- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O 3 saatte bir acikiyo ama bn 4-5 saatte bir besliyorum daha cok yesin diye yine de 60 i gecmiyo mamasink bi cok kez degistirdik acaba bunj sever mi sunu sever mi ama hepsini aynu icti hep aptamil,bebelac,evolvia,smilac,sma aklimda kalanlar bunlar su anda sma da kaldik bazen 6-7 saat ac biraktigimda oluyo emsin diye emerse ardindan yine 30-40 cc mama iciyo sutum yok biliyorum ama emersw cogalacagina inaniyorum ve emmesini cok istiyoruuuumm ek.gidaya da basladik mecbur onlari da bazen yiyo bazen yemiyo zaten iki bucuk aydir da hic kilo almiyo 3.250 grm dogdu 51 cm 2 aylikken 5.500 56 cm di su anda 4 ay uc haftalik hala 5.500 59 cm![]()
cok uzgunum coookk
Danismaz miyiz hic bissuru hastaneye gittik testler tahliller falan bisey cikmadi bi tek kansizlik cikti kan surubu verdiler istahini acar dediler ama.nafileeee en son arastirma hastanesine gittik orda cikti zaten kansizligida beslenme uzmanina yonlendirdi doktor oraya gittik oda yemiyorsa yapacak bisey yok alti aya kadar bekliycez altinci ayinda dogum kilosunu ikiye katlamazsa ondan.sonra.bi sekilde mudahele ederiz dedidoktoruna danışsan kilo meselesini, kız çocuğu olduğu için pek bişey diyemiyorum, benim sıpa kiloluydu baya o aylarda. ama kardeşimin kızdı ve çok zayıftı. doktoru da çok ilgilendi, şunu yedirin bunu yedirin, şunu yedirmeyin diyerek. kilosuna dikkat ettiler hep.
Danismaz miyiz hic bissuru hastaneye gittik testler tahliller falan bisey cikmadi bi tek kansizlik cikti kan surubu verdiler istahini acar dediler ama.nafileeee en son arastirma hastanesine gittik orda cikti zaten kansizligida beslenme uzmanina yonlendirdi doktor oraya gittik oda yemiyorsa yapacak bisey yok alti aya kadar bekliycez altinci ayinda dogum kilosunu ikiye katlamazsa ondan.sonra.bi sekilde mudahele ederiz dedi![]()
benimki de öyle hiç değişmedi 6 aylık oldu ne yaptıysak olmadıKizlar yardiiim.lutfeeenn... Kizim 4.5 ayi gecti bi bucuk aydir dogru duzgun emmiyo sutum de yok zaten mamaya basladik ama.onu da yemiyo 3-4 saatte bir 50-60 cc mama iciyor sadece bu cooookk.az napacagimi sasirdim bu durum.beni cok.uzuyoo.![]()
Gercekten miii duzelmicek mii.yaniibenimki de öyle hiç değişmedi 6 aylık oldu ne yaptıysak olmadı
Memeyi almiyo su anda ugrasiyorum zaten nasil redddeyi agzina zehir sokcam sankiCanım benim oglanda 3 buçuk aylık mama istediği sıcaklıkta değilse icmiyi bide bol sarımsak ye acikmasa da meme ağzında dursun ben öyle yapiyom emmesede ağzında
memeyi tamamen bıraltı artık uykusunda bile almıyor ağlıyo çatlıyo yine de yemek istemiyo bazen suyu bile içmiyo ağlasada zorla da olsa oynatarak falan veriyoz mecburen ac yaşamak istiyor oğlumGercekten miii duzelmicek mii.yanii![]()
Saabh altisa uykusunda bi defa emzirdim ardindan 30 cc mama icti hala emmiyo ugrasiyorum bes saatide gecti yanio zaman buradaki deneyimli annelerden fikir toplamak çok mantıklı.
maalesef mama konusunda deneyimim yok, ben yardımcı olamayacağım.
ama 4-5 saatte bir beslenmek bence çok değil, benimki de öyle beslenirdi.
Ayni bnm.kiz istememeyi tamamen bıraltı artık uykusunda bile almıyor ağlıyo çatlıyo yine de yemek istemiyo bazen suyu bile içmiyo ağlasada zorla da olsa oynatarak falan veriyoz mecburen ac yaşamak istiyor oğlum
Agzinda pamukcuk.yok ama dis etleri kasiniyoCanım idrar yolu enfeksiyonunun bir belirtiside iştahsızlık
Pamukçuk varmı agzinda
napalım belki dişi cıksa birseyler yer diye umut ediyorumAyni
Ayni bnm.kiz isteistahsiz bebek cook zor gercekten yasamayan anlayamaz yaaa
![]()
Ahh ahh insAllah canim yaa Allah yardimcimiz.olsuun cook zoor cookknapalım belki dişi cıksa birseyler yer diye umut ediyorum
Kilo alımı normalse yetiyordur sıkıntı etme be annesi :)Kizlar yardiiim.lutfeeenn... Kizim 4.5 ayi gecti bi bucuk aydir dogru duzgun emmiyo sutum de yok zaten mamaya basladik ama.onu da yemiyo 3-4 saatte bir 50-60 cc mama iciyor sadece bu cooookk.az napacagimi sasirdim bu durum.beni cok.uzuyoo.![]()