlü fırsatlar ve ilahi korunmalarla geri dönebilir. Umutsuzluk tuzağına düşmeyin.

ASLAN BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle bir süredir yaşadığınız belirsizliklerde kendinizi ön plana koyarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Haftanın etkileriyle kaygılara veya takıntılı düşüncelere açık olabilir, geçici hisler ve geçici düşünceler içinde olabilirsiniz. Geçmiş deneyimler daha çok aklınıza gelebilir. Geçmişteki insanlarla görüşebilir, konuşabilirsiniz. İletişim sorunlarıyla daha sık karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlayabilir veya kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Hızlı karar almaya, düşüncelerinizi doğrudan dile getirmeye açık olabilirsiniz. Yeni Ay günü ve civarında karışıklığı, dargınlığı gidermeyi ya da sorun yaşanan iletişimi kesip atmayı seçeceksiniz. Bu hafta dileklerinizi kağıda yazmak, pozitif konuşmak ve negatif söylemlerden kaçınmak yaşamınıza küçük küçük fırsatlar getirebilir. Araçlarla ilgili bakımlar, araçlarla ilgili ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerle ortak organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu hafta daha çok okuma, araştırma, gezme, bilme ve öğrenme arzusundasınız.

BAŞAK BURCU YORUMU​

Bu hafta Merkür retro hareketine başlamak üzere durağan pozisyonda olacak. Bu gezegen geçişinin burcunuza etkileriyle hafta başından itibaren geçmişi olan konularla, bir süredir devam eden meselelerinizle ilgileneceksiniz. Özellikle finansal konularla bağlantılı meselelerinizi çözmek adına harekete geçebilirsiniz. Gerekli veya zorunlu harcamalarınızı gerçekleştirebilir, para trafiğini yönetme ve gelir-gider dengesini sağlama konusunda kaygılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz ve elde etmek istedikleriniz sizin için daha önemli hale gelebilir. Mükemmeliyetçi yanınızın Merkür retronun etkileriyle hem kendinize hem insanlara karşı daha çok çalışabileceği günlerdesiniz. Öz eleştiride takılmak yerine yeteneklerinizi daha fazla kullanma ve sergilemeye odaklanın. Perşembe ve Cuma günlerinde iş hayatında, kariyeriniz adına kısa veya uzun vadeli başarılar ve şanslar gelebilir. İşler daha kolay ilerleyebilir. Sorunsuz ilerlemesini istediğiniz işleri bugünlerde gerçekleştirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay sizin burcunuzda olacağı için bu Yeni Aydan en çok etkilenen burçlardan biri olacaksınız. Bugünlerde dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Estetik operasyonlar, dolgu vb işlemlerde daha temkinli olmaya çalışın. Hafta içerisinde ertelediğiniz şeyler tekrar önünüze gelebilir. Ertelenmiş işleriniz ise bir sonuca bağlanmaya başlayabilir. İlişkilerinizle ilgili kararlarınız, tavırlarınız ve duygularınız daha değişken olabilir. Bugünlerde iki farklı yol veya iki farklı ihtimal arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Yenilikler için acele etmeyin. Zira yepyeni gündemler için koşulların henüz olgunlaşmadığı bir dönemdesiniz. Yavaş ilerlemek, daha fazla gözlem yapmak önemli olacaktır. Müşteri bazlı iş yapanlar için oldukça verimli bir hafta olabilir. Davalar ve yasal süreçlerde ise umudunuzu yeşertecek durumlar ortaya çıkabilir. Bu hafta en çok sizler için iyilik yapmak iyiliği getirecektir.

AKREP BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle uyku düzeniniz değişebilir, rüyalarınızda daha çok bilinçaltınızın yansımalarını görebilirsiniz. Kaybettiğiniz eşyaları bulabilir, bazı değerli eşyalarınızı ise kaybedebilir, çaldırma durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Hafta içerisinde beden sağlığınız için yaşadığınız sorunlarda tedavileri ertelemeyin. Ruh sağlığınıza iyi gelecek okumalar, çalışmalar ve meditasyonlar yapabilirsiniz. Gizli kalmış durumların açığa çıkacağı bugünlerde, arkadanızdan dönen durumları öğrenebilirsiniz. Özellikle iş hayatında bu durumlar karşınıza gelebilir. Etik dışı durumlardan, intikam ve nispet gibi negatif hallerden uzak kalmanızın önemli olduğu bir hafta. Affedip, ilahi adalete bıraktığınız ve negatif söylemlerden kaçındığınız durumlarda ilahi adaletin tecelli ettiğini görebilirsiniz. Bu dönemde size iyi gelmeyen şeyleri kesip atma enerjisinde olacaksınız. Bu ise sağlıklı yaşam planlarını da ortaya çıkarabilir.

YAY BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle sosyal çevrenizde rutin dışı değişiklikler olacaktır. Normalde var olan sosyalliğiniz azalabilir veya tam tersi daha fazla sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Günlük rutininizin ve kendi normalinizin dışına çıkacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde zaman zaman daha hassas olabilir, arkadaşlarınızın söylemlerinden etkilenebilirsiniz. Bazı ilişkilerde alınganlıklar ortaya çıkabilir. Partnerlik ilişkinizi arkadaşlarınızın ve çevrenizdekilerin söylemlerinden etkilenerek yönetebilirsiniz. Bazı aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde açık konuşmalar, yüzleşmeler ortaya çıkabilir. Bir arkadaşınızdan veya arkadaş kaldığınız eski partnerinizden duygusal bir teklif alabilirsiniz. Bugünlerde uyum ve anlayışın olduğu ilişkiler sizin için daha önemli hale gelirken, farklılıkların öne çıktığı ilişkilerden uzaklaşabilirsiniz. Sıkılganlıklar zaman zaman tetikleyebilir. İlişkilerinize heyecan katma zamanı.

OĞLAK BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle kariyer süreçlerinizle ilgili bir ikilem içinde olabilirsiniz. İş değiştirmek ve mevcut işinizde kalmak, alternatifleri değerlendirip risk almak ve garanti olanı seçmek gibi iki farklı yolunuz olabilir. Özellikle haftanın ikinci yarısında bu ikilemden çıkmanın yolu bir durumdan ve bir opsiyondan vazgeçme durumunu getirecektir. Ebeveynlerin sağlığıyla ilgili destekler, sizlerin ise cilt, dişler, kemiklerle ilgili rahatsızlık ve tedavileriniz gündeme gelebilir. Bugünlerde öfkeyle kalkmak zararla oturmanıza neden olabilir. Dürtüsel hareket etmekten kaçınmalısınız. Stratejik davranmak, şartlara göre hareket etmek hayat kurtabilir. Özellikle iş hayatında ve yöneticilerinizle görüşmelerinizde karşıdakinin beklentilerini de göz önünde bulundurarak hareket edin. İş görüşmeleriniz, profesyonel ve stratejik tavırlarınız ön planda olduğunda olumlu geçebilir ve istediğiniz yanıtları alabilirsiniz.

KOVA BURCU YORUMU​

Bu hafta boyunca Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Ayın etkilerini göreceğiz. Bu Yeni Ay süreciyle eğitim, yurtdışı, akademik süreçler, yasal gündemler ve başvurularla ilgili başlıklar ön planda olabilir. Ertelediğiniz eğitimleri alabilir veya verebilirsiniz. Hocalarınızla ve resmi dairelerle işlerinizde kısa süreli anlaşmazlıklar olabilir. Küslük yaşadığınız kişilerden haber alabilir, geçmişteki kişilerden gelen telefonlarla şaşırabilirsiniz. Bu hafta umuduğunuzu kestiğiniz yerlerden umutlarınızı yeşerten durumlar karşınıza gelebilir. Uzun süredir umduğunuz durumlardan ise artık umudunuzu kesebilirsiniz. Bir beklentinizden vazgeçebilirsiniz. Araçlarla ilgili ödemeler, borçlar ve krediler gündemde olabilir. Hafta içinde etrafınızdaki insanların düşüncelerine daha fazla önem verebilir, karşınızdaki kişilere göre hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Bu da sizi daha gizemli, stratejik davranan bir tavra götürebilir. Aşk ilişkilerinizde karşınızdaki insanların size daha ılımlı ve yapıcı yaklaştığını görebilirsiniz. Bazılarınız içinse evliliğe dair planlamalar gündemde.

BALIK BURCU YORUMU​

Bu hafta haftanın ilk gününde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın burcunuza etkileriyle hafta içerisinde sağlığınızla ilgili hassasiyetler sonlanabilir ve şifa enerjisi çalışmaya başlayabilir. Ruhen ve bedenen daha iyi olmak isteyebilir, nitekim daha iyi hissedeceğiniz şeyleri yaparak da enerjinizi toplayabilirsiniz. Şansınız, beklenmedik yerlerde kapınızı çalabilir. Kısmetinizin arttığı günler geçirebilirsiniz. Görüntünüzle daha fazla ilgilenebilir ve dış görüntünüzü iyileştirmek için harekete geçebilir, diyete başlayabilir ve operasyonlarla ilgilenebilirsiniz. Balık enerjisinin hafta içinde artması özellikle hafta başında sizi daha hassas ve duygusal yapabilir. Etkileyici rüyalarınız sizi rüyalarınızı okuma ve araştırmaya götürebilir. Hafta sonuna geldiğinizde bu enerjiler dağılacak ve daha cesur davranacak, içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyecek ve biraz da pervasız yanınızla öne çıkacaksınız. Umursamazlık ve aykırılık bugünlerde silahınız olabilir. Ulaşımda ise karışıklık ve kazalara dikkat.





Mynet
 
Son düzenleme:
bardak1b.jpg

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Başak burcu etkisi ile zihnimiz yoğun, çalışma tempomuz yüksek başlıyoruz, Pazartesi ve Salı günlerinde bu etki ile daha yoğun bir çalışma temposunda olacaksınız ve sağlık konuları da ön planda olacak. İş alanında bazı gelişmeler ve yeni başlangıçlar yapma hevesinde olabilirsiniz fakat geri giden Merkür’ü unutmayın.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi burcu etkisi ile ise, sizin için ikili ilişkiler, ortak yapılan işler alanı aktif olacak. Çarşamba gününde bu alanda bir de yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay iyice sizin odağınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklar konularına getirecek. Hızlı ilerlemeyin geri giden Merkür size hesap hataları yaptırabilir… Bugünlerde denge önemli olurken bir yandan da önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Cuma – Cumartesi günlerinde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise parasal konular olabilecek… Pazar gününde Yay enerjisi ile hareketiniz ve enerjiniz yüksek olacak dışarılarda olmak, hatta kısa bir yol yapmak isteyebilirsiniz…




Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki size daha çok çocuklar, hobiler ve proje bazından yapılan işler konularında haberler ve gelişmeler getirebilecek. Çalışma, üretme, toparlama modu yüksek olacak, hatta aklınız karışık ise bazı detay gerektiren işler size iyi gelebilir.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ise sizin için evin düzeni, sağlık ve ev içinde bazı önemli konuların gündeme geleceği günleri anlatacak. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız ama bu yeni ay bu konularda yeni girişimlerden çok eski konuları ve bu konularla kapanış yapmayı getirebilir.. Bugünlerde birileri ile arayı bulmaya sağlamak, ev içinde huzuru aramak söz konusu..

Cuma – Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları olabilecek. Pazar günü Yay enerjisi devreye giriyor, hareketleniyoruz ve birşeyler yapma isteğimiz yükseliyor, sizin için ortak para konuları aktif oluyor. Güzel bir hafta olması dileği ile…




İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Başak burcu etkisinde başlıyoruz ve bu etki daha çok eviniz, aileniz ve evinizin içindeki bazı düzen değişiklikleri konularını gündeminize getirecek. Evin içinde bazı değişiklikler, aile içinde bazı eski konuların tekrar gündeme gelmesi mümkün.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise sizin için çocuklar, aşk ve hobi gibi yapılan işler konuları aktif olacak. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız aşk ve çocuklar konularında yeni kararlardan çok eski kararların veya yaşananların çözülmesi gerekecek. Dengeyi ve huzuru bulmak için önce birşeyleri sorgulamak gerekecek bu dönemde…

Cuma – Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor, daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, evin içinde düzen, çalışma ve üretme konuları aktif olacak bugünlerde… Pazar gününde Yay enerjisi ile enerjimiz ve neşemiz yerine geliyor, daha hareketli ve dışa dönük olacağız ve sizin için ikili ilişkiler, evlilik konuları gündemde olacak… Güzel bir hafta olsun…




Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Başak burcu etkisi ile iletişiminiz yoğun ve yüksek başlıyorsunuz, özellikle kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Birçok haberleşme, konuşma yapabilirsiniz ve bir sözleşme imzalama konusu da gündeme gelebilir.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise, ailenizle vakit geçirmek için iyi günlerken, aile içinde bazı önemli durumlar gündeme gelebilir. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu bir yeni ay olsa da geri giden Merkür yüzünden konular daha çok eskilerden olacak. Yine eviniz ile ilgilenmeniz gereken ve ev içindeki dengelerin önemli olacağı günler olacak, bir alım – satım konusu varsa biraz beklemek iyi olabilir.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise aşk, çocuklar ve hobilerle ilgili konular olacak. Pazar gününde ise Yay enerjisi aktif oluyor ve siz dışarılarda olmak ile evdeki işleri toparlamak arasında kalabileceksiniz… Güzel bir hafta olmasını dilerim…




Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Başak burcu etkisinde başlıyoruz ve bu etki ile iletişiminiz yoğun ve yüksek oluyor, özellikle parasal konular ve planlamalar aklınızda olacak. Beklediğiniz parasal gelişmeler ve bazı haberler bu hafta gelebilir.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise iletişim ön planda olacak, kardeşlerle ve yakın akrabalarla haberleşmeler bugünlerde yoğun olarak gündemde olacak. Kısa bir seyahate gitmek veya planlamalar yapmak mümkün. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu yeni ay eski bir işi, iletişimi veya sözleşmeyi tekrar gündeme getirebilir. Konu eski veya önceden karar verilmiş ise ilerleyin ama yepyeni konular için biraz beklemeniz iyi olabilir.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük bir moda geçiyoruz eviniz ve aileniz ile ilgili ön planda olacak bugünlerde aklınızda ailenizle veya eviniz ile ilgili değişmesi gereken konular olabilir. Pazar gününde ise Yay enerjisi devreye giriyor hepimizin enerjisi yükseliyor ve sizin içinde dışarılarda olmak, aşk, çocuklar ve hobiniz olan konularla ilgilenmek için güzel bir gün oluyor… Güzel bir hafta olsun…




Başak & Yükselen Başak: Haftaya Ay burcunuzda başlıyorsunuz ve bu etki sizin enerjinizi yükseltecek, birşeyler yapma modunda olacaksınız, kendinize odaklanmak, görünüşünüz ile ilgili değişiklikler, alışveriş v.b konular için iyi etkiler var…

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise sizin aklınıza parasal konular yoğun olarak geliyor. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu yüzden de parasal konularda bir değişim, bir girişim yapma isteğiniz yoğun olabilir ama hızlı ilerlememeye dikkat! Beklediğiniz haberler özellikle eski konularla ilgili bu dönemde gelebilir ama yepyeni kararlar ve imza atmak için hiç iyi bir dönem değil çünkü burç yöneticiniz geri gidiyor bu da bazı bilmediğiniz konular olduğunu gösteriyor.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük olacağız bugünlerde fakat sizin haritanızda iletişiminiz yoğun olabilir. Beklediğiniz haberler ve gelişmeler bugünlerde gelebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Pazar gününde Yay burcu etkisi ile daha dışa dönük ve enerjik olurken sizin için eviniz ve aileniz ile ilgili konular akfif olacak… Güzel bir hafta olsun…




Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki sizin biraz daha içe çekilmenizi, kendinizi dinlemenizi sağlayacak, evde olmak, kafanızda bazı planlamalar yapmak ve yoğun düşünceler içinde olmak söz konusu olabilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve kendinizi yormamak iyi olacaktır bugünlerde…

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Burcunuzda çarşamba gününde bri de yeni ay yaşanacağından hayatınız ile ilgili önemli kararlar almak ve ilerlemek isteyebilirsiniz ama dikkat edin bazı bilmediğiniz bilgiler ve gerçekler var. Bu yeni ay dönemi görünüşünüzde değişiklikler yapmak, kendinize vakit ayırmak için güzel günler olacak… Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, bu etki ile parasal konular gündeminizde olabilecek. Pazar günü devreye girecek Yay enerjisi iletişim kanallarını açacak, bol sohbetli, kısa bir seyahat içeren veya yakın akrabalarınız ile görüşmeli bir gün olabilir.




Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki daha sosyal olmanızı ve çevrenizden alacağınız bazı haberleri gündeme getirecek… Arkadaşlarınızdan destekler, sosyal çevreniz ve hayalleriniz ile ilgili bazı kararlar, konular, kişiler bugünlerde gündeminize gelebilir.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise biraz içe çekiliyorsunuz, evde dinlenmek ve ilişkiler üzerine düşünmek için iyi etkiler var. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu yeni ay ile biraz içe çekilmek, içinizde planlamalar yapmak ve sağlığınızla ilgilenmek için iyi olacak… Bugünlerde durumları zorlamamak ve ilişkilerde nerede yanlış yaptğınızı anlamaya çalışmak önemli .

Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Akrep enerjisi aktif oluyor ve enerjiniz yükseliyor, kendinize vakit ayırmak için güzel günler geliyor. İşlerinize girişimler yapmak ve adımlar atmak için en güzel günler olacak… Pazar gününde Yay burcu enerjisi ile hareketleniyoruz ve sizin için parasal konular son derece ön planda oluyor, nelere para harcadığınıza dikkat edin!



Yay & Yükselen Yay: Haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz bu etki sizin kariyeriniz ile ilgili planlamalar yapmanızı, adımlar atmanızı sağlayacak. İşle ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanabilecekken yine ilişkilerle ilgili konularda gündemde olacak bugünlerde. Mantık ile duygular arasında kalabilirsiniz…

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise hayalleriniz, sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündemde olacak, bugünlerde hem ilişkilerdeki dengeye dikkat etmeli hem de adaleti elden bırakmamalısınız. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu yeni ay ile sosyal çevreniz, hayalleriniz, umutlarınız ile ilgili konular ve ertelediğiniz bazı hayallerin gerçek olması söz konusu olabilir..

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, temposu düşük günlerdesiniz ama şifalanmak ve bilinçaltınızdaki korkuları bulmak için iyi günler… Pazar gününde ise Ay burcunuza geçecek ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.





Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz ve bu etki size uzaklardan haberler, eğitim konuları ve seyahat konuları ile ilgili gelişmeler getirebilecek… Yine bugünlerde hesap – kitap, bütçe yapma konuları aklınızda olacakken birşeyleri düzene koymak ve planlamalar yapmak isteyeceksiniz.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise sizin evlilik, ortaklık ve iş konularınız aktif olacak. Aklınızda ilişkiler ve bu konularda dengede olmayan konular olabilir. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu da kariyeriniz ile ilgili ertelediğiniz bazı konuları gündeme almanızı, evliliğiniz ile ilgili bazı eski konuların gündeme gelmesini ve bazı yenilenmeler yaşamanızı getirebilir.

Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Akrep enerjisi aktif oluyor, sosyal çevreniz ile ilgili konular, arkadaş buluşmaları için iyi etkiler devrede olacak. Pazar gününde devreye girecek Yay enerjisi ile aslında enerjiniz yükselecek ama dışarı çıkmakla evde dinlenerek zaman geçirmek arasında kalabilirsiniz.




Kova & Yükselen Kova: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki sizin için ortak para konularında bazı haberler ve gelişmeler getirecek. Bu ortak para, miraslar, bankalarla ilgili konular olabileceği gibi ortak yapılan bir işin parası da olabilir.

Çarşamba ve Perşembe günlerinde Terazi burcu etkisi aktif olacak ve Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız. Bu etki ile ise ikili ilişkiler, denge, uyum ve adalet konuları ön plana gelecek. Yine uzaklardan gelecek haberlerler ve seyahat konuları da önümüzdeki dönemin konuları arasında.. Yabancılarla ilgili işler, eğitimler ve hukuksal konular bu yeni ayın gündeminde iken bir yandan da eski sorunları çözmeye çalışabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor ve kendiniz ön plana koymak, topluluklar içinde olmak için iyi günlerde olacaksınız, yine kariyer konuları ve bazı gelişmelerde bugünlerin gündeminde olacak.Pazar gününde etkin olacak Yay burcu enerjisi ile sosyal çevrenizde hareketli bir gün sizi bekliyor olacak.




Balık & Yükselen Balık: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki sizin için ikili ilişkiler, evlilik ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konuları ön plana getirebilecek. Dikkat etmek gereken ise Merkür gerilemesi yüzünden ikili ilişkiler ile ilgili eski konuların aktif olması olacak…

Çarşamba ve Perşembe günlerinde aktif olacak Terazi etkisi ile ise aklınızda ortak para konuları, alacaklar – verecekler olacak. Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay yaşayacağız bu etki ile yeni bir girişim yapmak için kredi almak, miraslar veya ortak işler konuları devrede olacak, fakat geri giden Merkür’ü düşünerek yeni işlere hızla girmemek ve para konularında risk almamak lazım.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise bir seyahat, eğitimle ilgili konular olabilir. Pazar günü devreye girecek Yay enerjisi ile ise dışarılarda olmak, kendinizi ön plana koymak ve bir yerlere gitmek isteyebileceksiniz.





Güliz Kına
 
KocKoç Burcu:
Koç ve yükselen Koçlar, yapılması gereken günlük işleriniz ve iş hayatınızla haftanızı hızlı bir şekilde başlatıyorsunuz. Bu aralar şartlar sizin elinizde değil. Diğer insanlara çok bağımlı olduğunuz ve onlarla beraber hareket etmek durumunda kaldığınız bir dönem. Bu da sinirlerinizi çok çabuk gerebilir ya da diğer insanların size karşı tepki vermesine neden olabilir. O yüzden bu hafta bağlantılarınıza dikkat edin. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sınırlarını çok fazla zorlamayın. O sizin sınırlarınızı zorluyorsa da bir çözüm üretmek adına harekete geçin. Lütfen sert kelimelerden, sürtüşmelerden, kavgalardan uzak durun. Burada bir Yeni Ay var, yani sevdiğiniz insanla daha önceden almış olduğunuz bir kararı hareketlendirebilirsiniz. Bu karar ilişkinizi ilgilendirecek bir karar olabilir. Daha önceden planlanan söz, nişan olabilir ama yeni bir karar almayın. Yeni iş birlikleri ve ortaklıklar için de aynı durum geçerli. Yeniliklerden ziyade daha önceden yapılmış, atılmış adımları tamamlamak üzere harekete geçin. Etrafınızdaki insanlara mümkün olduğu kadar toleranslı olun, empatiyle yaklaşın. Bu hafta sosyal çevrenizden çok güzel haberleriniz var. Önemli bir iş mevzusu varsa, uzun zamandır nihayete ulaşmasını istediğiniz bu sonuçların karşınıza geldiğini göreceksiniz.
Çarşamba günü Plüton düzeliyor. Plüton sizin kariyer evinizde geriliyordu. Şimdi kariyerle ilgili konuların hızlandığını göreceksiniz ve bu konular ağırlıklı olarak parasal konuları içeriyor olacak.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor. Öğrenmekten, gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Diğer kültürlerden fazlasıyla etkileneceksiniz. Öğrenciyseniz bu dönemde öğrenmekten mutluluk duyabilirsiniz. Dil öğrenmek, başka fikirler, düşünceler öğrenmek sizi mutlu edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ve hafta sonu dahil olmak üzere sert söylemlerden, savaşkan tavırlardan, en çok demogojiden uzak durmaya çalışın ve sağlığınıza ekstra özeni gösterin.

BogaBoğa Burcu:
Boğa ve yükselen Boğalar, aşk dolu keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta hem çocuğunuza hem aşk hayatınıza odaklı olacaksınız. Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Daha önceden başlattığınız işleri tamamlamanın tam zamanı. Buralarda hızlı hareketlenmeler devrede olacak. Bu bir diploması trafiği olabilir. Beraber çalıştığınız insanları toparlayacak ya da onlarla aranızda birtakım sıkıntılar varsa bu sıkıntı ve problemleri ele alacaksınız. Sinirli durumlardan, gerginliklerden uzak durmanız gereken bir hafta. Özellikle sağlığınızda ateşlenmeler, hızla kanın beyninize hücum etmesi gibi etkiler devrede olabilir. Bel bölgenize, böbreklerinize gereken özeni göstermeyi unutmayın. Buralarda ameliyat, operasyon gibi kararlar ve durumlar devrede olabilir.
Aynı gün Plüton düzeliyor, sizin eğitim ve seyahat alanlarınızda gerilemekteydi. Demek ki bu alanlarda daha rahat ve etkili hareket edeceksiniz. Plüton’un düzelmesiyle beraber özellikle sevdiğiniz insanla beraber yapılacak seyahat, eğitim planları sizi çok mutlu edebilir.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçecek. Yani parasal konularda ne yapacağınızı daha net göreceksiniz. Değişken kararlarla para harcamaya da meyilli olabilirsiniz. Ama birinden borç almak, borcunuzu yeniden yapılandırmak istiyorsanız, bankayla ilgili bir işiniz varsa işte bu noktalarda Venüs size güzel ışık yakacak ve parasal konuları toparlamanın yolunu bulacaksınız.
Hafta sonu Cuma, Cumartesi, Pazar kızgınlıklardan uzak durun. Beraber çalıştığınız insanlardan haber bekliyorsanız sinirli, gergin, agresif tavırlarla onları üzmeyin.


İkizlerİkizler Burcu:
İkizler ve yükselen İkizler, evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla ilgi göstereceğiniz bir hafta başlıyor. Bu hafta ailevi konular ön planda olurken aşk ve çocuk alanınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Demek ki aşk hayatınızda daha önceden verilmiş ama bir türlü tamamlanmamış kararlar ya da benzer şekilde çocukla ilgili önceden lafı geçmiş ancak sonuca ulaşamamış önemli kararlar devrede olacak. Eski aşklar bu dönem önemli konunuz olabilir. Daha önceden konuştuğunuz, rafa kaldırılmış, olmamış sanatsal bir proje de bu yeni ayla beraber Çarşamba günü ve sonrası karşınıza gelebilir. Diğer taraftan spor, organizasyonlar, çocuğunuzla ilgili konular öne çıkarken aşk hayatınızda kendinizi göstermek isteyeceğiniz biraz da bazı konulara çok çabuk da tepkiler vereceğiniz bir yeniay yaşayacaksınız. O yüzden bu hafta sevdiklerinize karşı anlayışlı olmayı ihmal etmeyin, onları kırmayın, üzmeyin. Spor yapıyorsanız bünyenizi ve kendinizi çok fazla zorlamayın, sakatlıklara açık bir süreç olabilir.
Aynı zamanda uzaklardan beklediğiniz haberler varsa, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetleriniz varsa bu noktada bu Pazartesi güzel haberler karşınıza gelecek. Ayrıca eğitimle ilgili işler ve konularda da güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız.
Çarşamba günü Plüton düzeliyor ve düzelmesiyle beraber parasal işlerinizde yaşadığınız aksilikler, ertelenmeler ve sıkıntıların artık geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. İş düzeninizde ve iş hayatınızda yakın çevrenizde olup biten olumsuzluklar da artık normal bir hale dönecek ve işleriniz, parasal konular daha hızlı ilerleyecek ve bunu fark edeceksiniz.
Perşembe gününden sonra ilişkilerinizde rahat tavırlarınız öne çıkabilir. Sevdiğinizle yaşadığınız sıkıntıları toparlayacağınız, beraber hareket edeceğiniz bir 3 haftalık süreç başlıyor.
Spor yapıyorsanız, hobilerinizle ilgileniyorsanız, çocuğunuz varsa, aşk hayatınızda ve özel hayatınızda lütfen agresif, gergin, sert konuşmalardan uzak durun, karşı tarafın kalbini kırmaya meyilli olabilirsiniz.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında iş bitirici olacaksınız, işlerinizi kolay organize edeceksiniz ve yakın çevrenizle beraber yapacağınız planları devreye sokacaksınız. Aile hayatınız çok önemli.
Bu alanda başlatmak istediğiniz önemli konular varsa Çarşamba günü oluşacak Yeni Ayla beraber bu konular devreye girecek. Ama bu konular sıfırdan başlatacağınız projeler, işler ya da konular olmasın. Daha önceden başlatmak istediğiniz, başlatamadığınız ya da başlatıp yarım bırakılmış konular olmasına dikkat edin. Aile içinde büyüklerinizle olan konuşmalarınıza bu hafta dikkat edin, sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. Tartışmacı tavırlarınızla evde uyumu sağlamak çok da kolay olmayabilir. Onlardan onay, denge ve uyum beklemeyin, siz de dengesizlikler yaratmayın. Emlak alım, satım işleriniz varsa bazı sorunlara açık olun. Ailevi konularda ve yuvanızla ilgili alanlarda şans ve fırsatlarınız hafta başında devreye giriyor. Pazartesi günü beklediğiniz bir haber karşınıza gelebilir ve kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.
Çarşamba günü itibariyle ikili ilişkilerde, evlilikte, ortaklıklar konusunda yaşadığınız aksilikler sıkıntı ve problemler geride kalmaya başlıyor. Şimdi bu alanlarda daha güçlü bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yine çocuğunuzun yakın çevresiyle ilgili konularda yaşadığı sıkıntı ve sorunlar varsa Çarşamba gününden sonra bu sıkıntı ve sorunlar artık geride kalacak.
Perşembe günü Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber çok çalışacağınız bir dönem başlıyor. Bu döngü içerisinde hizmet etmekten başkalarıyla işbirliği içerisinde bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Biraz özgür çalışmak isteyeceksiniz. Bu dönem içerisinde sporu çok sevebilirsiniz, sağlığınızda bazı konuları yeniden ele almak isteyebilirsiniz. Biraz da Venüs bu alanlarda yemeyi-içmeyi artırabilir. O yüzden de kilo almaya meyilli olabilirsiniz ama spor yaparsanız da kaslarınız çok iyi toplayacaktır. Sağlığınızla ilgili konuları kafanıza çok fazla takmayın, sağlığınız önünüzdeki 3 hafta boyunca gayet iyi olacak.
Siz evinizde, yuvanızda özellikle kimseyle tartışmamaya çalışın çünkü Cuma, Cumartesi, Pazar ve evinizde belki bir insanın sağlığı ile ilgili konuda bir insana bakmak ya da bir insanın bakımını üstlenmek de devreye girebilir.


AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, parasal işleri ele alacağınız, bu konuları tek tek sırasıyla organize edeceğiniz ve sorumlulukla ilerleyeceğiniz bir hafta başlıyor. Bu hafta önemli çünkü iletişimle ilgili işler alanınızda, yakın çevre alanlarınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Ama bu Yeni Ay zamanı Merkür de geriliyor olacak. Demek ki eski konu ve olayları tamamlamak üzere harekete geçmeniz gereken bir Yeni Ay sizi bekliyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, iletişim, dijital platform alanları, radyo, televizyon alanlarında işleriniz varsa daha önceden yarım kalmış işlerinizin peşinden koşabilirsiniz ve kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Araba kullanıyorsanız bu hafta dikkat edin çünkü bazı noktalarda kazalara açık olabilirsiniz. Hırsınızı yakın çevrenizde bulunan insanlardan çıkarmayın.
Pazartesi günü yakın çevrenizden güzel haberler alacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz haberler karşınıza gelebilir. Çarşamba günü Plüton’un düzelmesiyle beraber iş hayatınızda, düzeninizde, gündelik hayatın akışında yaşadığınız aksilik ve sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz. Bütün bunlar ailevi konuları da içeriyor olabilir. Artık bu alanda daha hızlı değişim ve dönüşümlere açık olacaksınız. Babanızın kardeşleri onların hayatında bazı zorlanmalar sıkıntı ve problemler oluştuysa Çarşamba gününden sonraki dönemde artık rahat bir nefes alacaklar.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor aşka daha fazla yer vereceğiniz bir dönem içerisine giriyorsunuz. Şimdiye kadar ailevi konularda çok uğraşmış olabilirsiniz ailenize daha fazla vaktinizi vermiş olabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren artık biraz kendinizi düşüneceğiniz, hobilerinizin, sportif faaliyetlerin üzerine daha fazla eğileceğiniz, özgürleşeceğiniz ve kafanıza göre davranmak isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem aşkı bulmak aşkı keşfetmek anlamında da gayet mutlu, huzurlu bir dönem olacak, tadını çıkarın. Hafta sonu yakın çevrenizdeki insanlarla fikir tartışmalarına, güç çekişmelerine girmemeye özen gösterin çünkü diliniz biraz sert olabilir.

BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta sizin için önemli. Hafta başında önemli haberler devrede olacak ve tüm haftaya damganızı vuracaksınız. Adeta yerinizde duramayacaksınız. Parasal konularda önemli kararlar devrede olabilir. Bu kararlar sıfırdan vermeniz gereken kararlar değilse Çarşamba günü oluşacak Yeni Ay ve sonrasında bu kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Para harcamalarınızın da yüksek olacağı bir dönem. Plüton, Çarşamba günü aşk evinizde düzeliyor. Aşk hayatınızda yaz dönemi ağır aksak giden, bir türlü olmamış ya da sizi zorlamış konular varsa Çarşamba gününden sonra bu konuların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.
Perşembe günü Venüs’ün yay burcuna geçmesiyle beraber evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla ilginizin artacağını bir dönem olacak. Evinizde boya badana tadilat gibi işler varsa bütün bunları hareketlendireceksiniz. Evinizde insanları ağırlamak önemli olabilir. Yurtdışına taşınmak istiyorsanız bunla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz, Venüs’ün buradaki hareketi üç hafta sürecek.
Hafta sonu parasal konular sizi çok çabuk sinirlendirecek, sinirlendikçe daha çok alışveriş yapmak isteyeceksiniz. Buna bir dur deyin. Sinirli ve gergin hareketlerin, çok yiyip içmenize gereksiz alışverişler yapmanıza yol açmasına engel olun.

TeraziTerazi Burcu:
Teraziler ve yükselen Teraziler, kendinizi işinize gücünüze adayacağınız bir hafta başlıyor. Bir aydan beri sizinle ilgili konular hep çok hareketli. Merkür sizin burcunuzda geriliyor, Mars sizin burcunuzda hareket ediyor. Çarşamba günü kendi burcunuzda bir yeniay yaşayacaksınız. Hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz adım atmak istediğiniz çok konu olabilir ama bu konularda kararsızlık çekiyor olabilirsiniz. Ne yapacağınızı net bilmiyor olabilirsiniz bu dönem içerisinde ama ne olursa olsun 6 Ekim’deki Yeni Ay sizin Yeni Ayınız. O yüzden eğer geçmiş dönemde başlattığınız bir işiniz varsa bu işinizle ilgili nihayete ermek, bu işinizi tamamlanmak, bu işi hareketlendirmek anlamında bu Yeni Ay sizi destekleyecek. Sadece bu da değil sağlıkla, beslenmeyle ilgili daha önceden vermiş olduğunuz yarım kalmış konuları bu Yeni Ay ile birlikte yeniden hareketlendireceksiniz ve sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Güneş ve Mars kavuşumları ateşli hastalıkları getirebilir demiştik. O yüzden sağlığınıza dikkat edin. Eğer çok dolaşıyorsanız, insanları fazlasıyla temas ettiğiniz bir işiniz varsa bu haftayı biraz daha sakin geçirmeye özen gösterin. Diğer bir nokta da hayatın hızlanmasından kaynaklı olarak bu aralar agresif ve gergin hissediyor olabilirsiniz. Acele hareket ediyor olabilirsiniz, bu da kazaları ve sakarlıkları, düşmeleri ve çarpmaları karşınıza getirebilir. En çok Cuma, Cumartesi, Pazar bu etkilere karşı lütfen dikkat edin.
Güzel haberler hafta başı devrede olacak. Hem aşk hayatınızda hem de sanatsal kreatif işlerinizde, eğitmenliğe dayalı işlerinizde çok güzel haberler alabilirsiniz. Güzel birtakım sonuçlarla karşılaşabilirsiniz ya da kafanızdaki fikirleri hayata geçirebilirsiniz.
Plüton Çarşamba günü düzeliyor, sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Yaz döneminde evinizde, yuvanızda, ailenizde bazı aksilikler, sıkıntılar, zorlanmalar devreye girmiş olabilir. Daha önceden hızlı ilerleyen, değişmenizi ve dönüşmenizi sağlayan bazı işlerinizde yavaşlamalar olmuş olabilir. Bütün bu işler evle ilgili projeleri kapsayabilir. Çarşamba günü burada Plüton’un düzelmesi ile beraber bu işlerin çok daha rahat aktığını görebilirsiniz.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor eğitimsel işleriniz, sosyal medya alanlarınız, aynı zamanda yakın çevrenizle bağlantılarınızın kuvvetleneceği bir döngüye merhaba diyorsunuz. 3 hafta boyunca yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz ya da ilişkileriniz çok güzel akacak. Aynı zamanda iletişimle ilgili işlerinizde satış, reklam, pazarlama, bilgisayar mecraları, eğitim mecralarında çok güzel bağlantılar kurabilir, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta sonu sinirli olmayın kimseye sinirli davranışlarda bulunmayı kendi kendinizi aşağıya çekmeyin.


AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler, sosyal çevre ilişkilerinizi iyi organize etmeniz gereken bir hafta başlıyor. Bu aralar hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor olabilirsiniz ya da işler çok birikmiş olabilir. Diğer insanlarla bağlantılarınız biraz kopuk akıyor olabilir. Aslında bütün bunlar sizi yeni gelecek olan bir döneme hazırlıyor. Hemen hafta başında ailevi konularda çok büyük keyifleriniz var, ailenizden güzel haberler alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz olan Plüton Çarşamba günü düzeliyor. Şimdiye kadar iletişimde, sosyal medyada, eğitimde yaşadığınız aksilikler, sıkıntı ve sorunlar varsa şimdi bunların geride kaldığını, artık işlerinizin çok daha rahat ilerlediğinizi göreceksiniz. Hem yakın çevre ilişkilerinizde hem de iletişim alanlarınızda artık hayat sizi çok daha rahat bir şekilde destekliyor olacak.
Çarşamba günkü Yeni Ay sizi diğer burçlara göre hiçbir şekilde harekete geçmemeniz konusunda uyarıyor. Bu Yeni Ay sizi daha çok kötü alışkanlıklarınızı bırakmak, yurtdışı bağlantılı işlerinizde yarım kalmış konuları toparlamak, biraz daha spritüel ve sanatsal alanlarda kendinizi keşfetmek anlamında hareketlendirecek. Kendinize yüklenmemeniz gereken bir dönem. Yapamadığınız, başarı sağlayamadığınız, olmayan işleriniz için kendinize yüklenmeyin. Gereksiz adımlardan, risklerden kaçının. Olur olmadık olaylar karşısında iç dengenizi sağlayın. Annenizin kardeşleri veya partnerinizin sağlığıyla ilgili konularda çabuk yükselmelerden kaçının.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor ve bu geçişle beraber maddi konularda güzel sonuçlar elde edeceğiniz 3 haftalık bir döngü içerisine giriyorsunuz. Yani parasal konularda kazançlarınız hızlanacak. Kendinizi biraz daha özgür hissedeceksiniz. Bu da özgürce para kazanma ve özgürce para harcama yetinizi kuvvetlendirecek. Para harcamalarınız özellikle yurtdışına, yabancı yerlere gitmeye ya da gezmeye dolaşmaya gidebilir.
Cuma, Cumartesi, Pazar dikkatli olun çünkü bu üç gün boyunca gerginlikleriniz yüksek olacak. Eğer hayatınızda bir insan varsa o kişinin işiyle, sağlığıyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Cumartesi günü önemli 19:18 saatlerinde içinizden güzel dilekler geçirmeyi de lütfen unutmayın çünkü bu dileklerin olduğunu göreceksiniz.


YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, oldukça hareketli ve kalabalık ortamlarda bulunacağınız bir hafta başlıyor. Çevreniz çok hareketli, arkadaşlarınız ile bir sürü planlarınız olabilir. Organizasyonlar, aktiviteler, devamlı bir yerlere davet ediliyor olabilirsiniz. Siz de bunları bizzat yönetiyor olabilirsiniz. Yeniay’la beraber gelecek planlarınız hızlanıyor. Ama bu planlar sıfırdan başlayacağınız planlar olmamalı, en azından daha önceden başlattığınız, yarım kalmış, tamamlanmamış işlerin peşinden koşabilirsiniz, bu işlerinizi de nihayete erdirebilirsiniz. Alacağınız varsa, bir yerden para bekliyorsanız işte bu Yeni Ay ve sonrası Çarşamba gününden sonra gönül rahatlığı ile harekete geçebilirsiniz. Bütün bunları yaparken çevrenize ve arkadaşlarınıza karşı sinirli, agresif ve kavgacı olmamaya özen gösterin. Bu aralar her şey için çok mücadele ediyormuşsunuz gibi gelebilir, çok çalışıyormuşsunuz, çok uğraşıyormuşsunuz bunun sonucunu alamıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bu diğer insanlara sert ve kavgacı yaklaşmanıza bir neden değil. Cuma, Cumartesi, Pazar bu etkiye dikkat edin.
Çarşamba günü Plüton’un düzelmesiyle beraber maddi konularda yaşadığınız aksilikler, ertelenmeler, sıkıntı ve sorunların artık geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Parasal konularda çok daha hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz.
Venüs’ün de yay burcuna geçişi ile beraber Perşembe gününden sonra kendinizi güzelleştireceğiniz bir dönem başlıyor. Alışveriş yapmak, saçınıza başınıza bakmak, aynı zamanda sosyalleşmek, diğer insanlar ile bir arada olmak anlamında bu üç haftalık döngü içerisinde Venüs sizi destekleyecek, adeta şeytan tüyü olacak üzerinizde. Özgürlüğünüze düşkün olacaksınız, alıp başınızı gitmek, kendiniz için bir şeyler yapmak, kendinize bir eşya almak, sadece kendinizi düşünerek hareket etmek bu dönem ön planda olacak. Başka hiç kimseyi umursamayacaksınız. Siz umursamadıkça da herkes sizin peşinize takılacak, sizin peşinizden gelmek isteyecek. Hafta sonu sakin olmalı, demogoji ve polemiklerden kaçınmalısınız. Gönlünüzden geçen bir istek ya da arzu varsa Cumartesi akşam saatlerinde bu arzunuzu içinizden geçirin, dileyin, olduğunu göreceksiniz.



OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hızlı bir hafta çünkü ay Başak’ta ve siz de olumlu etkileniyorsunuz. Eğitimle ilgili konular, seyahatler, diğer insanlardan alınacak haberle haftanızı başlatıyorsunuz. Kariyer ve meslek ile konular bu hafta çok önemli. Bu alanlarda başlatmak istediğiniz çok konu olabilir, hayat fazlası ile hızlanmış olabilir, önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz ama bu önemli kararlar eğer sıfırdan alınacak kararlar ise uygulamak anlamında doğru olmayacak. Çünkü Merkür bu alanlarınızda geriliyor. Ama daha önceden karar verip uygulayamadığınız ya da başlatıp sonunu getiremediğiniz işler ve projeler varsa işte bu Yeni Ay bu projeler konusunda size yeşil ışık yakacak. Rahat ilerleyeceksiniz. Toplum önünde sinirli ve agresif olmamaya özen gösterin. Çok çalışıyor olabilirsiniz, hırslarınız artmış olabilir. Dengenizi iyi koruyun. Bu hafta sonuna doğru adaletsizlikler karşısında vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Cuma, Cumartesi, Pazar en çok bu etkiye dikkat edin. Evliyseniz eşinizin ailesi, kendi ailenizde anneniz ile olan konuşmalarınızda da sinirli ve agresif olabilirsiniz.
Çarşamba günü Plüton sizin kişisel alanınızda düzeliyor. Hayatınızla ilgili değiştirmek ve dönüştürmek ile ilgili noktalarda 2008 ve 2009 yıllarından beri Plüton size destek oluyordu. Bazı noktalarda zorlandınız ama bu sene içerisinde kendi gücünüzü yeniden elde etmek, sağlıklı olmak, sağlıklı kararlar almak ve bu gücü diğer insanlarla beraber uygulamak için Çarşamba günü Plüton’un düzelmesi sizi mutlu edecek, işlerinizin daha rahat akmasını sağlayacak. Pazartesi günü güzel, paralı bir işten haber gelebilir.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor. Özel hayatınızda işlerin yavaşlayacağı bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanla uzun dönemdir aranız iyi olabilir ama Venüs’ün sizin kapalı alanınıza geçmesiyle beraber biraz daha platonik ilişkilerden hoşlanabilirsiniz, gizli saklı ilişkilerin peşinden gidebilirsiniz. Ya da bu dönem sevdiğiniz insanın işinin üzerine çok eğildiğini görebilirsiniz. Onunla olan bağlantılarınızda eskisinden daha az görüşmek devreye girebilir. Şartları ve durumları çok zorlamayın. Bu durum bir iki hafta sürecek, ondan sonra yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Yazmak, çizmek, üretmek, pilinizi şarj etmek anlamında şanslı bir dönem olacak. Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda şartları, durumları çok fazla zorlamayın.


KovaKova Burcu:
Kova ve yükselen Kovalar, halledilmesi, organize edilmesi gereken önemli para işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan etrafınızda olup biten olaylardan da çabuk etkileneceğiniz haftalardan biri olacak. Hafta başında hem eğitimle ilgili işleriniz de hem de önemli iş projelerinizde güzel haberler almaya yatkın görünüyorsunuz. Bu haberler uzun zamandır beklediğiniz, durmuş işlerinizle bağlantılı olabilir. İşte şimdi bu gelecek haberler karşında 6 Ekim Çarşamba günü oluşacak Yeni Ay ile beraber tam gaz ilerlemek isteyeceksiniz. Bu daha önceden gelen işler için geçerli olacak. Sıfırdan başlayacağınız işlerde yasal bazı sorunlarla karşılaşma olasılığınız da yüksek görünüyor. Eskiden karşınıza gelmiş bir dava ya da davalarla ilgili konu ve olaylar bu dönem verilmesi gereken önemli kararların başında geliyor. Eğitim hayatınızda vermek istediğiniz önemli kararlar daha önceden oluşmuş kararları hareketlendirebilirsiniz.
Plüton sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi. Maneviyatınızla, ruhsal yönünüzle ilgili konularda zorlandığınız bir yaz dönemi geçirmiş olabilirsiniz. Bazı işler iyice yavaşlamış olabilir. Gücünüzü özellikle ruhani gücünüzü istediğiniz gibi kullanamamış olabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra artık biraz daha rahatlayacaksınız ve kendi gücünüzü yeniden hissetmeye başlıyorsunuz. Kariyer ile ilgili konularda yaşanan sıkıntı ve problemler de geride kalmaya başlayacak.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçecek, sosyal çevrenizin hareketleneceği bir dönem başlıyor. Arkadaşlıklar, dostluklar, yeni çevreler, yeni ortamlar, yeni iş projeleri, etkinlikler, organizasyonlar, davetler… Özgür ruhunuzla, tavır ve davranışınızla herkesin ilgisini çekeceksiniz. Bu dönem yeni insanlarla tanışmak size yarayacak ve yeni insanlar size yeni iş kapıları aralayacak. Hafta sonu tanımadığınız insanlar ile olan bağlantılarınıza dikkat edin, ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun aynı zamanda çok fazla tartışmalara girmeyin, savaşçı ortamlardan mümkün olduğunca uzak durun. Araba kullanıyorsanız da lütfen dikkat edin. Geleceğe yönelik önemli girişimler konusunda Cumartesi akşam saatleri 19:18’de duanızı da etmeyi unutmayın.

BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar, sevdiğiniz insandan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa bu hafta başında yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Aynı zamanda parasal işlerinizde çok güzel haberler devrede olacak. Uzun zamandır uğraştığınız, didindiğiniz, nihayete erdirmek istediğiniz parasal bir işiniz varsa Pazartesi günü güzel haberlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.
Çarşamba günkü Yeni Ay sizin ortak ve müşterek para alanınızda gerçekleşecek. Parayla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar olabilir ya da yatırımlarınızı farklı noktalara taşımak istiyor olabilirsiniz. Ama büyük yenilikçi değişimler için desteklenmiyorsunuz. Çünkü Merkür bu alanlarda geriliyor. Fakat daha önceden yaptığınız ve tamamlayamadığınız, yapmak istediğiniz ama adım atmadığınız konularda özellikle Merkür sizi hareketlendirecek.
Çarşamba günü Plüton düzeliyor. Daha önce sizi sosyal çevre ve arkadaşlık alanınıza gerilemekteydi. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan aradığınızı bulamamış olabilirsiniz, onlarla olan ilişkilerinizde yavaşlama, zorlanma görülmüş olabilir, bazı işlerinizde ertelenmeler oluşmuş olabilir. Çarşamba gününden sonra bu işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebileceksiniz.
Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor, kariyer ve meslek alanında kendinizi gösterebileceğiniz bir 3 haftalık döngü başlıyor. Yani kariyerde çok fazla konuşulacaksınız ve çok güzel ilişkiler kuracaksınız. Hem özgürlükçü olacaksınız tavırlarınıza dikkat çekeceksiniz hem patronlarınızla olan bağlantınız kuvvetli olacak. Patronlarla olan konuşmalarınızda istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Annenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlayacak.
Hafta sonu Cuma, Cumartesi, Pazar parasal konularda gergin, agresif olabilirsiniz çünkü harcamalarınız yüksek olabilir ya da hafta sonuna doğru Cuma günü özellikle bir ameliyat ya da sağlığınızla ilgili bir durum söz konusu olabilir. Hafta sonu kimseyi üzmeyin kırmayın, kendinizi gergin stresli hissetmeyin tehlikeli durumlardan yerlerden ve olaylardan da uzak durun. Cumartesi 19:18’de para ile ilgili bir derdiniz varsa ya da hayatınızda ilgili değiştirmek istediğiniz ne varsa dualarda ve temennilerde bulunabilirsiniz.


HANDE KAZANOVA
 
bardak1c.jpg

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda sizin karşı tarafı da düşünmeniz gerektiği konusunda minik hayat tecrübeleri kazandırabilir. Dengeyi bulmak yeri geldiğinde kendinizi, yeri geldiğin de karşınızdakini düşünmek kolay olmayacak. Biraz kendi içinizde kalmanızı tavsiye edebilirim. Plüton’un ileri hareketi ise kariyerde dönüşüm zamanını sizin için harekete geçirirken, ertelediğiniz işleri de yavaş yavaş yapmaya başlayabilirsiniz. Son olarak Venüs burç değiştirecek. Bu etki eğitim, yurtdışı ile alakalı konular da size fayda sağlayacak. Yeni bir ilişkiniz başlarsa okul arkadaşlarınız sayesinde hayatınıza girebilir. Hafta sonunda eşyalarınızı kaybetmemeye, yolculuğa çıkacaksınız bu konu da dikkatli olmanızı tavsiye ederim.





Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya yeni ayla başlıyoruz. Bu etki sağlık ve iş ortamınızı etkileyecek Sağlıkta özellikle iştahınıza dikkat etmelisiniz. Ve dış görünüşünüze fazlaca kafayı takabilirsiniz. Diğer yandan iş ortamınız da hak ve adaletin yavaş yavaş yerine oturacağını göreceksiniz. Diğer yandan Plüton ileri harekete geçecek ve bu etki ile yarım bıraktığınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurtdışıyla alakalı bir konuda fayda sağlayacaksınız ve sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. Venüs’ün burç değiştirmesi ise maddi kaynaklar da size yatırma yönlendirebilir farklı bir lokasyon da düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru özellikle riski yatırımlardan ve borç para vermekten uzak durmalısınız.







İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya yeni ayla başlıyoruz. Bu etki aşk, ilişkiler adına sizi çok olumlu destekliyor. Kendi içinizdeki dengeleri bulmak, kendinize vakit ayırmak için harika fırsatlar oluşabilir. Diğer yandan Plüton geri hareketini sonlandıracak. Miras ve yatırımlarla ilgili alanlarda sizi destekleyecek. Beklediğiniz paralar varsa gelmesi için adım atabilirsiniz. Son olarak Venüs burç değiştirecek ve sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikte etkileyecek. Yani hayatınıza her an sürpriz bir ilişki girebilir. Yine mevcut ilişkinizdeki sorunları küçük seyahate çıkarak çözümleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kimseye kefil olmamanızı tavsiye ederim.





Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki aile ve yuva alanlarında sizi etkilerken, ileriye yönelik bir ilişkiye başlama isteğiniz artabilir. Diğer yandan evinizin içinde minik tadilat ve tamiratlar yapabilirsiniz. Plüton’un ileri hareketi ilişkilerde yaşadığınız problemleri çözümlemek için harekete geçirecek. Yeni bir ortaklık durumu da gündeme gelebilir. Daha ayaklarınız yere basarak hareket edeceksiniz. Venüs’ün burç değiştirmesi ise sağlıkla ilgili alanlarda özellikle dolaşım yolu rahatsızlıklarına dikkat çekerken, ayaklarınız ve ayak bilekleriniz bu hafta biraz hassas. Hafta sonunda iş ortamındaki arkadaşlarınıza çok güvenmeden daha sağlam adımlarla ve kendi başınıza ilerlemenizi tavsiye ederim.





Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki size çok iyi gelecek sadece marka takıntınız ve lüks istekleriniz artabilir. Hayatınızı daha yüksek standartlarda yaşamak istediğinizden panik havasında olabilirsiniz. Onun dışında yeni başlangıçlar için gayet güzel. Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise sağlıkla ilgili konulardan diş ve kemiklerle ilgili süreçte destek sağlarken, gerçekleştirdiğiniz diş tedavisi varsa sonlanma zamanı. Aynı zamanda iş ortamındaki maddi koşullarda sıkıntı yaşıyorsanız burada da yavaş yavaş adalet kendini bulacak. Venüs’ün burç değiştirmesi aşk adına olumlu yansırken, yaşama karşı aynı zamanda ilişkilerde de aşk zamanının geldiğini gösteriyor. Sadece hafta sonuna doğru maddi konulara dikkat ederek ilerlemenizi tavsiye ederim.





Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, haftaya yeni ayla başlıyoruz. Bu etki sizi maddi konularda etkilerken, parasal anlamda yeni başlangıçlar zamanı ve beklediğiniz paraları almak adına gayet güzel zamanlar. Diğer yandan Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise çocuklarınızla ilgili konularda radikal hamleler yapabileceğinizi gösterirken. Aşk adına da sıkıntılı ilişkileri bitirme zamanı. Venüs’ün burç değiştirmesi ise özellikle evinizle ilgili konularda tadilat ve tamirat yapabileceğinizi söylüyor. Diğer yandan kişisel gelişiminiz için eğitim programına dahil olabilirsiniz. Aileyle olan problemler de yavaş yavaş çözüme kavuşacak. Hafta sonuna doğru evinizdeki elektronik eşyalar bozulabilir.





Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya burcunuzda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizin artık harekete geçme zamanınızın geldiğini göstermek adına bazı özel deneyimler yaşamınıza sebebiyet verebilir. Hayatın her alanında ben buradayım deme zamanı ve bunu burcunuzun özellikleriyle zarafetle, aşkla, güzellikle yapmaktan korkmamalısınız. Plüton ileri harekete geçecek. Bu etki ise uzun zamandır evle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler varsa bunu alanda yardımcı olacak. Eskileri yenilemeye başlayacaksınız. Venüs’ün burç değiştirmesi ise sürpriz bir seyahate yönlendirirken, uzun zamandır görmediğiniz okul arkadaşlarınızla buluşabilir, görüşebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise eşyalarınızı kaybetme riski çok yüksek daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.





Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi özellikle iş ortamındaki sorunları çözme adına belki hukuki süreçlere yönlendirebilir. Sorunlarınızı yasal yollarla çözmek isteyeceksiniz. Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise kardeşlerle yaşadığınız problemler varsa bunları daha rahat bir sürece sokarken, hayatınızın da iletişim ağında, arkadaş ilişkilerinde yeniden dönüşüm dönemi başlıyor. Venüs’ün burç değiştirmesi ise yolculuklardan ve yurtdışından gelecek paraya işaret ediyor. Uzun yolculuklar size hep gelir kaynağı sağlarken, işinizle ilgili yeni bir eğitim programına dahil olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru özellikle riskli yatırımlardan ve kumar tarzı girişimlerden uzak durmalısınız.





Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki kalabalık gruplarda, sosyalleştiğiniz alanlarda destek sağlarken, arkadaş gruplarında popülerliğiniz artacak. Yeni bir çevreniz oluşacak. Diğer yandan Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise parada güzel bir döneme işaret ediyor. Burada hem kazancınızda hem de harcamalarınızda dönüşüm zamanı olacak. Venüs burcunuza geçecek ve hayatın her alanında aşkı size getirirken, oldukça aktif ve sosyal olduğunuz bir dönem başlıyor. Hafta sonuna doğru ise ortalıklar para kaybettirebilir dikkatli olmalısınız.





Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki kariyerle ilgili konularda destek sağlarken, iş ortamında dönüşüm ve değişim zamanı olacak. Haksızlıkları de çözüme kavuşturacaksınız. Zaman zaman diplomatik olmanız gerekecek buna dikkat ederseniz oldukça büyük başarılar elde edebilirsiniz. Burcunuzdaki Plüton geri hareketin sonlandırıyor ve bireysel olarak harekete geçtiğiniz her alanda daha sağlam adımlar atmanızı ve yeri geldiğinde rahatça dönüşüm sağlayacağınızı gösteriyor. Venüs’ün burç değiştirmesi işlerinizden dolayı daha fazla seyahat edebilirsiniz, sorumluluk almanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise hastalanmamaya ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.





Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki seyahat açısından size çok iyi gelirken, hava değişimi kesinlikle şart. Yolculuklar size mükafatı ile geri dönecek. Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise iş ortamında daha kuralcı olmanıza sebebiyet verecek. Kurallar doğrultusunda ilerleyip başarı elde edebilirsiniz. Mecburi zorunluluklar gelebilir. Venüs’ün burç değiştirmesi arkadaş gruplarında daha popüler olmanızı sağlarken, kalabalık gruplarda yıldızınız parlayacak. Hafta sonuna doğru ise arkadaşlarınıza borç para vermeden ilerlemeniz gerekli, insanlar sizden çok fazla beklentiye girebilir. Uzun vadeli sözlerden uzak durmalısınız.





Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki başkasının finans kaynakları, ödemeler, borçlar alanında etkilerken, beklediğiniz paraya dönüşecek bir dava sonucu varsa olumlu sonuçlanabilir. Diğer yandan para dengesini oturtmak önemli. Plüton’un geri hareketini sonlandırması ise arkadaş gruplarınız da radikal hamleler ve kararlar almanızı sağlarken, kendi kurallarınızı karşı tarafı uygulatmalısınız. Venüs’ün burç değiştirmesi ise kariyerde çok güzel bir döneme işaret ederken, bayan iş arkadaşlarınız size destek sağlayacak. Bu arada uzun yolculuklardan ekstra para kazanırken sadece hafta sonuna doğru iş arkadaşlarınıza borç para vermemelisiniz. İş yerinde kaybolan eşyalarınıza dikkat etmelisiniz.




Sema Sidar
 
bardak1f.jpg


Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu hafta sizin için en önemli konuların başında ilişkiler geliyor gibi durmakta. Önünüzde özellikle bu hafta ortaklık veya mahkemelerle ilgili bir konu varsa çözüme yönelik hareketlerde bulunmanız olası. Para konusunda ise ortak gelirleri, giderleri çok doğru bir biçimde ayarlamanız gerekecek.


Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Bu haftanın ana başlığı elbette çalışma ve sağlık konularında yaşayacağınız yeniay olacaktır. O nedenle sağlık başta olmak üzere, iş arkadaşlarınız veya çalışma alanınıza giren kişilere daha özenli davranmanızı tavsiye ediyorum. Önünüzde açılacak olan fırsat kapılarını maddi, manevi her konuda takip etmeniz sizin için iyi olacaktır.


İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Ekim ayının bu ilk haftası, sizin için aşk ve duygusal anlamda mevzuların içine dolu dizgin dalarak geçecek olabilir. Bu yeniay aynı zamanda sizi spekülatif yatırımlarda, yani borsa, kripto para gibi alanlarda da heyecanlandırabilir. Akılcı davrandığınız takdirde maddi, manevi hemen hemen her alanda kazanan siz olabilirsiniz.


Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Bu hafta öncelikle aile büyüklerinizle ilgili konular ve gayrimenkul konuları kapınızı çalabilir. Bu konularda artık yenilikler peşinde ilerleyebilir, önünüzde sağlam adımlar atacak fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu nedenle maddi anlamda bir yatırım veya para konusunda bir beklentiniz varsa biraz hareketlenmenizde fayda var.


Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Ekim ayının bu ilk haftasında; aile ilişkileri ve yakınlarınızla olabilecek çözüme yönelik konuşmalar sizi fazlasıyla hareketlendirebilir. O nedenle bu hafta çözülmeyi bekleyen aile içi konulara balıklama dalabilirsiniz. Elbette bu haftayı ekonomik anlamda fazla açılmadan ve karşınızdakilere gereksiz tavizlerde bulunarak geçirmemeye bakın.


Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Zor bir haftayla ekim ayına giriyorsunuz diyerek gözünüzü korkutmak istemem ama maddi konularda hayli dikkatli olmanızda fayda var. Ödemeleriniz ve alacaklarınız konusunda işlemlerde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise duygusal ilişkilerde temkinli olmanız sizin hayrınıza durmakta. Hiçbir konuda panik yapmayın.


Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Önemli kararlar içinde olabileceğiniz bir haftadan geçecekseniz desem de şu an sizin için çok önemli görünen şey, belki de iki üç ay sonra sizin için çok da önemli değilmiş gibi görünebilir. O nedenle bu hafta vereceğiniz kararlarda artısını eksisini fazlasıyla tartarak düşünmenizde çok fayda var. Durumu, koşulları çok abartmayın derim.


Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Kendini bu yeniayda biraz yorgun ve bitkin hissetmeniz çok doğal ve aynı zamanda sevdikleriniz sizi içe dönük bir halde biraz fazla sessiz görebilirler. O nedenle olabildiğince iç hesaplaşmanızda tarafsız bakın kendinize. Doğru olanı anlamanız ve yürürlüğe koymanız için olumlu bir hafta. İlişkilerde peşin hükümlü olmamaya gayret edin.


Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.
Bu hafta hayatınızdaki en önemli olayların başında bireysel ilişkilerden daha çok genelde, sosyal çevrenizde yaşayacağınız konular durmakta. O nedenle vereceğiniz kararlar birçok insanı da aynı zamanda ilgilendirecek kararlar olabilir. Bu noktada kendinizi ve çıkarlarınızı düşünüp sonra karşınızdaki insanların durumuna bakmanız gerekebilir.


Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Bu haftanın asıl konusu sizde kariyer, kendinizi göstermeniz ve parlatacağınız meseleler olacak gibi durmakta; o nedenle konuşmalarınızda ve iletişiminizde bu konuları ele alırken mutlaka uzun vadeli düşünün ve önünüze bakın derim. Yine bu hafta çevrenizdeki insanlardan borç almayın veya borç vermeyin derim. Bu ilişkilerinizi yıpratabilir.


Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Nispeten uyumlu bir haftaya giriyorsunuz. Bir sunum yapacaksanız veya akademik konularda bazı gelişmeler içinde olacaksanız bu sizin için doğru ve iyi bir zaman gibi durmakta. Kendinizi ortaya koyarken bu hafta sizi kimlerin takip ettiğine dikkat etmenizde fayda var. Zamanlama konusunda hangi konu olursa olsun geç kalmamaya bakın.


Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Bu hafta kendinizi ortak gelirler, kazançlar mevzusu başta olmak üzere, resmi kağıtlar, evraklar içinde kaybolmuş bir halde hissedebilirsiniz. Bu konularda muhatap olduğunuz kişilerin sizi dolandırmadığından emin olduğunuz sürece bu haftayı gayet güzel geçirdim diyebilirsiniz. Yanlış anlama ve maddi anlamda kasti zarar uğrama riskiniz var.



Murat İpek
 

Koç​

Bu hafta sizin için en önemli konuların başında ilişkiler geliyor gibi durmakta. Önünüzde özellikle bu hafta ortaklık veya mahkemelerle ilgili bir konu varsa çözüme yönelik hareketlerde bulunmanız olası. Para konusunda ise ortak gelirleri, giderleri çok doğru bir biçimde ayarlamanız gerekecek.



Boğa​

Bu haftanın ana başlığı elbette çalışma ve sağlık konularında yaşayacağınız yeniay olacaktır. O nedenle sağlık başta olmak üzere, iş arkadaşlarınız veya çalışma alanınıza giren kişilere daha özenli davranmanızı tavsiye ediyorum. Önünüzde açılacak olan fırsat kapılarını maddi, manevi her konuda takip etmeniz sizin için iyi olacaktır.



İkizler​

Ekim ayının bu ilk haftası, sizin için aşk ve duygusal anlamda mevzuların içine dolu dizgin dalarak geçecek olabilir. Bu yeniay aynı zamanda sizi spekülatif yatırımlarda, yani borsa, kripto para gibi alanlarda da heyecanlandırabilir. Akılcı davrandığınız takdirde maddi, manevi hemen hemen her alanda kazanan siz olabilirsiniz.



Yengeç​



Bu hafta öncelikle aile büyüklerinizle ilgili konular ve gayrimenkul konuları kapınızı çalabilir. Bu konularda artık yenilikler peşinde ilerleyebilir, önünüzde sağlam adımlar atacak fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu nedenle maddi anlamda bir yatırım veya para konusunda bir beklentiniz varsa biraz hareketlenmenizde fayda var.



Aslan​

Ekim ayının bu ilk haftasında; aile ilişkileri ve yakınlarınızla olabilecek çözüme yönelik konuşmalar sizi fazlasıyla hareketlendirebilir. O nedenle bu hafta çözülmeyi bekleyen aile içi konulara balıklama dalabilirsiniz. Elbette bu haftayı ekonomik anlamda fazla açılmadan ve karşınızdakilere gereksiz tavizlerde bulunarak geçirmemeye bakın.



Başak​

Zor bir haftayla ekim ayına giriyorsunuz diyerek gözünüzü korkutmak istemem ama maddi konularda hayli dikkatli olmanızda fayda var. Ödemeleriniz ve alacaklarınız konusunda işlemlerde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise duygusal ilişkilerde temkinli olmanız sizin hayrınıza durmakta. Hiçbir konuda panik yapmayın.



Terazi​

Önemli kararlar içinde olabileceğiniz bir haftadan geçecekseniz desem de şu an sizin için çok önemli görünen şey, belki de iki üç ay sonra sizin için çok da önemli değilmiş gibi görünebilir. O nedenle bu hafta vereceğiniz kararlarda artısını eksisini fazlasıyla tartarak düşünmenizde çok fayda var. Durumu, koşulları çok abartmayın derim.



Akrep​

Kendini bu yeniayda biraz yorgun ve bitkin hissetmeniz çok doğal ve aynı zamanda sevdikleriniz sizi içe dönük bir halde biraz fazla sessiz görebilirler. O nedenle olabildiğince iç hesaplaşmanızda tarafsız bakın kendinize. Doğru olanı anlamanız ve yürürlüğe koymanız için olumlu bir hafta. İlişkilerde peşin hükümlü olmamaya gayret edin.



Yay​

Bu hafta hayatınızdaki en önemli olayların başında bireysel ilişkilerden daha çok genelde, sosyal çevrenizde yaşayacağınız konular durmakta. O nedenle vereceğiniz kararlar birçok insanı da aynı zamanda ilgilendirecek kararlar olabilir. Bu noktada kendinizi ve çıkarlarınızı düşünüp sonra karşınızdaki insanların durumuna bakmanız gerekebilir.



Oğlak​

Bu haftanın asıl konusu sizde kariyer, kendinizi göstermeniz ve parlatacağınız meseleler olacak gibi durmakta; o nedenle konuşmalarınızda ve iletişiminizde bu konuları ele alırken mutlaka uzun vadeli düşünün ve önünüze bakın derim. Yine bu hafta çevrenizdeki insanlardan borç almayın veya borç vermeyin derim. Bu ilişkilerinizi yıpratabilir.



Kova​

Nispeten uyumlu bir haftaya giriyorsunuz. Bir sunum yapacaksanız veya akademik konularda bazı gelişmeler içinde olacaksanız bu sizin için doğru ve iyi bir zaman gibi durmakta. Kendinizi ortaya koyarken bu hafta sizi kimlerin takip ettiğine dikkat etmenizde fayda var. Zamanlama konusunda hangi konu olursa olsun geç kalmamaya bakın.



Balık​

Bu hafta kendinizi ortak gelirler, kazançlar mevzusu başta olmak üzere, resmi kağıtlar, evraklar içinde kaybolmuş bir halde hissedebilirsiniz. Bu konularda muhatap olduğunuz kişilerin sizi dolandırmadığından emin olduğunuz sürece bu haftayı gayet güzel geçirdim diyebilirsiniz. Yanlış anlama ve maddi anlamda kasti zarar uğrama riskiniz var.





İbrahim Çakmak
 
KOÇ: İlişkilere dikkat! ortaklık veya mahkeme durumları olabilir. Bütçenizi iyi ayarlamaya çalışın.

BOĞA: İş hayatına ve sağlığınıza dikkat edin! Para konusunda karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeye çalışınız.

İKİZLER: Duygular ve aşk ağırlıkta görünüyor! Borsa ve diğer yatırım alanlarında kazançlı çıkabilmeniz mümkün görünüyor.

YENGEÇ: Gayrimenkul konusunda size büyük bir enerji görünüyor gibi. Fırsatlara dikkat ediniz.

ASLAN: Cep durumlarına dikkat edin. Paranızı çar- çur etmeyin. Aile ilişkilerinde yapıcı olmaya çalışın.

BAŞAK: Pakinlemeden haftayı kayıpsız atlatabilmek için maddi konularda dikkatli davranmanız şart.

TERAZİ: Abartıya varmadan ve iyice tartarak aldığınız kararlar sizin için önemli görünüyor.

AKREP: Peşin hüküm vermeden ilişkilere yaklaşımınız çok önemli. Sakin ve sessiz bir hafta sizi bekliyor olsa da ilişkilere dikkat etmelisiniz.

YAY: Sadece kendinizi değil verdiğiniz kararlardan başkalarının da etkilenebileceğini sakın aklınızdan çıkartmayın.

OĞLAK: Borç alıp vermeden uzak durmanız gereken bir hafta görünüyor. Diğer yandan da kariyeriniz için önemli kararlar gelebilir. İyice düşünüp tartmanızda fayda var.

KOVA: Akademik ve eğitim alanında yüksek enerjinin sizi etkileyeceği bir hafta geçirebileceğinizi düşünerek doğru kararlar verebilmek için elinizi çabuk tutmanız önerilmiş.

BALIK: Maddi açıdan (ortaklarınız da dahil) etrafınızdakilere dikkat etmelisiniz. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamaya çalışın.
 
haftt (4).jpg


Koç Burçları ve Yükselen Koçlar


Yeni bir haftaya ikili ilişkilerimiz ve iş ortaklıklarımızda bazı farkındalıklar kazanabilir ve kadersel olarak yollarımızı ayırma kararı alabiliriz. İlişkilerimizde dengeyi kurmakta zorlanabilir ve zaman zaman yön kaybedebileceğimiz bir haftayı deneyimleyebiliriz. Kariyer alanlarımızda bazı konuları tekrar ele almak ve düşünmek zorunda kalabiliriz. Hayatımızda netlik kazanmamış konular var ise karar almak adına aceleci davranmamalıyız. Bizler için yeni bir geçiş öncesi krizli bir dönem olabilir. Arkamızdan gizli saklı yapılan işler bu süreçte önümüze çıkabilir. Empati duygumuzu kaybetmeyelim ve meditasyon yaparak dengede kalmayı deneyimleyebiliriz.










Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar


Yeni bir haftaya günlük rutin işlerimizle ilgili, çalışma ortamlarımızla ya da sağlığımızla ilgili bazı çıkabilecek krizleri yönetmek zorunda kalarak başlayabiliriz. Yaşamımızda değişime ve özgürlüğümüze çok önem verebileceğimiz bir dönem olabilir. Kişisel bakım ve estetik dokunuşlar için uygun bir hafta olmayabilir. Finansal anlamda alma verme dengemizi korumaya dikkat etmemiz gereken bir dönem olabilir. Önümüze çıkabilecek yeni yatırım fırsatlarını sakince değerlendirmeli ve uzun vadeli olmasına dikkat etmeliyiz. Daha önceden başlattığımız yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve sonuca varmak için uygun bir zaman olabilir. Bel ve böbreklerimizde hassasiyet yaşayabiliriz. Bol sıvı tüketerek suyun şifasından bu hafta özellikle yararlanalım.









İkizler Burcu ve Yükselen İkizler


Yeni bir haftaya ev ve ailevi konularla ilgili yeni oluşan gündemlerle başlayabiliriz. İkili ilişkilerimizde ani farkındalıklar yaşayabiliriz. İlişkilerimizi bu süreç içinde doğru yönetmeyi öğrenmek zorunda kalırken duygusal anlamda iniş ve çıkışlara açık bir enerji altında olabiliriz. Belki de geçmişle yüzleşmek zorunda kalabileceğimiz olaylarla karşılaşabiliriz. Yaşamımızda umut vadeden olumlu gelişmelerde önümüze aniden çıkabilir. Çocuklarımıza karşı daha anlayışlı olmalı, aramızda ki saygıyı korumaya ekstra önem göstermeli ve agresif sert söylemlerden uzak durmayı denemeliyiz. Haftayı sakin geçirmek adına suyla bolca temas halinde olabilir ve bilinçaltımızdaki sakladığımız olumsuz duygularımızı suya akıtmayı deneyebiliriz.










Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler


Yeni bir haftaya yakın çevremizle yarım bıraktığımız plan ve projelerimiz üzerine görüşerek ve yeni fırsatlar yakalayarak başlayabiliriz. Aile içi iletişimde çok dikkatli olmamız gereken bir dönem olabilir. Eşitlik, denge ve uyum arayışında olurken ailevi konularda geçmişten gelen konularla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Kendimizi daha çalışkan bir ruh hali içinde hissedebiliriz. Yaşadığımız sağlık problemler var ise bu haftanın enerjileri ile olumlu güzel yönde gelişmelerde yaşayabiliriz. Çalışma ortamlarımızda kendimizi iyi hissettirebilecek olumlu gelişmelerde karşımıza çıkabilir. Hafta genelinde bol sıvı tüketerek ve kendimize biraz zaman ayırarak olumlu yönde dengede kalmayı deneyebiliriz.










Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar


Yeni bir haftaya finansal olarak yeni fırsatlar yakalayarak başlayabiliriz. Yakın çevre kardeş, kuzen ilişkilerimizde geçmişte üstünü örttüğümüz olaylar var ise onların tekrar gündeme geldiğine şahit olabilir ve ruhsal olarak enerjimizi düşük hissedebiliriz. Programsız kısa seyahatlerimiz oluşabilir bu haftanın enerjilerinde karayolu ile yapacağımız yolculuklarda trafik kurallarına uymayı ihmal etmeyelim. Kazalara, sakarlıklara açık bir atmosfer hâkim olabilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir haber var ise olumlu yönde tarafımıza ulaşabilir. Ailemizdeki kadın figürlerden beklediğimiz bir yardımı alabilir olumlu yönde değişim ve dönüşümler yaşayabiliriz. Kendi iç sesimize yönelebilir, yakın çevremizle fikir ayrılıklarına açık bir haftayı deneyimleyebiliriz. Ruhsal çalışmalar, meditasyon yaparak ve doğada iç sesimize vakit ayırarak ayrıca öncelikle kendimize değer vererek haftayı olumlu yönde geçirmeyi deneyebiliriz.










Başak Burcu ve Yükselen Başaklar


Yeni bir haftaya haraketli, huzurlu ve heyecanlı bir atmosfer altında başlayabiliriz. Finansal anlamda rahat bir nefes alabileceğimiz bir dönem olabilir. Sosyal çevremizde ve kariyer alanlarımızda adeta haftaya damgamızı vurabiliriz. Önümüze yeni yatırım fırsatları gelebilir. Riskli yatırımlara girmeden önce son bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyelim. İkili ilişkilerimizde geçmişten gelen bir kırgınlığımız ya da çözüme kavuşturamadığımız bir sorunumuz var ise bu haftanın enerjileri altında olumlu yönde gelişmeler yaşayabilir ve kalıcı yönde kararlar alabiliriz. Haftanın enerjilerini kırmızı tonlarında kıyafetler ve aksesuarlar tercih ederek ve bolca suyla temas ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler


Yeni bir haftaya yurtdışı bağlantılı işlerimiz var ise olumlu yönde beklediğimiz haberleri alarak başlayabiliriz. İkili ilişkilerimizde daha çok geri planda durmak isterken kendimizi zihinsel olarak iş yaşamımızdaki plan ve projelerimize odaklayabiliriz. Alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere açık bir atmosfer altında olabiliriz. Özellikle bu hafta yediklerimize ve içtiklerimize ekstra olarak dikkat edelim. Yakın çevre ilişkilerimizde fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Güç çekişmelerinden ve krizli ortamlardan uzak durmaya niyet ederek bolca toprakla temas edebilir ve haftanın gergin enerjilerini olumlu yönde toprağa akıtmayı deneyimleyebiliriz.











Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler


Yeni bir haftaya iç sesimize yönelerek biraz kalabalıklar içinde yalnız kalmayı tercih ederek başlayabiliriz. Bu haftanın yenilenme enerjileri altında daha önceden yarım bıraktığımız işlerimizi olumlu yönde tamamlayarak sonuca ulaştırabiliriz. İkili ilişkilerde kafamızı karıştırabilecek farkındalıklar yaşarken daha temkinli davranmayı tercih edebiliriz. İkili ve sosyal ilişkilerimiz açısında dikkatli olmamız gereken bir zamanı deneyimleyebiliriz. Kontrolümüz dışında olaylarla karşı karşıya kalabiliriz. Sağlıkla ilgili beklenmedik gündemler yaşayabiliriz. Ruhsal ve bedensel enerjimizi korumaya dikkat edelim. Arkamızdan çevrilen gizli kapaklı işler önümüze gelebilir. Hafta genelinde yeşil tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih edebilir ve doğada biraz iç sesimize yönelebilir ve ruhsal çalışmalar yaparak şifalanmayı deneyebiliriz.










Yay Burcu ve Yükselen Yaylar


Yeni bir haftaya sosyal çevremizde yeni düzenlemeler yaparak ve daha çok geleceğimizle ilgili plan ve projelerimize yönelerek başlayabiliriz. Kapattığımız bir konu sosyal çevremizde tekrar önümüze çıkabilir ve bir haksızlıkla karşı karşıya kalabiliriz. İletişimimize ve ağzımızdan çıkan sözlerimize ekstra dikkat edelim. Denge ve uyum arayışında olurken kontrolümüz dışında krizli, dengesiz ve uyumsuz yönde durumlar yaşayabiliriz. Keyfi olarak bir estetik yaptırma planımız var ise bu haftanın enerjileri bıçaklı bir operasyon için uygun yönde olmayabilir. Daha çok haftayı iş odaklı olarak yarım bıraktığımız plan ve projelerimize yönelerek olumlu yönde değerlendirebiliriz. Hafta genelini bolca suyla temas ederek suyun şifalanma enerjilerinden faydalanarak olumlu yönde dengelemeye niyetlenebiliriz.










Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar


Yeni bir haftaya kariyer alanlarımızda denge arayışı içinde olabilir ve kendimizi toplum önünde rahat ifade etmekte zorlanabileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Yoğun çalışma temposu altında kendimizi ruhen yorgun hissedebileceğimiz bu dönemde agresif çıkışlar yapmamaya özen göstermemiz gerebilir. İkili ilişkilerimizde önemli kararlar almak isteyebiliriz. İş alanlarımızda daha önceden yarım bıraktığımız bir projemiz var ise bu dönemin enerjisi altında olumlu yönde yarım bıraktıklarımıza yönelebilir ve tamamlamak için kendimizi motive edebiliriz. Kariyer ve aile yaşamımızda adaletsiz durumlarla karışılabileceğimizin farkında olarak haftayı sakin geçirmeye niyetlenelim. Hafta genelinde mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarları tercih edebilir tabiat anaya ufak bir tohum ederek ruhsal yorgunluğumuzu toprağa akıtmayı tercih ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Kova Burcu ve Yükselen Kovalar


Yeni bir haftaya daha çok geleceğimizle ilgili aldığımız karaları bir kez daha gözden geçirerek ve yurtdışı, uzaklarla bağlantılı işlerimize yoğunlaşarak başlayabiliriz. Hukuku bir meselemiz var ise bazı aksaklık yaşayabileceğimiz durumlarla karşılaşabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak sakin kalmalı ve bu haftanın enerjilerinde yaşadığımız bir haksızlığı hukuki yolla almayı değil pozitif iletişimin gücüne inanarak sonuca kavuşturmayı deneyebiliriz. Yeni bir eğitime başlamak yerine daha çok yarım bıraktığımız bir eğitim ya da projemiz var ise yeniayın enerjileri altında olum yönde yarım bıraktıklarımızı sonuca ulaştırmayı değerlendirebiliriz. Hafta genelinde kırmızı tonlarında kıyafetler tercih edebilir ve meditasyon gibi ruhsal çalışmalara yönelerek olumlu yönde dengede kalmayı deneyebiliriz.








Balık Burcu ve Yükselen Balıklar


Yeni bir haftaya ortak gelirler alanımızda bazı dengesizlikler yaşayarak başlayabiliriz. Kredi baş vurusu yapmak için uygun bir haftada olmayabiliriz. Finansal anlamda dengesizlere açık bir hafta olabilir adeta yön kaybedebiliriz. Kadersel olan birlikteliklerimizde ani farkındalıklar yaşayabilir ve kendimizi kime neyi ne kadar veriyorum gibi sorgulayabiliriz. Kontrolümüz dışında krizlerle dönüşüm yaşamak zorunda olabiliriz. Finansal anlamada bizi rahatlatabilecek beklediğimiz bir fırsatı yakalayabiliriz. Aile içinde bir bireyin sağlığı ile ilgili beklenmedik bir durumlar yaşanabilir. Aceleci davranmadan haftayı sakinlik ve sükûnet içinde geçirmeye niyetlenelim. Ruhsal olarak şifalanmak adına inancımıza göre ritüeller ve meditasyon yapabilir, doğada topraklanarak olumlu yönde huzuru ulaşmayı deneyimleyebiliriz.






Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
haftt (5).jpg

YÜKSELEN KOÇ
Pazartesi rekabet içeren konularda şanslı olacaksınız. Fakat net olmayan durumlarla ilgili risk almamaya dikkat edilmeli. Birlikteliklerin ağırlıklı gündemde olacağı bu hafta beklenmedik harcamalarla da karşılaşılabilir. Hafta sonunda da arkadaşların sorunlarıyla ilgilenmek gerekebilir.



YÜKSELEN BOĞA
Hafta başında çalışma hayatında fikir geliştirmek, mevcut sorunları çözmek mümkün. Uzun vadeli hedefler konusunda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Sağlıkla ilgili durumlar, günlük düzeni sağlamaya çalışma gündemde olacak. Hafta sonu ise işle ilgili konular baskı yaratabilir.



YÜKSELEN İKİZLER
Pazartesi finansal konulardaki sorunları çözmek için uygun bir görünüm var. Kibirli davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta genelinde çocuklarla ilgili gelişmeler ön planda olurken aşk hayatında da bazı tamamlanmalar yaşanabilir. Hafta sonu hayata bakış şeklini zorlayan konularla karşılaşılabilir.



YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta başında kendinizi çok rahat hissetmediğiniz konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ailevi olayların gündemde olacağı bu hafta arkadaş çevrenizde de beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise finansal konular canınızı sıkabilir.


YÜKSELEN ASLAN
Pazartesi yakın çevreyle olan ilişkilerde geçmiş konular üzerinden güzel paylaşımlar yapılabilir. Bu hafta pot kırmamaya dikkat edilmeli. Özellikle iş ortamındaki konuşmalarda, yazışmalarda daha hassas olunmalı. Hafta sonu ikili ilişki sorunları huzursuz edebilir.


YÜKSELEN BAŞAK
Pazartesi maddi konularda sorunlu durumları çözümlemek, güzel sonuç almak mümkün. Yalnız atılacak imzalara dikkat edilmeli. Kazançlarla ilgili gündemin yoğun olacağı bir hafta olacak. Yurt dışı bağlantılı işlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.


YÜKSELEN TERAZİ
Yeniayın etkisinin yoğun hissedileceği bir hafta olacak. Pazartesi özel hayata dair bazı konuları çözümlemek mümkün. Maddi konularda karşılaşılacak aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalınabilir. Bel ve böbrek rahatsızlıklarına karşı da tedbirli olunmalı.


YÜKSELEN AKREP
Hafta başında tamamlanması gereken konuları bitirmek için uygun bir görünüm var. İlişkilerle ilgili kafa karıştıran, belirsiz durumlar olabilir. Bu yüzden dikkatli olunmalı. Hafta sonu ailevi konularla daha fazla uğraşmak zorunda kalınabilir.


YÜKSELEN YAY
Pazartesi sosyal çevrede sorunlu giden konular çözümlenebilir. Karşı tarafa aşırı güven duyup bazı noktaların gözden kaçmadığından emin olunmalı. Sağlık konusunda ani gelişen olaylar yaşanabilir. Hafta sonu iletişim aletleri ile ilgili sorun yaşama ihtimaline karşı tedbirli olunmalı.



YÜKSELEN OĞLAK
Pazartesi maddi konularda veya sorumluluk üstlenilmiş alanlarda, iddialı konuşmalardan uzak durulursa olumlu sonuçlar alınabilir. Arkadaş çevresinde yaşanan bazı sorunlara dahil olunabilecek bir hafta. İş hayatında ani risk almaktan kaçınılmalı.



YÜKSELEN KOVA
Hafta başında yaşama bakış şeklini destekleyen gelişmeler yaşanabilir. Tek yönlü düşünmeden ilerlemeye dikkat edilmeli. Eğitim ya da tanıtımla ilgili konular da gündemde olacak. Hafta sonunda genel olarak fazla sorumluluk almış hissedilebilir.



YÜKSELEN BALIK
Pazartesi maddi konulardaki mevcut sorunlara çözüm geliştirilebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde risk alınmamalı. Hafta genelinde finansal konular gündemde olacak. Hafta sonu ise kısıtlanmış, sıkışmış hissedilebilir.




Aslıhan Doktoroğlu
 
haftt (6).jpg


Koç Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Önemli değişimler getirecek bir hafta sevgili Koç..
Bilhassa özel hayatına vurgu yapan bu hafta, kontrol dışı gelişmeler gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşine, partnerine karşı açık olman gerekebilir.
Ancak bu tavrını nezaket ve sağduyu ile ortaya koymana özen göstermen gerekecek.
Yüksek tepkiler, ani çıkışlar tansiyonu yüksek tartışmalar, yol ayrımları doğurabilir.
Bekar bir Koç isen, geçmişten kalan ve aşamadığın bir hikaye yeniden gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hızlı akacak ve sürprizlere açık bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına başı kalabalık bu hafta, ani değişimlere açık olabilir, düşünmeden kararlar almaya meyilli olabilirsin.
İşbirlikleri, ortaklıklar, uzaklarla bağlantılar, online çalışmalar gündeme gelebilir.
Dönüşüme açık olacağın bu hafta Astroloji, Psikoloji danışmanlıkları, Spiritüel, Çakra dengeleme çalışmalarına yönelebilirsin.







Boğa Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Alışkanlıklarını güncelleyecek bir hafta sevgili Boğa..
Yeme içe düzenin, egzersiz, spor alışkanlıkların, günlük rutinlerin, hobilerin adına yenilikçi, sana iyi gelecek alanlara yönlendirecek bir hafta.
Evin, yaşam alanın ile yakından ilgileneceğin, ev dekorasyonundan, kendine ayırdığın zamanın kalitesine kadar özen göstereceğin bir hafta.
Kişisel bakımına, kişisel gelişimine özen göstereceğin, hayata yeni pencereler açacağın bir hafta olacak diyebilirim.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sürpriz gelişmelere, şaşırtan iletişimlere açık bir süreç.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, evliliğinde, ilişkinde huzur, güven odaklı olabilir, bu noktaya değinebilir, eşine, partnerine beklentilerini açıklayabilirsin.
Yine çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarına karşı fazlası ile hassas, ilgili olacağın bir hafta.
Bekar bir Boğa isen, flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, ani gelişmeler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına destekleyen bir hafta olacak.
Ani değişimler, sürpriz fırsatlar, etkinlikler, işbirlikleri gündeme gelebilir.








İkizler Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Özel hayatına vugu yapan bir hafta sevgili İkizler..
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, daha görünür olmak, sevildiğini hissetmek isteyebilirsin.
Eşinin, partnerinin ilgisini çekmek adına ciddi eforlar sarf edebilirsin.
Bekar bir İkizler isen, yarım kalmış, bir sebepten ileri gidememiş bir hikayeye yeniden adım atabilir, hem kendini hem karşı tarafı anlamak isteyebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece kalabalık ve iletişime açık bir hafta olacak.
Uzaklarla ilgili bağlantılar, seyahatler, ani verilen kararlar sosyal hayatına da yansıyacak.
Cesur, gözü kara tutumlara açık olacağın bu hafta, denenmemiş şeyleri denemek isteyebilirsin.
Sanki biraz sınırlarını görmek, kendini test etmek istediğin bir hafta olacak.
Sağlığın, kişisel bakımın, dış görünüşün ile ilgili yeniliklere gidebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına risklere açık bir hafta.







Yengeç Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Farkındalığı yüksek bir hafta sevgili Yengeç..
Geçmişin, soyağacın, geçmiş yaşam deneyimlerin, karmadan getirdiğin etkiler üzerine seni uyaracak, farkındalıklar katacak bir hafta olacak.
Bir insan, bir söz, bir tesadüf seni önemli farkındalıklara sürükleyebilir.
Bireysel çalışmalarının, gayretlerinin yanı sıra profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra dengeleme danışmanlıkları alabilirsin.
Sana iyi gelen alanlara, uğraşlara yönelebilir, yaşam enerjini yükseltmek isteyebilirsin.
Evin, yaşam alanın, günlük rutinlerin ile ilgili değişimler yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına başı kalabalık bu hafta, bazı ilişkileri noktalayabilrisin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, sorunları aşmak, daha sağlıklı bir aşamaya geçmek adına bu haftayı değerlendirmelisin, çocukları olan bir Yengeç isen, onlarla zaman geçirmek sana iyi gelecek, daha çok zaman ayırmalısın.
Bekar bir Yengeç isen, aşk adına aceleci olmayacağın, samimiyet arayacağın bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adın eski defterleri açan bu hafta, özgürleşmek, hesapları kapatmak, önüne daha sağlam, kendinden emin bakmak isteyebilirsin.










Aslan Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Agresyona açık, dikkat isteyen bir hafta sevgili Aslan..
Ruhsal, zihinsel, fiziksel dengeni koruman gereken, arınmaya, dönüşüme açık olman gereken bir hafta, es geçmemelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına tepkilerinde ölçülü olman gereken bu hafta, yüksek beklentilerin yahut manipülatif tutumların ilişkilerine ciddi zararlar verebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, hakeza yine özen, sağduyu, titizlik isteyen bu hafta.
Agresyon, egosantrik tutumlar, baskıcı tavırlar, sağduyudan uzak söylemler krizlere neden olabilir, mutlaka empati yaparak, anlamaya çalışarak ilerlemelisin.
Eşinin, partnerinin, aile üyelerinin, sevdiklerinin isteklerini, hassasiyetlerini gözardı etmemelisin.
Bekar bir Aslan isen, bu dönem hızlı başlayacak iletişimler, aynı hızla sona erebilir, dikkat.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına miskinlikten arınman gereken bir süreç.
Yeni girişimlerinde, sosyal medya uygulamalarında, bankacılık işlemlerinde dikkat isteyen bir hafta olacak.
Ekonomik olarak düşünmeden atılacak adımlar krizler getirebilir, yine değer verdiğin bir eşyanı kaybedebilirsin, dikkat.









Başak Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Şaşırtacak bir hafta sevgili Başak..
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına hızlı akacak, yenilikçi bir hafta.
Risk almaktan çekinmeyeceğin, rakiplerine fark atacağın bir hafta.
Evin, yerleşik düzenin, yaşam alanın ile ilgili yeniliklere gideceğin bir hafta.
Ancal değerli eşyalarına, banka şifrelerine, telefonuna, bilgisayarına, gizlilik gerektiren dosyalarına özen göstermen gereken bir hafta, bilgine.
Yine iş sahasında emin olmadığın projelere düşünmeden dalmak kayıplar getirebilir, dikkat.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına beklentilerinin yüksek olacağı bu hafta abartmak krizlere neden olabilir, dengeni korumalısın.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, ben merkezli tutumlardan kaçınmalı, sağduyuya, empatiye, samimiyete özen göstermelisin.
Çocukları olan bir Başak isen, sakarlıklar, kazalar can yakabilir, iki kat kontrollü olmalısın.
Bekar bir Başak isen, bir yanın geçmiş, bir yanın gelecek derken kendine fazlası ile yüklenebilir, hatalı adımlar atabilirsin, dikkat.







Terazi Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Nezaket isteyen, hassas bir hafta sevgili Terazi..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gelgitleri çok, ani krizlere açık bir hafta.
Hırslı, egosantrik tutumlara meyilli olabilir, düşünmeden hareket edebilirsin.
Hakeza evli, ilişkisi olan bir Terazi isen bu risk evliliğin, ilişkin adına da geçerli bilgine.
Düşünmeden, emin olmadan hareket etmemeli, söylemlerine, tavırlarına dikkat etmelisin.
Abartılı tutumlar, ısrarcı tutumlar büyük tepkiler almana, ilişkilerinin kopma noktasına gelmesine neden olabilir, dikkat.
Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklar adına hassas bu hafta sorumluluklarının bilincinde olmalı, hassas, ilgili yaklaşmaya özen göstermeli, ihmalkarlıktan kaçınmalısın.
Bekar bir Terazi isen, bu dönem düşünerek, süzerek, gözlemleyerek ilerlemekte fayda var.
İşbirlikleri, ortaklıklar, ekip çalışmaları adına iletişimde hassasiyetleri olan bu hafta, yanlış anlaşılmalara karşı iki kez dikkatli olmakta fayda var.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına yenilikçi, iddialı, hızlı akacak bir hafta





Akrep Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Mistik, şifalı bir hafta sevgili Akrep..
Özbenliğinle ilgileneceğin, kendine ulaşmak isteyeceğin, farkındalığı yüksek bir hafta.
Geçmişin, soyağacın, geçmiş yaşam deneyimlerin, karmandan gelen ve bugün seni bloke eden enerjileri fark edeceğin, aşmak adına adımlar atacağın bir hafta.
Bireysel girişimlerinin, çalışmalarının yanı sıra profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra dengeleme danışmanlıkları alacağın bir hafta.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine gözlemci yakalaşacağın, kendindeki eksiklikleri fark edeceğin, özeleştiriye açık olacağın, dönüştüren bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşine, partnerine karşı daha tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsin, açık konuşmalar, paylaşımlar, karşılıklı destekler öne çıkabilir.
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarla ilgili her alanda hassaslaşabilir, daha bir kontrolcü olabilirsin.
Bekar bir Akrep isen, aşk adına kontrol dışı gelişmelere açık bir hafta olacak, sürprizlere açık olmalısın.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına hareketli geçecek bu hafta, yenilikler, ek kazançlar gündeme gelebilir.
Ancak sana karşı art niyet güden insanların maskelerinin düşeceği bu hafta, çirkin rekabete karşı dikkatli olmalısın








Yay Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Çalışkan ve yapıcı bir hafta sevgili Yay..
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerine odaklanacağın, sorumluluklarını es geçmeyeceğin bir hafta olacak.
Süregelen projelerin, işbirliklerin, ortaklıkların ile ilgili sorunları aşmak adına çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyeceğin bu hafta, yeni işbirliklerine, projelere açık olacaksın.
Yatırımlar, araştırmalar, online çalışmalar gündeme gelebilir.
Evin, ev düzenin, yaşam alanın ile ilgili yeniliklere açık olacağın, girişimci bir hafta.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif iletişimlere açık, yoğun akacak bu hafta sen gözlemci olmayı hatta yapıcı, iyimser göz olmayı tercih edebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin iş, eğitim, finans, ailevi hayatına dair sorunlarını aşmak adına son derece geçerli çözümlemeler yapabilir, yönergeler sunabilirsin.
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının eğitimleri, günlük rutinleri, beslenme düzenleri ile yakından ilgilenebilir, güncellemeler yapabilirsin.
Bekar bir Yay isen, sürprizlere açık bu hafta, sen yeniliğe hazır isen ciddi başlangıçlar gündeme gelebilir.
Aklındaki kişiyi aşamıyor isen gökyüzü diyor ki; geçmişi aşman gereken bir süreçtesin.








Oğlak Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Çalışkan bir hafta sevgil Oğlak..
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin, sorumluluk alanların ile ilgili hareketli bir hafta.
Süregelen projelerin, işbirliklerin, ortaklıkların adına ivme kazanacak bir hafta.
Yeni bir iş bulabilir, yeni bir projeye başlayabilir, yeni bir işbirliği kurabilirsin.
Gelir kaynaklarını arttıracak, beklediğin fırsatları doğuracak bir hafta, değerlendirmelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine karşı sağduyulu, empatik olacağın bu hafta, egosantrik insanlara, negatiften beslendiğini düşündüşün insanlara karşı net tavırlar sergileyebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşinin, partnerinin sevgisini, desteğini yanında hissetmek isteyebilirsin.
Geçmiş, kendini tekrarlayan meselelerden sıkılabilir, eşinin, partnerinin yapıcı tutumlar sergilemesini bekleyebilir, beklentilerini açıkça dile getirebilirsin.
Çocukları olan bir Oğlak isen, geçmişten gelen, çocukluğuna ait olan travmalarını tetikleyecek bu hafta, çocuklarına karşı kontrollü ancak sağduyulu, nezaketli olmalısın.
Bekar bir Oğlak isen, daha çok iş, kariyer odaklı olduğun için yeni iletişimleri kaçırabilirsin, ancak pozitifte olmayı ihmal etmemelisin zira olacak olan her şeye rağmen olur değil mi?







Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu​

4-10 Ekim 2021
Şanslı bir hafta sevgili Kova..
Kendinle ilgileneceğin, kişisel bakımına, dış görünüşüne, toplum önündeki duruşuna özen göstereceğin bir hafta olacak.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin ile ilgili yenilikleri takip edeceğin, araştırmacı, meraklı bir hafta olacak.
Süregelen projelerin, işbirliklerin, ortaklıkların ile ilgili ivme kazanacağın bu hafta, şanslı etkileşimler, bağlantılar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına vizyoner, paylaşıma açık, fikir alışverişi bol bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, son derece yapıcı olacağın bu hafta, eşinin, partnerinin söylemlerini, hassasiyetlerini fazlası ile önemseyeceksin.
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının eğitimlerine, beslenme düzenlerine, hobilerine ufak dokunuşlarla yeni bir soluk kazandırabilirsin.
Bekar bir Kova isen, sosyal medya hesaplarından yeni biri ile tanışabilir, hızlı gelişen bir iletişimin içinde bulabilirsin kendini.
Sosyal hayatına özen göstermen gereken bu hafta, sevdiklerine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.
Son dakika davetleri, ani seyahatlar hayatına sürpriz getiriler kazandırabilir.








Balık Burcu Haftalık Yorum​

4-10 Ekim 2021
Dönüşüme açık, farkındalığı yüksek bir hafta sevgili Balık..
Kendine zaman ayırman gereken bir hafta zira şifası bol bir hafta, değerlendirmelisin.
Geçmişten, soyağacından, geçmiş yaşam deneyimlerinden, karmadan gelen sorunları açığa çıkaracak, aşabilmen adına sana şanslar sunacak bir hafta olacak.
Bireysel çalışmalarının yanı sıra profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra dengeleme çalışmaları sana ciddi faydalar sağlayacağı gibi, hayatına mucizevi yenilikler kazandıracak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yüzleştiren bu hafta, sürpriz ayrılıklar, fikir ayrılıkları, yol ayrımları gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile orta yolu bulmakta güçlük çekebilirsin.
Eşinin, partnerinin söylemlerini, tavırlarını anlamlandırmakta zorlanabilirsin.
Fevri çıkışlardan kaçınmalı, durumu zamana yaymaya özen göstermelisin.
Bekar bir Balık isen, geçmişin seni yanıltmasına izin vermemeli, geleceğe odaklanmalısın.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına özen isteyen bu hafta, sorumluluklarının bilincinde olmalı, standartlarını korumalı, risk içeren yeniliklerden, değişimlerden uzak durmaya özen göstermelisin.







-Astrolog Seda Turan
 
f65afa7baf99efab76897ff5e420645c9743a59c.jpg


KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Sevgili koçlar ve yükselen burcu koç olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Ortaklaşa işlerde daha önceden değerlendirmediğiniz bir teklif tekrar karşınıza çıkabilir. Kendi kazandığınız para alanında ani nakit akışları gelebilir. Beklenmedik ve sürpriz şekilde gelen para sizi şaşırtabilir. Salı günü arkanızdan dönen işler gizli düşmanların yaptıklarını öğrenecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. İş hayatınız ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, ortaklık, hak, hukuk ve adalet gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde saat 14:05’de yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Hayatımızda yeni kararlar almak yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni sayfalar açmakla ilgilidir. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık konularında yeni karar alabilir yeni başlangıçta bulunabilirsiniz. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. İkili ilişkiler ve evlilik konusunda harekete geçmek başlangıçlarda bulunmak isterken Merkür’ün geri harekette olması nedeniyle geçmişten gelen konular peşinizi bırakmayacak. Geçmişle ilgili konuların çözümlenmesi gerekiyor. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Partneriniz çok sevimli tatlı hoş görünürken birden bire onun diğer yüzünü altta yatan karanlık yönü ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde yara alma veya karşı tarafa yaralama eğiliminiz olabilir. Sözleriniz ve düşüncelerinizi baskı unsuru olarak karşı tarafa dayatabilir gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Danışmanlık konusunda daha önceden değerlendirmediğiniz teklifler tekrar karşınıza çıkabilir. Çarşamba günü Plüton düz hareketine dönüyor. İş hayatı ve kariyerinizde değişim ve dönüşümle ilgili süreçleri artık tamamlayabilirsiniz. Perşembe günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde ortaklaşa işler yapma kararı verebilirsiniz. Bununla ilgili abartılı beklentiler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçiyor. İkili ilişkilerde özgürlük zamanı. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında yurt dışı seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz. Süregelen bir mahkemeniz varsa onunla ilgili sonuç alabilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık konularında harekete geçecek duruş sergileyecek ve kendinizi göstereceksiniz. İlişkisi olanlar ilişkisini bir sonraki aşamaya taşımak isteyebilir. Evli olanlar evlilikleri ile ilgili sorunları çözmek isteyecekler eğer sorunlar çözülemeyecek noktaya gelmişse ayrılık kararı alabilirler. Ortaklık kurmak ve danışmanlık yapmak için karar verebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü Sözleriniz ve fikirlerinizi karşı tarafa aktarmak için sabırsızlanacaksınız. Geçmişle ilgili konularda eski defterler açılabilir.




BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde daha önceden yerine getirmediğiniz tamamlanmamış işlerle ilgili tekrar çalışmanız gerekecek. Dış görünüşünüzü değiştirerek farklı bir tarz benimsemek isteyebilirsiniz. Salı günü arkadaş çevrenizde ilişkilerinizde aldatılma, kandırılma yanlış yönlendirilme gibi konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde saat 14:05’de yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Hayatımızda yeni kararlar almak yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Yeni ay, gündelik işler, sizin için çalışan kişiler, iş arkadaşlarınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecek. Gündelik işlerinizle ilgili yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Merkür’ün geri harekette olması işlerinizi yürütürken geçmişten tamamlamadığınız işleri tekrar yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. İş arkadaşlarınızla sert tartışmalara girebilir iş yapma biçimlerinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Beşeri ilişkilerde karşı tarafa yara açabilir siz de yaralanabilirsiniz. Sözleriniz ve düşüncelerinizi baskı unsuru olarak karşı tarafa dayatabilir gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda düz hareketine dönüyor. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı seyahatler konusunda değişim ve dönüşümü tamamlayabilirsiniz. Perşembe günü iş hayatı ve kariyerinizde bazı fırsat ve teklifleri olduğundan büyük algılayabilirsiniz. Ay akşam saatlerinde akrep burcuna geçiyor. Huzursuz ve içinizde fırtınalar kopar bir ruh halinde olabilirsiniz. Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçiyor. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İş hayatınızda ve kariyerinizde daha önceden yerine getirmediğiniz ödev ve sorumlulukları tekrar yerine getirmeniz gerekebilir. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. Gündelik rutin işler, sizin için çalışan kişiler, iş arkadaşlarınız, sağlık konularında harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. İş arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurmak isteyebilir ilişkilerinizi güzelleştirmek için çaba gösterebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili dengeli beslenme ve sporu hayatınıza katmak isteyeceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle hesaplaşmak isteyebilir ve muhatabınızla hararetli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu konuşma sizi şifalandıracak ve artık önünüze bakacaksınız.




İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Sevgi aşk ve ilişkilerde geçmişe yönelik konuları konuşarak şifalandıracaksınız. Ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü iş hayatınız ve kariyerinizde aldanma, yanılgı, belirsizlik altında karar alma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda değişim ve dönüşümü hayatınıza geçireceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hak, hukuk, adalet gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar konusunda yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması işlerinizi yürütürken geçmişten tamamlamadığınız işleri tekrar yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili daha önceden bilmediğiniz konular ve sırlar ortaya çıkabilir. Spekülatif kazançlar alanında risk alarak harekete geçtiğinizde hisse senedi, tahvil, bitcoin, sanal para konusunda zarar edebilirsiniz. Beşeri ilişkilerde ya da ikili ilişkilerde karşı tarafta yara açabileceğiniz gibi karşı tarafta sizi yaralayabilir. Çocuklarınız üzerinde sözleriniz ve davranışlarınızla baskı kurabilirsiniz. Çarşamba günü Plüton direkt hareketine dönüyor. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda değişim ve dönüşümü tamamlayabilirsiniz. Bütçenizde öz kaynak oranını arttırarak yabancı kaynak kredi, borç gibi unsurları azaltabilirsiniz. Perşembe günü yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler konusunda abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Öğleden sonra ay akrep burcuna geçiyor. Huzursuz ve endişeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve evliliğinizde partnerinizi özgür bırakarak ona alan yaratacaksınız. Cuma günü kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar alanında harekete geçecek duruş sergileyecek ve kendinizi göstereceksiniz. Hobilerinizi büyüterek gelir getirecek meslek haline getirebilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminizi sevgi ve saygı çerçevesinde geliştirip büyütebilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa, şans oyunları, bitcoin ve sanal para konusunda harekete geçerek gelir kaynaklarınızı arttırmak isteyeceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Aile bireylerinizle ilgili konularda geçmişe dönük şifalanmak için eski konuları gündeme getirerek çözebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde beklenmedik sürpriz tanışmalar ve karşılaşmalar yaşanabilir. Salı günü yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler konusunda istediğiniz ilerlemeyi sağlayamadığınız için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak, hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Aile bireylerinizle ilişkilerinizi düzeltmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım-satım kiralama konularında harekete geçebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması geçmişle ilgili konuların tekrar gündeme gelip çözüme kavuşması gerekliliğinin altını çiziyor. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde sizin bilmediğiniz konular olayların ardından çıkabilir. İş hayatınıza fazla zaman ayırıp ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal edebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evlilik konusunda aileniz evleneceğiniz kişiyi onaylamıyor ya da beğenmiyor olabilir. Sevdiğiniz kişiyle aileniz arasında kalabilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda düz harekete geçiyor. İkili ilişkiler evlilik, ortaklık, danışmanlık konularında değişim ve dönüşümü tamamlayacaksınız ve hayatınıza katacaksınız. Perşembe günü ortaklaşa gelirler ve ortaklaşa kazançlar konusunda abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam üzeri ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı duygular içinde olabilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde iş yapma biçimlerini özgürleştirecek ve karışmayacaksınız. Cuma günü kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte aile bireylerinizle iletişiminizi geliştirecek kibar, nazik, diplomatik uslupla aranızdaki sorunları çözmek için harekete geçeceksiniz. Evinizi değiştirebilir yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Ticari işlerinizle ilgili büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde terfi, promosyon, prim vb. Güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda paylaşım miktarları sizi tatmin etmeyebilir. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizi değiştirip dönüştüreceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, evlilik, ortaklık, estetik ve güzellik konuları gündeminize gelecek. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. İletişim, eğitim, ticaret, yakın çevre gezileri, tanıtım, satış ve pazarlama, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkiler konusunda yeni kararlar alacak yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması geçmişte tamamlanmamış konuları tekrar önünüze getirecek. Daha önceden katılmadığınız bir eğitime tekrar katılabilirsiniz. Kardeşler arasında olan anlaşmazlık ve sorunlar konuşularak çözüm yoluna girebilir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Ticari işlerinizle ilgili farklı senaryolar gelişebilir. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler konusunda harekete geçmek isterken yakın çevrenizle ilgilenemeyebilirsiniz. Fikirlerinizi sizin için çalışan kişiler ya da iş arkadaşlarınız üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilir kendi istediklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda geri hareketini sonlandırıyor. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi dengeye getirebilirsiniz. Perşembe günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Duygularınızı ve kaygılarınızı yoğun hissedebilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde partnerinize özgür alan tanıyacak siz de kendiniz için bu alanı yaratacaksınız. Cuma günü kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte iletişim alanında yeni bir yol çizecek ve bu planı hayata geçirmek isteyeceksiniz. Eğitim alma ve yeni eğitimlere katılma konusunda yoğun faaliyet göstereceksiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirip güzelleştireceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için şanslı etkiler altında olacaksınız. Ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü ikil ilişkiler ve evliliğinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminizi geliştirip güzelleştireceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, evlilik, ortaklık, hak, hukuk, adalet konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Kendi kazandığınız para, harcamalar, yatırımlar, kendi öz değeriniz konusunda yeni başlangıçlarda bulunacak ve yeni kararlar alacaksınız. Merkür’ün geri harekette olması daha önceden ertelenen iptal olan vazgeçilen projelerle ilgili gelirlerin tekrar gündeme gelmesine neden olabilir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Kendi kazandığınız para ile ortak kazançlar ve ortak gelirler arasında bir denge bulmanız gerekebilir. Bütçenizde kendi kazandığınız para daha ağırlıkta olmalı ve başkasının parasını yönetmek ve kullanmak sizde yara açmamalıdır. Sözlerinizi ve fikirlerinizi başkaları üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilir, güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda düz hareketine geçiyor. Hobilerinizi meslek haline getirmek için yapacağınız çalışmalarda sona gelebilirsiniz. Perşembe günü gündelik işlerinizin yoğunluğundan şikayet edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. Evinizi güzelleştirmek için yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Bahçenizi düzenleyebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde özgürlük ve demokratik bir ortam kuracaksınız. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte kendi kazandığınız para alanında gelir kaynaklarınızı çeşitlendirecek ve arttıracaksınız. Kazandığınız paranın bir bölümünü biriktirebilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Ani sürpriz beklenmedik olaylar ve durumlar karşısında yön değişikliğine gidebilirsiniz. Salı günü iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde aldanma ve yanılgı içinde olabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışabilirsiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, hak, hukuk, adalet, estetik ve güzellik kavramları gündeminizde olacak. Çarşamba günü burcunuzda 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Yeni ay sizi kişiliğiniz, karakteriniz, hedefleriniz, projeleriniz, sağlık, kişisel refah ve mutluluk alanınızdan etkileyecek. Dış görünüşünüzü değiştirmek farklı bir tarz benimsemek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik adımlar atmak yeni fikirler ve projeler üretmek hayatınızda yeni bir sayfa açmayı benimseyebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması geçmişe yönelik konuların tekrar gündeme gelmesini belirtmekte. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Sağlığınızla ilgili bel ve böbreklerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde karşı tarafta yara açabilirsiniz siz de yara alabilir duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle olan iletişiminizde sözlerinizi ve fikirlerinizi baskı unsuru olarak kullanabilir güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda düz hareketine dönecek. Aile bireylerinizle iletişiminizde değişim ve dönüşüm sürecini tamamlayacak ve hayatınıza entegre edeceksiniz. Perşembe günü spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. Yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfetmek isteyebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirip güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte kendinize yeni bir ben inşaa etmek isteyebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için harekete geçebilir duruş sergileyebilirsiniz. Dış görünüşünüzü ve sağlığınızı daha fazla önemseyebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Arkanızdan dedikodunuzun yapıldığını duyabilir ve gizli düşmanlarınızın yaptıkları gün yüzüne çıkabilir. İkili ilişkiler ve evliliğinizde ani sürpriz beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında risk alarak zarar edebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi değiştirip dönüştürebilirsiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, evlilik, ortaklık, danışmanlık, estetik ve güzellik gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Hayatınızda yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Merkür’ün geri harekette olması geçmişle ilgili konuların tekrar gündeminize geleceğini anlatmaktadır. Arkadan dönen işler, gizli düşmanların yaptıkları, dedikodu gibi konular canınızı sıkabilir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz tepkiler ve davranışlar görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Gündelik işlerinizi yaparken sizin için çalışan kişilerle aranızda tartışmalar geçebilir. Sözlerinizi ve fikirlerinizi diğer insanlar üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilirsiniz. Güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda geri hareketini tamamlayacak. İletişim, eğitim, ticaret, tanıtım, satış ve pazarlama, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde değişim ve dönüşümü tamamlayabilirsiniz. Perşembe günü gayrimenkul alım satımında bazı fırsat ve teklifleri olduğundan büyük algılayabilirsiniz. Venüs yay burcuna geçiyor. Kendi kazandığınız para alanında yeni fırsatlar ve teklifleri araştıracak ve hayata geçireceksiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte arkanızdan dönen işler, gizli düşmanların yaptıkları ve dedikodunuzu yapanlarla ilgili harekete geçerek bunlarla olan sorunları çözmek için iletişim kuracak duruş sergileyecek ve kendinizi göstereceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde birlikte buluşarak sohbet edebilir güzel zaman geçirebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü aile bireylerinizle ilişkilerinizde aldanma yanılgı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlar için sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, estetik ve güzellik gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde ortaklaşa işler yapmak için karar alabilirsiniz. İşle ilgili gelirlerde artışlar oluşabilir. Dernek, klüp ve sivil toplum örgütlerinde çalışmak için başvurabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması arkadaşlarınızla ilişkilerinizde geçmişe ait konularda tekrar yüzleşmeler ve hesaplaşmalar yapılmasına yol açabilir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Dernek ve klüp çalışmalarında klikler, arkadan dönen işler ve gizli gündemler canınızı sıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili sorunlar çıkabilir tartışmalar kavgaya dönebilir. Sevgilinizle birbirinize duygusal olarak yara açabilir kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde sözlerinizi ve fikirlerinizi baskı unsuru olarak kullanarak güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda geri hareketini sonlandırıyor. Kendinize verdiğiniz öz değer konusunda değişim ve dönüşümü içselleştirecek ve diğer insanlara yansıtacaksınız. Perşembe günü tanıtım satış ve pazarlama konusunda yeniden teklif ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve endişeli hissedebilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. İlişkilerde özgürlük rüzgarları esecek. Dış görünüşünüzü değiştirerek farklı bir tarz benimsemek isteyebilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte yeni bir arkadaş çevresine girebilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın bazıları ile yeni ortaklık yapmak isteyebilirsiniz. Dernek, klüp ve sivil toplum kuruluşlarına üye olabilir yönetim kademelerinde görev alabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde geçmişte değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla birlikte spor ve müzik eşliğinde eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Salı günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışacak değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, estetik ve güzellik gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. İş hayatı ve kariyerinizde yeni başlangıçlarda bulunacak yeni kararlar alacaksınız. Farklı sektörlerde çalışmak isteyebilirsiniz. Transfer, iş teklifi, iş değiştirme gibi konularda yeni kararlar alarak yeni adımlar atabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması eskiden gündeminizde olan değerlendirmediğiniz bazı teklif ve fırsatları tekrar karşınıza getirebilir. Yeni ay haritasında Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. İş hayatı ve kariyerinizde zorlu bir dönemeçten geçebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ev hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Ailenize daha az zaman ayırdığınız için kendinizi suçlu hissedebilirsiniz. Sözlerinizi ve fikirlerinizi diğer insanlar üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilirsiniz. Çarşamba günü plüton burcunuzda düz harekete geçecek. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışabilirsiniz. Perşembe günü iş hayatı ve kariyerinizde yeni müşterilerle toplantılar yapabilir anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. Merkür retrosunu göz önünde tutarak anlaşma ve sözleşme imzalamak için 20 Ekim ve sonrasını değerlendirebilirsiniz. Akşam üzeri ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçecek. Sevginizi göstermekte zorlanabilir siz de sevgi göremediğinizi düşünebilirsiniz. Platonik duygular besleyebilir gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte iş hayatınız ve kariyerinizde yeni kariyer hedeflerine ve planlarına ulaşmak için harekete geçecek duruş sergileyecek ve kendinizi göstereceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler konusunda fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde ani güzel beklenmedik sürprizlerle karşılaşıp mutlu olabilirsiniz. Salı günü kendi kazandığınız para alanında aldanma, yanılgı ve beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlama kararı verebilirsiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, işbirliği, hak, hukuk, adalet gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Yurt dışı işler , yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık konularında yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Süregelen bir davanız sonuçlanabilir. Merkür’ün geri harekette olması nedeniyle daha önceden değerlendirmediğiniz bazı yurt dışı teklif ve fırsatları tekrar karşınıza gelebilir. Eğitim almak için karar alabilirsiniz. Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Tanıtım satış ve pazarlama konusunda yeterince etkin olmadığınızı düşünebilir bu konuda daha fazla çalışmanız gerektiğini algılayabilirsiniz. Sözlerinizi ve fikirlerinizi diğer insanlar üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilir ego ve güç savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda geri hareketini sonlandırıyor. Değişim ve dönüşümü içselleştirecek hayatınıza entegre edeceksiniz. Perşembe günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yapacağınız çalışmalarda abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı bir tavır benimseyebilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte yurt dışı işler ve yabancılarla ilişkiler konusunda yeni başlangıçlar yapacak harekete geçeceksiniz. Yeni bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yürütebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlar ve ortaklaşa gelirler konusunda eskiden kalma haklarınızı alacaksınız. Yakın çevre gezilerine çıkabilir etrafı keşfedebilirsiniz. Salı günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yapacağınız çalışmalarla ilgili aldanma, yanılgı ve belirsizlik altında karar alma durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, hak, hukuk ve adalet gündeminizde olacak. Çarşamba günü Terazi burcunun 13.derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması nedeniyle eskiden kalma alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Mahkeme sonucuna göre tazminat kazandıysanız onu da tahsil edebilirsiniz. . Marsın ay ve güneşle kavuşumda olması çok sert etkiler altında olabileceğinizi anlatmaktadır. Mars algorab sabit yıldızı ile kavuştuğu için olayların ardında gizli bir gündem olabilir. İlk bakışta anlayamadığınız çözemediğiniz altta yatan gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Ortaklaşa gelirler ve ortaklaşa kazançlarda sizden saklanan farklı bir durum ortaya çıkabilir. Öfkenizi ve sinirinizi saklamakta zorlanabilirsiniz. Kendi kazandığınız para ile ortaklaşa gelirler arasında ağırlığı daha çok kendi kazancınıza vermelisiniz. Sözlerinizi ve fikirlerinizi diğer insanlar üzerinde baskı unsuru olarak kullanabilir güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü Plüton oğlak burcunda düz hareketine geçiyor. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde değişim ve dönüşümü hayatınıza geçireceksiniz. Perşembe günü abartılı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Akşam üzerinde ay akrep burcuna geçecek. Huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Venüs Perşembe günü yay burcuna geçecek. İş hayatı ve kariyerinizde yeni fırsatlar ve kazançlar elde edebilirsiniz. Cuma günü kendinizi baskı altında kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Marsla Terazi burcunda kavuşacak ve yeni bir döngü başlatacaklar. İki yıllık bu süreçte ortaklaşa gelirler ve ortaklaşa kazançlar konusunda harekete geçecek duruş sergileyecek ve kendinizi göstereceksiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda alacaklarınızı tahsil ederek borçlarınızı ödeyecek ve yabancı kaynak ihtiyacınızı kredi yöntemiyle çözmek isteyeceksiniz. Cumartesi günü Merkür Güneş’le kavuşacak. Dua istek ve olumlama zamanı. Kendi içinize çekilerek istediklerinizi dua ederek olumlama yaparak, yazarak ve söyleyerek olması için yaratıcımızdan isteyebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile olan açısı kadersel olarak hayatınıza girmek isteyen kişiler olabileceğini göstermektedir. Pazar günü geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşayacak geçmişi ve kendinizi şifalandıracaksınız.




Tülin Aydoğan
 
tumblr_da539e98bf92553948a7810424592ec2_9fb85dfd_1280.jpg
Koç

6 Ekim’deki Terazi yeniayı ile, ikili ilişkilerinizde üzerinizde hissettiğiniz baskıyı atıyorsunuz. İradenizi ortaya koyarken sizi engelleyen düşünceleri aşabilir, bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Ortaklı işleriniz ya da bu konuyla ilgili fikirleriniz varsa geleceğe dair bazı görüşmeler ve çalışmaları başlatabilirsiniz. Hayatınızı ilişkilerinizle yeniden kuruyorsunuz.


Boğa

6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte sorumluluk aldığınız ve statünüzü ilgilendiren konularda yeni bir düzenlemeye gidiyorsunuz. Çalışma koşullarınızı iyileştirecek bir disiplin geliştirebilir, bu durumunuza kayıtsız kalmayan kişilerden teklifler alabilirsiniz. Bugün, Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması da sizi yeni kulvarlara hazırlıyor. Akademik olarak yön değişikliği size yeni bir amaç sunacaktır.


İkizler

6 Ekim'de Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve siz sosyal çevrenizde bir yeniliğe gidiyorsunuz. Yeni insanlar tanımak, mevcut çevrenizin sizdeki etkisi dolayısıyla bazı insanlarla daha mesafeli olmak söz konusu olabilir. Hobilerinize ve kendinize yatırım yapmak gerektiğinin farkına varıyorsunuz.



Yengeç

6 Ekim'deki Terazi yeniayı, aile hayatınızı ilgilendiren konularda atacağınız adımlara dikkat çekiyor. Ailenizin kadın karakterleri, yeni dahil olacak kişi ya da kişiler, sizin başka bir aile kurmakla ilgili fikirleriniz somut bir şekilde hayatınıza etki edebilir. Aynı gün Plüton Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. İkili ilişkilerde yaptığınız yanlışları kabulleniyoruz. Duygusal bir değişime giderek artık önceliği kendinize vereceksiniz.



Aslan

6 Ekim'de Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve görmezden geldiğiniz her şeyle yüzleşiyorsunuz. Kendinize dair yeni fikirler ve yeni tarzlar geliştirebilirsiniz. Ailenizden kendinize yakın gördüğünüz kişilerle işbirlikleriniz olabilir. Aynı gün Plüton'un Oğlak burcundaki ileri hareketi, iş hayatınızı da hızlandırabilir. Yer değişikliği talepleriniz planlarınızın dışında geliştiğinde buna karşı çıkmamalısınız. Vazifelerinizin farkına vararak artık verimli olmanın yollarını aramanızda fayda var.



Başak

6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni maddi yatırım araçlarına yöneltebilirsiniz. Gelecek planlarınızda yeniliklere alışmanız zor olsa da bu sefer tercihi siz yapacaksınız. Yeniay günü Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareket etmeye başlaması çizdiğiniz yolun zorlukları kadar kazanımlarını da göz önüne serecektir. Sevginizi yansıtma biçiminizde değişime gidiyorsunuz. Alma verme dengesini öğrendiniz, değer ve mutluluk kavramlarınız için yeni kurallarınız var.



Terazi

6 Ekim'de burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor ve siz hayatınızın yeni sayfalarını açıyorsunuz. Planlarınız, sürpriz gelişmeleriniz için kendinizi koşullara adapte edin. Zira bu süreç hem ilişkilerle hem de hayata karşı duruşunuzla sizi istediğiniz yerlere taşıyacaktır. Yeniay günü Oğlak burcunda ileri hareketine başlayacak olan Plüton, aile kurmak ve aile hayatıyla ilgili düşüncelerinizde sizi köklü bir değişime sürüklüyor.



Akrep

6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte, gizli saklı ne varsa hepsinin ortaya çıktığına şahitlik edebilirsiniz. Sorumluluk adı altında dönen bu konulara ve insanlara karşı yeni bir tutum belirliyorsunuz. Plüton’un da aynı gün ileri hareketine başlayacak olması, bu değişimin özellikle de yakın çevrenizi ilgilendireceğinin sinyallerini yakıyor. Bazı insanların niyetlerini, bazı işlerin alt yapılarını kabul etmelisiniz. Yakın olanlar uzak, uzak olanlar gerçek yakınlarınız olacaktır.




Yay

6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte arkadaş çevrenizde veya sosyal alanlarda dikkat çekecek işlere imza atabilirsiniz. Kendinize bazı idealler belirlemek ve bunlara uygun hareket edeceğiniz ortamlar kurmak gibi gündemleriniz olabilir. Aynı gün Plüton’un da Oğlak burcunda ileri harekete başlaması, bu yolda zorlansanız da kazanacağınıza dikkat çekiyor. Sahip olmak istediklerinizle sahip olduklarınız arasında büyük bir değişime gidiyorsunuz.



Oğlak

6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay, size yeni bir kariyer hikayesi yazdırabilir. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin görülmesi, sizi farklı bir alana taşıyacaktır. Aynı gün, burcunuzdaki Plüton’un ileri hareketine başlaması, kendinizle ilgili bazı gerçekleri kabul etmenizi kolaylaştıracaktır. Sizin sınırlarınızın dışında da bir hayatın olduğunu görmek, insan ilişkilerinizi iyileştirecektir. Dökülen taşlar yerine oturuyor.



Kova

6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay size yeni bir amaca hizmet etmenin yollarını açıyor. Bir şeyleri değiştirmek konusundaki kararsızlık ve çıkmazda olma hissinden kurtuluyorsunuz. Taşınma, yer değişikliği ve yeni ticari anlaşmalarınıza son şeklini sizin yapacağınız hamleler verecektir. Plüton’un 6 Ekim’de ileri hareketine başlayacak olması, kabullendiğiniz fakat değiştiremediğiniz konularda içsel bir güce sahip olduğunuz gerçeğiyle sizi tanıştıracaktır.


Balık

6 Ekim’de Terazi burcundaki yeniay size içinize kapandığınız ve korktuğunuz her şeyi sonlandırarak hayatınıza yeni bir soluk getirmeniz için fırsat tanıyor. İkili ilişkilerinizin desteği, bazı gelir akışları süreci en rahat ve verimli şekilde geçirmenizi sağlayabilir. Hayatınızı baştan kuruyorsunuz. Aynı gün Plüton’un Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesiyle de birlikte, sevgi konusundaki beklentilerinizde değişikliğe gidebilirsiniz.


Aygül Aydın
 
tumblr_045dc5d13804bff6b58ca82cc43802a5_a78f85ce_1280.jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Terazi burcundaki Yeniay ikili ilişkileriniz ve işbirliklerinizin üzerindeki alanda gerçekleşiyor. Burada baskın olan taraf sizsiniz. Fakat agresyon ve yanlış anlaşılmalar Merkür retrosu ve Mars’ın geçişi ile birlikte açığa çıkmakta. Problemlerinizi objektif olarak çok fazla duyguya kapılmadan geçirmenizde fayda var. Ayrıca aklınıza geleni hemen söylemeden bu haftayı geçirirseniz sizin için daha iyi olacaktır. Venüs’ün Yay Burcuna geçişini 9.evinizde deneyimleyeceksiniz. Uluslararası konular, yüksek eğitim ve seyahatle ilgili güzel gelişmeleri yaşayacağınız bir haftaya giriyorsunuz.

Pazar gününe özellikle dikkat! Tartışmalara açık bir gün. Aynı zamanda kendinizi özellikle ilişkiler alanında yanlış anlamalar içerisinde bulmanız olası. Hafta sonunu araştırma yaparak ve uzak akrabalarınızla görüşerek geçirebilirsiniz. Sosyal medyada araştırmalar yaparak geçirebileceğiniz bir süreç. Bununla birlikte hafta başında mümkün sağlığınıza özen gösterin. Salı ve Çarşamba günü ödemeler ve iş konuları gündeminizde olacak. Cumartesi günü 19.18’de Merkür’ün Güneş’in kalbinde olduğu dakikalarda gönlünüzden ve zihninizden hayallerinizi geçirmeyi unutmayınız. İyi haftalar dilerim. Yeniayın bolluğu, bereketi hanenizde olsun.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

4 Ekim haftası Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte sağlıkla ilgili olan konularda yeni bir süreci deneyimleyeceksiniz. Yeni bir beslenme şekline ya da tedaviye başlayabilirsiniz. Bu süreç sizi biraz yorabilir. Eğer bir hayvan dostu sahibiyseniz onun sağlığıyla ilgili birtakım problemlerle karşılaşmanız söz konusu. Venüs’ün Yay burcuna geçişi ödemeler evinizi biraz da olsa rahatlatacak. Aynı zamanda başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde artışlar olabilir. Müşteriler ödememiş oldukları paraları ödeyebilirler. Bununla birlikte beklediğiniz kredi ile ilgili olumlu bir gelişme de olabilir.

Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler ve çocuklarla ilgili mutlu haberler alarak Pazartesi’ye başlıyorsunuz, Salı ve Çarşamba günü işinize ve günlük akışınıza odaklandığınız bir süreç. Hafta sonu ise kendinizi biraz dinlemeye alacaksınız. Mümkünse finansal anlamdaki ortak para ortak gelir ve giderler de eşinizle tartışmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. Sonrasında Cumartesi günü 19.18’de Merkür’ün Güneş’in kalbinde olduğu dakikalarda zihninizden hayal ettiklerinizi geçirmenizi tavsiye ederim. Yeniayın bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

4 Ekim haftası sizin için güzel gelişmelerle başlayacak. Özellikle hanenizde, yuva temalarında, gayrimenkul ve aile büyükleriyle ilgili haberlere ağırlık vereceksiniz. Terazi burcundaki Yeniay aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili olan alanda olumlu gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Venüs’ün Yay burcundaki transiti aşk ve iş hayatınızdaki ortaklıklarınızı olumlu anlamda destekleyecek. İş görüşmeleriniz, eski fırsatlar tekrar gündeminize gelebilir. Karlı çıkacağınız o iş anlaşmaları yapmanız söz konusu. Aynı zamanda Cuma gününe dikkat! Sabah saatlerindeki Güneş’in Mars’la kavuşumu sizi kaza ve belalara açık kılıyor.

Cumartesi günü yönetici gezegeniniz Merkür Güneş’in kalbinde olduğundan 19.18 çok özel bir saat. Lütfen kaçırmayın! Hayal ettiklerinizi zihninizden geçirme zamanı. Ardından Pazar günü iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bunları büyütmeden ikili ilişkiniz ve iş ortaklarınızla güzel anlaşmaya özen gösterin. Dilinizi güzel kullanmanızı tavsiye ederim. Yeniayın bolluk ve bereketini bu hafta deneyimlemeniz dileğiyle

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

4 Ekim haftası sizin için iç sesinize odaklanmak üzerine kurulu. Özellikle eski fırsatların tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu fırsatlardan kazançlı çıkabilirsiniz. Eski sevgili, eski kaçırmış olduğunuz iş fırsatları tekrar ayağınıza gelebilir. Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay sizin aile, yuva temalarınız, aile büyükleriniz ile ilgili olan konuları aydınlatacak. Burada yeni bir sürecin eşiğine girebilirsiniz. Aynı zamanda Venüs’ün Yay burcundaki transiti ile günlük yaşamınızda yeni bir düzen içerisine girmeniz olası. Eğitim, iş hayatınızla ilgili daha iyi organize olabileceğiniz bir süreç.

Aynı zamanda Cuma gününe dikkat! Aile büyükleriyle ilgili birtakım tartışmaları da beraberinde getiriyor. Büyükleriniz kaza geçirebilir, sağlıkla ilgili bir takım sorunları aniden yükselebilir. Aniden olan olaylara karşı gayet mantıklı ve temkinli olmakta fayda var. Cumartesi günü gerçekleşecek Merkür’ün Güneş’in kalbindeki cazimi pozisyonu zihninizden hayallerinizi geçirmeniz için çok uygun. Cumartesi günü 19.18 saatini değerlendirmenizi tavsiye ederim. Pazar günü özellikle ev içindeki kullandığınız dil ve iletişime dikkat. Çünkü burada yanlış anlaşılmalara açık bir pozisyondasınız. Yeniayın bolluk ve bereketini bu hafta deneyimlemeniz dileğiyle

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Sizin için önemli bir haftaya geçiş yapıyorsunuz. Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile beraber kardeşler ve yakın çevre ilgili yeni olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Aynı zamanda Venüs’ün Yay burcuna geçişi ile hayatımız da eğer aşk yoksa yeni bir insanla tanışmanız olası. Keyifli bir aşk ilişkisi sizi bekliyor. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız bebek haberi alabilirsiniz. Cuma gününe özellikle dikkat! Kardeşler ve yakın çevre ile ilgili olumsuz haberler ve tartışmalara girmeniz mümkün. İletişim dilinize özen göstermekte fayda var. Cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbinde cazimi pozisyonda olacak. 19.18 dilek saatiniz. Lütfen bu saatte hayallerinizi zihninizden geçirmeyi unutmayınız. Cumartesi ve Pazar günü iletişim dibi bulunduğunuz kişilere, sevgili ve çocuklarınızla olan dilinize daha özen göstermenizde fayda var. Kavga ve yanlış anlaşılmalara açık bir gün, dikkat! Yeniayın bolluk bereketini deneyimlemeniz dileğiyle.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

4 Ekim haftası yönetici gezegeniniz Merkür’ün transitleri ile birlikte sizin için önemli bir haftayı deneyimleyeceksiniz. Özellikle para alanınızda gerçekleşen Yeniay ile birlikte yeni iş fırsatları olabilir. Bir dönemi kapatıp yeni bir kapı açacağınız bir sürece girebilirsiniz. Yay burcuna geçiş yapan Venüs’le birlikte gayrimenkul, evle ilgili düzen, aile büyükleri ile ilgili güzel gelişmeler 6 Kasım’a kadar gündeminizde olacak. Aynı zamanda Cuma günü Güneş’in Mars kavuşumu ve ayın Satürn ile olumsuz etkileşimi bu günü riskli kılıyor. O yüzden bugün tartışmalara ve finansal konuda radikal kararlar vermemeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbinde. Bu da demektir ki zihninizden hayal ettiklerinizi geçirme zamanı. Pazar günü hane halkıyla iletişiminize daha özen gösterin, eski konulardan tartışmamanızı tavsiye ederim.



Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

4 Ekim haftası sizin için çok önemli bir hafta. Keza bu hafta kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile birlikte yeni bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınız, ikili ilişkilerimiz ve günlük hayat akışınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hatta dış görünüşünüzleilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Ancak Merkür retro hareketinde olduğu için bu hafta alacağınız kararları hemen uygulamaya geçiş yapmayın. Mümkünse bu ayı bitirerek Kasım ayının ilk haftasında bu kararları uygularsanız sizin için daha iyi bir süreç olacaktır. Venüs’ün Yay burcundaki geçişi network alanınızı ,yeni müşteriler ve seyahatler alanınızı tetikliyor. Dolayısıyla gezip eğleneceğiniz bir süreç olacak.

6 Kasım’a kadar olan bu süreçte iş hayatınızda yeni tanıştığımız insanlar size yeni fırsatları da beraberinde getirecek. Cuma günü Güneş’in Mars’la birlikte hareketi sizleri kaza ve belalara açık kılıyor. Dolayısıyla bugüne dikkat’ Aynı zamanda Cumartesi günü Merkür’ün Güneş’in kalbine yerleşmesi ile zihninizden hayal ettiklerinizi geçirme zamanı. Pazar günü yakın çevreniz, komşular ve kardeşlerinizle sosyalleşebilirsiniz. Fakat burada kullandığınız dile iletişime dikkat! Farkında olmadan karşınızdaki kişiyi kırmanız olası. Yeniayın bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Haftaya Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile başlıyorsunuz. Farkındalığınızın arttığı, kendinize güveninizin yükseldiği bir sürecin içerisindesiniz. Hem zihinsel hem de bedensel olarak gayet kuvvetli bir dönemdesiniz. Bu da hayata dair duruşunuzu diğer burçlara göre avantajlı kılıyor. Aynı zamanda bu hafta Yay burcuna geçiş yapan Venüs’le birlikte finansal anlamda yeni fırsatları deneyimleyeceksiniz. Bu da size yeni gelir kapılarının açıldığı, doğru insanlarla tanışacağınız bir sürece girdiğinizi müjdeliyor. Cuma günü Güneş kendi yönetici gezegeninizle kavuşumda. Kaza ve belalara açık bir durumdasınız. Daha önce gözünüze batmayan sorunlarınız ön plana çıkabilir, daha sivri dilli olabilirsiniz. Mümkünse Pazar günü sevdiklerinizle iletişime geçerken kelimeleri daha özenli seçmenizi tavsiye ederim. Cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbinde cazimi pozisyonda olacak . Zihninizden arzu ettiklerinizi geçirmenizi öneriyorum. Yeniayın bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Bu hafta kendi burcunuza geçiş yapan Venüs’le birlikte ışıltınız artıyor. Aşkta şanslı bir dönemin içerisindesiniz. Eski ilişkiler, eski fırsatlar ayağınıza gelebilir. Ancak bunları deneyimlerken dikkatli adım atmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte sosyal çevrenizde tanışacağınız insanlarla ilintili olarak yeni bir seçim yapmak, eleme yapmak da olası. Daha doğru karar vereceğiniz, arkadaşlıklarınızı daha iyi dönüştürebileceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Cuma gününe özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Kaza ve tartışmalara açık bir gün. Ani haberler, aksilikler çıkması olası. Cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbinde cazimi pozisyonda olacak. Saat 19.18’de zihninizden hayal ettiklerinizi geçirme zamanı. Pazar günü beraber olduğunuz kişilere karşı kullandığınız dili doğru seçmekte fayda var. Çünkü kırıcı olmanız olası. Daha sakin, daha dengede olmanızı tavsiye ediyorum

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

4 Ekim haftası sizin için yeni bir kariyerle ilgili karar verme aşamasına geldiğinizbir süreci gösteriyor. Özellikle Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte kariyerinizle ilgili yeni kararlar almanız. Eskiyi bırakıp yeni bir bir alana yelken açmaya karar vermiş olabilirsiniz. Ancak göksel kombinasyonlar şu anda bu kararları vermeniz için riskli. Dolayısıyla kariyerinizle ilgili yeni kararları Kasım’ın ilk haftasında alırsanız sizin için daha doğru olacaktır. Venüs’ün Yay burcundaki transiti sizin 12. evinizde gerçekleşecek. İkili ilişkileriniz ve kendinizle ilgili mental alanda bilinçaltı olarak daha iyi hissedeceğiniz süreç. Kendini şanslı hissedeceksiniz. Bu pozitif tutumunuz normal gündelik hayatınıza da yansıyacaktır. Cuma gününe dikkat! Bu günde sorumluklarını yerine getirmeyen, yakın çevreniz ve iş ortaklarınızla alakalı sıkıntılar yaşamanız olası. Bugüne dikkat edin.

Aynı zamanda Cumartesi günü Merkür’ün Güneş’in kalbinde cazimi pozisyonda olan 19.18’de zihninizden hayatl ettiklerinizi geçirme zamanı. Pazar günü biraz daha kendinize zaman ayırıp arzu ettikleriniz için tefekkür ve meditasyon zamanı. Bu haftayı bu şekilde değerlendirirseniz sizin için önümüzdeki hafta daha verimli olacaktır. Yeniayın bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte sosyal medya, uluslararası konular ve yüksek eğitim ile ilgili yeni kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda Venüs’ün Yay burcuna geçişi ile sosyal çevrenizde daha ön plana çıkacağınız, kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Aynı zamanda eski sevgiliniz tekrar kapınızı çalabilir. Bu dönemde radikal bir karar vermemeye özel gösterin. Mümkünse hem ilişki hem de iş hayatınızla ilgili kararları Kasım’ın ilk haftası verirseniz daha iyi olacaktır. Cuma gününde dikkat! Kaza ve belalara açık bir gün. Ani haberlerle yanlış adım atarak zarar görebilirsiniz. Yatırımlarınıza özel gösterin.

Aynı zamanda Cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbindeki pozisyonuyla finansal anlamda arzu ettiklerini zihninizden geçirirseniz Mukadderat’ın size olan desteğini göreceğiniz bir sürecin başladığını göreceksiniz. Pazar günü sosyal çevre arkadaşlarla buluştuğunuz toplantılara dikkat! Burada kullanacağı dili özenle seçmenizi tavsiye ederim. Yeniayın bolluk ve bereketini deneyimleyemeniz dileğiyle.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte ödemeler ile ilgili olan gelir, gider, kredi, borçlar gibi konularınız daha ön plana çıkaracak. Aynı zamanda Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle kariyerinizle ilgili yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Prim, zam, terfi gibi fırsatlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansal anlamda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir süreci deneyimleyeceksiniz.

Cuma gününde özellikle dikkat! Yanlış yatırımlar yapmanız olası ve bu da finansal kayba neden olabilir. Kazalara da açık bir gün olduğu için daha dikkat etmenizi tavsiye ederim. Pazar gününü birlikte geçireceğiniz sevdiklerinize karşı gün içerisinde kullandığınız dile daha özen göstermelisiniz. Zira sinir ve öfkeyle sarf edilmiş sözler karşınızdaki kişiyi kırabilir. Bu sebeple farkında olalım ve daha çözüm odaklı davranalım.Terazi Yeniayının bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle. Güzel bir hafta dilerim.




Arzum Koyuncu
 
Pazartesi ve Salı günlerinde Başak burcu etkisi ile çalışma – üretme modumuz yüksek olacak, Çarşamba ve Perşembe günlerinde Terazi burcu etkisi ile daha sosyalleşme ihtiyacında ve alışveriş modunda olacağız, ikili ilişkiler, adalet ve denge konuları da ön planda olacak… Çarşamba günü Terazi burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız aslında yeni başlangıçları anlatır yeni ay zamanları ama bu sefer konu eskilerle kapanış yapmak olacak

Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Akrep burcu etkisi ile daha içimize dönük, hırslarımız, yapmak istediklerimiz ve aklımıza takılan bazı konular ön planda olacak. Enerjiler daha içe dönük ve şifa etkisi yüksek günler olurken Pazar gününde Yay burcu etkisi ile hareketimiz de enerjimiz de artıyor olacak…

7 Ekim Perşembe günü Venüs çok rahat etmediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcuna geçecek, burada da çok iyi durumda olmasa da ilişkiler ve para konularında daha dışa dönük ve rahat bir dönemi getirecek!

Bu haftanın önemli konusu da Güneş ile Mars’ın tam kavuşum yapacağı 7-8 Ekim günleri olacak 2 yıllık bir döngüyü başlatacak bu etki bize ilişkiler, adalet ve denge konularını çok hatırlatacak önümüzdeki dönemde…



Güliz Kına
 
X