• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4,5 aylık bebek uykuda yapılan hareketler

Ben de dikkat ediyorum ama ne yaparsan yap olmuyor bazen 🥲 meselan uyanıklık süresi 3 saate uzaması lazım bu aylarda(7aylık) ama 2 saatte mızırdanmaya başlıyor
Demek ki her bebeğe göre değişebiliyor uyanıklık süresi de
Bebek huzursuzlanıyorsa daha fazla uyanık tutulamaz tabi

Benim bebeğimde 4aylık. Bi kaç gündür sadece gece uykusuna geçerken yapıyor. Uykuya dalıyor ayaklarını kaldırıp kaldırıp vu. sinir sistemini boşaltmak için yapıyorlarmış. Her atakla birlikte bir güncelleme geliyor.

Paniklemeyin benim kızım da öyleydi uyurken ayaklarını kaldırır gümmm diye vururdu defalarca 7.8. ayda kendiliğinden düzeldi :D Ama yorgunken uykusuzken falan özel bir nedenden mi onu hatırlayamadım tam olarak, sanırım her zaman yapıyordu

Benim bebeğimde 4aylık. Bi kaç gündür sadece gece uykusuna geçerken yapıyor. Uykuya dalıyor ayaklarını kaldırıp kaldırıp vu. sinir sistemini boşaltmak için yapıyorlarmış. Her atakla birlikte bir güncelleme geliyor.
Paniklemeyin benim kızım da öyleydi uyurken ayaklarını kaldırır gümmm diye vururdu defalarca 7.8. ayda kendiliğinden düzeldi :D Ama yorgunken uykusuzken falan özel bir nedenden mi onu hatırlayamadım tam olarak, sanırım her zaman yapıyordu
Kızlar yorumlarınız içimi rahatlattı belki de oğlum da sizin bebişler gibidir çok sağolun yorumlarınız için🙏🏼 dün gece hiç yapmadı ama bugün de gündüz uykusunda yapıyor 😄

Back
X