kızlar hepinize tebrikler .. Benim sat 30 haziran, gecen aksam idrar testinde hamile oldugumu ogrendim dun de kan testi yaptırdım. Hcg 423.77 cıktı yarin doktora gidecegiz, bakalım ne gorecegiz bilmiyorum :) ama cok heyecanlıyım simdilik bulantı ve basdonmesi yok ama cok uyuyorum.. Sizin kacıncı gun hcg leriniz kac cıkmıstı hatırlıyor musunuz ?
slm kızlar daha önce 2 düşük yapmış vee şuanda 7+3 günlük :CüvCüv:hamiş bi arkadaşınızım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin:Saruboceq: beklenen doğum tarihimiz 20 mart hayırlısı işallah
merhaba arkadaşlar
benim son adetimin ilk günü 1 Haziran
3 Temmuzda B-HCG testi 82,61 çıktı 6 Temmuzda gittiğimde dr keseyi göremedi yeniden test istedi bu sefer sonuç 185,83 çıkmıştı, bir hafta sonra gel dedi dr.
13 Temmuzda yani 4+5 iken kese göründü ama bebek filizlenmemiş dedi dr.
sonra 31 Temmuzda gittim en son 7+2 de kese büyümüştü ama kalp atışı görünmedi.
Doktorum kanamamı sordu yok dedim, 2 aylık olmuş kalp atışını almamız lazımdı, önümüzdeki hafta içinde kanama ile düşük yapabilirsin dedi boş gebelik olma ihtimali varmış. eğer düşürmezsende hafta bitiminde bakarız bi ilerleme varsa sorun yok ama hala görünmezse kalp atışı keseyi almak zorundayız dedi. Anlamadığım dr 2 aylık derken ultrason çıktısında 7+2 yazması, ayrıca adet tarihine göre hesap yapıyor doktorlar iyi hoş güzelde, arada tam tamına 2 hafta oynamasıda muhtemel. ben alın desem hemen alıcaklardı keseyi, o kdr ümitsiz konuştuki dr, ben sormasam bir hafta içinde gelişirse sorun olurmu diye öyle bir ihtimalden bile bahsetmiycekti. en basiti ikiz gebeliklerde bebekler daha geç gelişirmiş, böyle bi ihtimaldemi olamaz yani. direk kestirip atıyolar.
Burada okuduğum bazı yazılar ve etrafımda aynı şeyi yaşayıp sonradan bebeklerini kucağına alan örnekler bana umut oldu. yarın tam 8 haftalık olucam ve ertesi gün yeniden doktora gidicem, eğer bebeğimi göremezse doktor başka bi doktora gidicem ve bir hafta daha bekliycem. Lütfen sizde tek doktorun lafıyla hareket etmeyin arkadaşlar. Herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum... Allah herkese herşeyin hayırlısını versin... Sağlıcakla kalın...
canım benimki adet olmam gereken gün yani 23 temmuzda 111 çıkmıştı. Seninkide gayet normal. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, tebrik ederim.
sonuna kadar ümidini kaybetme tabii... inş bir aksilik olmaz da Allah hayırlısıyla tamamına erdirir..
6+1 haftalık hamileyim önce reglime 3 gün kala idrarda öğrendim .regl tarihimde kanda yapılan testte 44 çıktı.3 gün sonra 164 oldu.ben mi çok korkuyorum arkadaşlar.4 aşılama 8. tüp bebek denemsinde hamile kaldım.daha önce 3 defa düşük yaptım bir dış gebelik geçirdim.28 haziranda keseyi gördük 7 temmuzda kalp sesini duymak için kontrole gidicez.daha önce yine böyle doğal yolla hamile kaldım keseyi gördük ama kalp sesini duyamadık.diğerinde kalp sesini duyduk sonra birden bire kalbi durdu.ben mi ben şimdi aynı şeyleri yaşamaktan ölesiye korkuyorum arkadaşlar..rabbim yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?