4,5 aylık hamileyim hiç kilo almadım

cokonatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
23
2
36
Baslıkta anlasılacagı gibi 4,5 aylık hamileyim melek gibi bir kızım olacakmıs, ama hic istahım yok, asermiyorum. Hatta tam tersine dogru düzgün yemek yiyemiyorum ama mide bulantım kusmam da yok. Zaten hic olmadı. Doktorum bebegimin cok saglıklı oldugunu söyledi, karnımda cok hafif cıktı ama normal göbekmis gibi duruyor. Normal midir simdiye kadar hic kilo almamıs olmam ve bu istahsızlıgım?

ne kadar şanslısın nadir bulunan bir bünyen var heralde:) peki normalde zayıfmısın kilolumusun?

Peki sadece göbeğinmi var ben 3 bucuk aylık hamileyim bende sabit kilomdayım kilo almadım aksine yüzüm filan kücüldü daha cinsiyeti belli değil haftaya belli olcak kız cocukta kalca cıkar gögüs büyür diyorlar buna benzer belirtiler warmı bende minicik bir göbek tam belli bile değil ama gögüslerim baya dolgunlastı erkek mı kız mı bilmiyorum önemide yok :)))

ilk 4 ay kilo alımını istemiyor zaten dr.lar bende daha almadım.. 1-2 kilo en fazla almalıydınız zaten son 4 ay oluyor kilo artışı en fazla..

ilk 4 ay almamanız normal kızlar.özellikle 20. haftadan sonra kilo alımınız olur.karnınızın çıkmaması da normal daha 100 gr bile yoktur bebiş.benim iki haftadır tam anlamıyla karnım çıktı.yani kıyafetlerimden hamile olduğum anlaşılıyor.24. haftaya kadar herkez şişman sanıyordu beni.sonradan hamilemisin diye sormaya başladılar.

herkes kız cocuksa 2-3 aydan sonra hemen kilo alırsın erkekse almazsın gibi seyler söyleyınce insanın kafası karısıyor :D eşimde hiç birşey yemedıgımı dusunuyor kilo almayınca :D

bende aynı şekilde 4 aylık olduk kilo almadım hamileliğimde hiçbir şekilde belli değil normal kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. çevremdekiler daha erken diyorlar.biraz aileden de geliyor böyle şeyler sanırım annemin de hiç karnı olmazmış ama hep 3.5 kilonun üstünde doğmuşuz

Bende çok sorun yapardım, 6 ayıma kadar karnım belli değildi, 5 aydan sonra kilo almaya başladım...

Bende 3 aylik hamileyim hala hiçbişey yiyemiyorum. Yeni başladık kan ve vitamin ilaçlarına ama iştah hiç yok bebeğe bişe olur gelişmez diye endişe ediyorum

Bende ilk 3 bucuk ay kilo almadim ama fazl yiyemiyodum bulantim yüzünden. Sonra koku hassasligim ve bulantilarim gecince bir istahim açıldı anlatamam :) benim karnim cikmaya basladi bayağı ama bazi kadinlari ic karni buyuk oluyor o yüzden bebis iyice tombiklesmeden göbek fazla çıkmıyor.

Back
X