- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi Flowers12345
Arkadaşlar 19 aylık bebeğim var ilk doğduğunda kucakta zıplayarak uyutmaya alıstırdık bu 9. Aya kadar böyle devam etti ben 9. Ayda işe başladım ve ayakta sallamaya alıştırdık hala ayakta karanlık odada sallanarak uyuyor ama artık fiziken ve mental olarak çok yoruldum çünkü uyuyan bir bebek değil geceleri uyandığında kesintisiz 2-3 saat sallıyoruz uykuya kendi kendine dalamıyor. Artık cidden canıma tak etti kurban bayramında 9 gün izinliyken sallamayı bırakmak istiyoruz ama nasıl yapacağız bilmiyorum yani gece uyandığında nasıl tekrar uykuya döndüreceğiz sallamazsam ağlaya ağlaya uykusu açılacak ve uykusu açılınca asla uyumuyor gün içerisinde toplam uyku saati gece gündüz max 7 saat bu konuda bana yardımcı olun lütfen. Uyku eğitimi almak istemiyorum şikayetvar da çok şikayet var bu konu ile iligli güvenmiyorum. doktorunun önerisi ile atarax zaditen baybay damla denedik hiçbirinde uyumadı. Size şöyle özetleyeyim sabah 9 dan gece 5 e kadar yolculukta bile gözünü kapatmadı uyumadı uyuyakalmadı lütfen önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: