Yenilikçi bir hafta sevgili Koç..
Hayatına yeni pencereler açacağın bir dönem.. Günlük rutinlerini toparlayabilir, enerjisi tükenmiş, bugün seni beslemeyen alışkanlıklarını geride bırakabilirsin. Sorumluluk alanlarına yaklaşımların değişebilir, fazlası ile bilinçli hareket edebilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alabilir, şanslı fırsatlar yakalayabilir, ideallerine bir adım daha yaklaşabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına küslükleri sonlandıracak, barışçıl enerjisi ile dönüştüren bir hafta.. Ailevi ilişkilerin adına son derece pekiştiren bu hafta, sosyal ilişkilerinde sempatik paylaşımlar öne çıkıyor..
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile geleceğe odaklanabilir, ortak geleceğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Alım, satım, ev değişimi, finansal gelişmeler gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarına dair her detayı fazlası ile irdeleyebilir, kontrolcü tutumlar sergileyebilirsin.
Bekar bir Koç isen, sosyal çevrenden gelen teklifler seni şaşırtabilir. Kalabalık bir iletişim, görüşme atmosferi olan bu hafta, yeni başlangıçlar söz konusu olacak..
Değişime açık bir hafta sevgili Boğa..
İmajın, sitilin, günlük rutinlerin ile ilgili değişimlere gidebilirsin. Yenilikçi adımlar atabilir, değişime açık hareket edebilirsin. Günlük rutinlerine kalite kazandırmak istebilir, fazlası ile araştırmacı tutumlar sergileyebilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son günlerde süregelen sorunları aşmak adına fazlası ile hırslı hareket edeceğin bu hafta, ekonomik krizleri çözme şansı bulabilirsin. Yeni gelir kaynakları, yurt dışı, şehir dışı bağlantılı işbirlikleri gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına farkındalıklar kazandıracak, fazlası ile dönüştüren bir hafta. Artık kendi hayatına, bireysel alanlarına yönelmek istediğin bir dönemden geçiyorsun. Hayatına netlik kazandırmak, seni maniple eden ve kendini gerçekleştirmen önünde duran insanlardan, tavırlardan uzaklaşmak istediğin bir dönemden geçiyorsun. Buna bağlı olarak gerek ailevi, gerek sosyal ilişkilerin yeniden şekilleniyor.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşinin, partnerinin duygularını, düşüncelerini fazlası ile önemseyerek hareket edeceksin. Eşinin, partnerinin beklentilerine cevap vermek istediğin, özverili bir hafta. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla duygusal bağınız kuvvetlenirken, çocuklarına kendi özgürlük alanlarını tanıyabilir, kendilerine zaman ayırabilmeleri, birey olabilmeleri adına destekler sağlayabilirsin.
Bekar bir Boğa isen, duygusal anlamda fazlası ile dönüştüren, yüzleştiren bir hafta.. Hatta önemli bir dönemi başlatan bir hafta.. Zira ay sonunda öz burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sana kalıcı, kadersel, karmik bir ilişki getirecek. Müzmin bir bekarsan evliliğe gidecek, kalbinin, ruhunun enerjisini tamamlayacak biri ile yolunu birleştirebilirsin. Aklından, kalbinden geçen biri zaten varsa içtenlikle, kendini anlatacağın, açık iletişimler kuracağın adımlar atabilirsin.
Ciddi bir hafta sevgili İkizler..
Günlük rutinlerine değişim dokunuşları yapacak, hayata dair beklentilerini değiştirecek bir hafta. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak, hızlı bir hafta. Dönüşüm getiren bu hafta, yarım kalan tüm meseleleri tamamlamak isteyeceksin. Son derece hızlı akacak bu hafta, kendine alanlar açmak, yenilikler yapmak isteyeceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına farkındalık kazandıran, seçici olacağın bir hafta. Sosyal ilişkilerinde bilhassa elemeler yapacağın, yenilikçi ilişkilerde seçici tavırlar sergileyeceğin bir hafta olacak. Ailevi ilişkilerinde ebeveyn sağlık konuları, yerleşik düzen değişimleri konuları gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, fazlası ile detaycı, kontrolcü hareket edebilirsin. Gelgitleri bir kenara bırakıp, son derece netlik isteyen adımlar atabilirsin. Eşinin, partnerinin ailevi, sosyal ilişkilerine müdahil olabilir, son derece yön veren tavırlar sergileyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarına da manipülatif etkiler sergilemeye meyilli olabilirsin.
Bekar bir İkizler isen, hızlı düşünüp, hızlı adımlar atacağın bir süreç olacak.. Aklındakileri hayata geçirmek adına fazlası ile hevesli olabilirsin. Yeni bir başlangıca adım atabilir, heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsin.
Bereketli bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bereketli bir hafta olacak. İş arayışında olan bir Yengeç isen, yeni bir işe başlayabilir, istediğin standartlarda bir işe başlayabilirsin. İşbirliği kurabilir, ortaklık şansları bulabilirsin. Süregelen kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzen getirecek, sorunlu alanları yumuşatacak bir hafta.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına etrafındaki insanların çözüm formülleri geliştirip, sana destek olmak istediklerini fark edeceğin, yönlendirici fikir alışverişlerine açık, destekleyen bir hafta. Sosyal ilişkilerin adına hareketli, misafirleri, seyahatleri, son dakika buluşmaları yoğun bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile bir arada olmaya özen göstereceğiniz, birbirinizi anlamaya daha da meyilli olacağınız bir hafta. Eşinin, partnerinin ailevi, sosyal ilişkileri gündeme gelirken, birlikte kalabalıklara gireceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarının duygu gelişimlerine odaklanabilir, kendilerini sağlıklı ifade edebilmeleri, duygularını dönüştürebilmeleri adına yönlendirmeler yapabilirsin.
Bekar bir Yengeç isen, aşka dair romantik rüzgarlar estirecek Nisan 2022, etkilerini bu hafta itibari ile hissettirecek. Yeni başlangıçlar, beklenmedik heyecanlara, derin bağlara, kalıcı ilişkilere evrilebilir..
Radikal adımlar attıracak bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili krizli alanları çözümleyeceğin formüller getirecek, farkındalığı yüksek bir hafta. İşbirliklerini, ortaklıklarını gözden geçireceğin, seni yoran, yıpratan iletişimleri, iş ilişkilerini noktalamak isteyeceğin bir hafta. Yeniliklere adım atmaktan çekinmeyeceksin, bilhassa şehir dışı, yurt dışı bağlantılı iş ilişkileri, ortaklıklar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sürpriz iletişimler, sürpriz diyaloglar gündeme gelebilir. Beklenmedik tepkiler alabilir, şaşıracağın diyaloglar içine çekilebilirsin. Bilhassa ailevi ilişkilerde önemli kırılmalar gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerin adına elemeler yapacağın, sana iyi gelen, sana bir şeyler katacak insanlara çekileceğin, seçici bir hafta.
Bekar bir Aslan isen, artık ne istediğini bildiğin, netlik aradığın bir dönemden geçiyorsun. Hayatında gelgitler yaşamaktan ziyade kendini güven içerisinde, huzurlu hissedeceğin bir ilişki arayışına girebilirsin. Nisan 2022 birçok müzmin bekara kalıcı ilişki getirirken, seninde kalbinin ritmini değiştirecek heyecanlar gündeme gelebilir. Hali hazırda aklında olan biri varsa, net adımlar atabilir, kendini anlatma ihtiyacı duyabilir, sonuç odaklı hareket edebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin düşüncelerini okuyacağın, empatisi çok yüksek bir hafta.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili toparlayıcı adımlar atacaksın. Gelgitlerden uzak, krizlerden uzak, sakin bir hafya geçirmeyi hedefleyeceksin. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarına olan ilgini sağlıklı bir şekilde yönetmek isteceğin bir dönem olacak. Çocuklarının kendi hayatlarına adapte olabilmeleri, duygusal bağımlılıklar geliştirmemeleri adına adımlat atabilirsin.
Dönüştüren bir hafta sevgili Başak..
Ruh, zihin, beden dengeni önemseyeceğin, kendini arındırmak istediğin, yeniliğe açık olacağın, geçmişten kurtulmak istediğin bir hafta. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilirsin. Güvendiğin isimlerden alacağın destekler hayatında büyük değişimlere vesile olacak.. Öte yandan günlük rutinlerin ile ilgili düzenlemelere, değişimlere gidebilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili toparlayıcı unsurlara sahip bu hafta, seni aşağı çeken detayları geri plana bırakacak, hayatına artılar katacak alanlara yöneleceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına dönüştüren, sorunlu alanları geride bırakacak, fazlası ile yüzleştiren bir hafta. Negatif, yoran, yıpratan insanları geri plana atacaksın. Elemeler yapacağın, açık sözlü, net tutumlara açık bir hafta. Sosyal ilişkilerin adına komik, hoş sohbet, iletişime açık bir hafta.
Bekar bir Başak isen, Nisan 2022 bir çoklarımıza kalıcı ilişki getirirken, sen de nasibini alanlardan olacaksın. Yepyeni başlangıçlar, flörtler, ilişkiye hatta evliliğe evrilecek gelişmeler var..
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile uyumunuz artıyor. Hayatına ahenk, denge getirecek, toparlayıcı bir hafta. Son derece iyimser akacak bu hafta, eşin, partnerin ile daha sık zaman geçirmek isteyebilirsin. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının hobileri, alışkanlıkları senin için önemli olacak. Çocuklarınla zaman geçirmek adına fırsatlar yaratabilirsin..
Netlikler kazandıran bir hafta sevgili Terazi..
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile netleşmeler yaşayacaksınız. Eşinin, partnerinin bir süredir iş, eğitim, finans hayatı ile ilgili süregelen sorunlar artık ortadan kalkıyor. Eşin, partnerin stres yaratan konulardan arındıkça, aranızdaki iletişimin, uyumun artıtğını fark edeceksin. Öte yandan eviniz ile ilgili düzenlemeler yapabilir, ev değiştirebilir, bireysel alışverişlere çıkabilir, imaj yenileme yoluna gidebilir, birbirinizi motive edebilirsiniz. Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarının sağlık konuları, günlük disiplinleri senin için önemli olacak.
Bekar bir Terazi isen, yeni başlangıçlar, kalıcı ilişkiler, sağlıklı flörtler ön plana çıkıyor.. Hayatına yenilik katacak, heyecan verici ilişkileri gündeme getiren bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına değer yargılarını gözden geçireceğin bir süreç olacak. Bilhassa ailevi ilişkilerine odaklanabilir, kendini güven içerisinde hissettiğin ilişkilerde kalmak isteyebilirsin. Sosyal ilişkilerinde kıskanç, haset, fesat tutumlar sergileyen, seni yoran insanlardan uzaklaşacağın, dost görünümlü düşmanların ile yüzleşeceğin bir hafta olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler getirecek, sana yeni hedefler getirecek bir hafta. Hayatına bir düzen getirmek, seni besleyen, sana destek olan insanlara çekilebilir, gelgitli, yoran, yıpratan iş birliklerini noktalamak üzere adımlar atacaksın.
Düzenlemeler yapacağın bir hafta sevgili Akrep..
Hayatına yenilikler getirecek, fazlası ile dönüştüren bir hafta. Gerek ruh, zihin, beden dengeni korumak üzere alacağın Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme çalışmaları, gerek günlük rutinlerine koyacağın yeni rutinler olsun hayatına yenilik rüzgarları esecek.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzen getiren, saygınlığına önem vereceğin, işbirliklerine, ortaklıklarına yeni vizyonlar kazandıracağın bir hafta olacak..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına toparlayıcı, negatiften arındıran bir hafta olacak. Ancak ailedeki kadınlarla ilgili sıkıntılar, duygusal patlamalar beklenmedik krizlere neden olabilir. Bu aşamada tavrın, duruşun sorunu sahiplenip, sahiplenmemenle ilgili olacak. Destek olur ancak dışarıda kalırsan senin için çok daha kolay olacak. Sosyal ilişkilerin adına iletişime açık, fazlası ile iyimser bir hafta.
Bekar bir Akrep isen, Nisan 2022 tüm müzmin bekarlara hayatlarının aşkını getirmek gibi bir misyona sahip.. Etkileri bu hafta itibari ile başlıyor olacak dolayısı ile sen de özel hayatında radikal değişimler yaşayacaksın. Hayatına iz düşümü yapacak, kalbinin ritmini değiştirecek biri ile yakınlaşabilir, kısa sürede resmi bir ilişkiye adım atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, aşka dair umutlu akacak bu hafta, romantizm rüzgarları esecek.. Eşinin, partnerinin yapıcı, toparlayan, iyimser yaklaşımları sana iyi gelecek. Evliliğinizi, ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak adına karşılıklı adımlar attıracak, empatisi güçlü bir hafta.. Çocukları olan bir Akrep isen, çocukların ile zaman geçirmek isteyeceksin ancak fazlası ile iyimser, fazlası ile özverili tutumlar sergileyecek ve çocuklarının özgüvenlerinin artması adına yenilikler yapacaksın..
Özel hayatına odaklanacağın bir hafta sevgili Yay..
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile aranızdaki sorunları aşmak, evliliğinizi, ilişkinizi daha iyi bir seviyeye taşımak adına girişimlerde bulunabilir. Eşine, partnerine bu yönde yönlendirmeler yapabilir, kendini fazlası ile ortaya koyabilirsin. Çocukları olan bir Yay isen, sürpriz gelişmeler var.. Çocuklarının eğitim, günlük rutin, kişisel gelişimleri ile ilgili değişimler fark edebilir, kontrolü kendi eline almak isteyebilirsin.
Bekar bir Yay isen, aşk adına hızlı bir hafta olacak.. Aslında biraz ”olmazları, olduran” bir hafta olacak diyebilirim. Bu etki Nisan 2022 geneline yayılacak.. Son derece tutkulu, son derece ısrarlı bir enerjiye sahip olabilir, hayatına netlikler kazandırmak isteyebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına ”güvendiğim dağlara, karlar yağdı” dedirtecek, yüzleştiren bir hafta olacak. Etrafındaki toksik ilişkileri geride bırakacaksın. Cesur bir hafta..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler getirecek, geleceğe dair hedeflerinde netleşmeler getirecek, fazlası ile dönüştüren bir hafta.. Gelgitleri olan alanlardan uzaklaşmak istediğin, kendine olan güvenini ortaya koyacağın bir hafta..
Duygusal bir hafta sevgili Oğlak..
Duygularının dile geleceği, düşüncelerini açıkça dile dökeceğin, açık, özgüveni yüksel, cesur bir hafta.. Günlük rutinlerini değiştirmek, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme destekleri alacağın, ruh, zihin, beden dengeni toparlamak adına destekler alacağın bir hafta.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler getirecek, yoğun, kendini ifade etmek, tanıtmak, öne çıkarmak gibi dertleri olan bir hafta.. İddialı işbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, alım-satım konuları gündeme gelebilir..
Ailevi ilişkilerin adına dengeleri değiştirecek, sürpriz gelişmelere açık bir hafta.. Sosyal ilişkilerin adına ise ortamların aranılan ismi olabilirsin.. Kalabalık, seyahatlere, sosyal aktivitelere açık bir hafta..
Bekar bir Oğlak isen, Nisan 2022’nin aşka dair iddialı enerjisi, sana da yenilikler getirecek.. Aklında biri varsa şayet, netleşmeler, yenilikler var.. Bekar, kalbi boş bir Oğlak isen, sürpriz bir teklif seni oldukça şaşırtacak.. Gelgitleri geride bırakan, netlikler getirecek bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile uyumunuz artarken, dengenizin oturacağın, gelgitlerin geride kalacağı bu hafta, eşinin, partnerinin finansal sorunları toparlanıyor.. Duygusal, manevi anlamda verdiğin emeklerin, desteklerin eşin, partnerin tarafından takdir edileceği bir hafta..
Farkındalığı yüksek bir hafta sevgili Kova..
Günlük rutinlerinden sıkıldığını fark edebilir, yenilikçi tutumlar sergileyebilirsin. Kültürel aktiviteler, eğitim, akademik kariyer, kişisel gelişim kursları, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme çalışmaları alacağın, bireysel alanlarını ön plana çıkaracak bir hafta.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili toparlayan, ileri taşıyacak, ivme kazandıracak bir hafta..
Ailevi ilişkilerini pekiştiren, fazlası ile duygusal, sempatisi yüksek, hoş sohbet, samimi bir hafta.. Sosyal ilişkilerin adına gelgitleri olan insanlardan uzaklaşacağın, net, kendinden emin, hayatına bir şeyler katacak insanlara yöneleceğin bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile sürprizlere açık bir süreç geçirebilirsiniz.. Seyahatler, kısa kısa tatiller, misafirler, konuklar, ailevi ilişki toplantıları öne çıkıyor. Eşinin, partnerinin bir süredir devam eden sağlık sorunları çözülürken, birbirinize iyi gelecek movitasyonlar yapabilir, spor, diyet gibi aktivitelere birlikte yönelebilirsiniz. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının üsluplar, davranış bilimler isenin için önemli olacak..
Bekar bir Kova isen, farklı kültürlerde insanlara çekilebilirsin. Riskli adımlar atabilir, uzaktan bir ilişkiye girebilirsin..
Şanslı bir hafta sevgili Balık..
Kariyer, eğitim, finans hayatına vizyon kazandıracak, son derece hareket ve şanslı bir hafta.. Sana iyi gelecek, yeni bakış açıları kazandıracak, seni ileri taşıyacak insanlarla karşılaşacağın, işbirliklerine açık bir hafta.. Öte yandan eğitim, akademi, kişisel gelişimine, yetenek alanlarına yöneleceğin bir hafta..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler alacağın, sık sık seyahat edeceğin, sevdiklerinle sık sık bir araya geleceğin bir hafta.. Sosyal ilişkilerin adına hareketli, eğlenceli bir hafta..
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin değişken tavırları seni fazlası ile etkileyecek.. Hayatınıza yenilik getirecek alışkanlıklar, rutinler ön plana çıkabilir.. Duygusal anlamda besleyen, dönüştüren bir hafta olacak.. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla paylaşımlarınız oldukça samimi, sempatik bir alana doğru akacak.. Çocuklarınla zaman geçirmek senin için önemli olacak..
Bekar bir Balık isen, duygusal anlamda şansları olan Nisan 2022, sana fazlası ile iyi gelecek. Aşka dair nasiplerini arttıracak bu ayın şanslı enerjisini bu hafta itibari ile derinden hissedeceksin. Yeni başlangıçlar, flörtler gündeme geliyor.. Fazlası ile romantik, tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsin.
Seda turan