doktorun riskli gebelik gibi bir sey dediyse 5ay degilmi yat dinlen..
doğuma kadar yat bence hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan
merhaba kızlar bende git gide düşünmeye başladım budurumu 4.5aylık hamileyim dr gittiğimde bana bebeğimin aşağıda olduğunu söledi bişey soramadım şaşırdım bi anda ama bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söledi ayakta fazla durmamamı söledi ve gideli 5gün geçti dr danda hareket etmeye korkuyorum mafoldumbenyardımcı olursanız sevinirim aklıma hep ya bebeğimi kayberdersem diye sorular geçiyo hep içimden lütfen rahatlamaya ihtiyacım varrrrrr
korkma canım bende saglık ocagına gıttıgımde bana da bebek asagıda dıkkat et dedıler ozellıklede cınsel ılıskıde ama burdan okudum kadarıyla bebegı asagıda olup saglıklı doguranlar var aklıne kotu seyler getırme bende cok korkuyordum ama korkunun faydası yok ayrıca bebegın yukarı cıkar merak etme en son doktor kontrolumde bebegım yukarda oldugunu soyledı heralde kafasına gore ıcerde takılıyo bı asagı bı yukarıD saglıklı bebeklerıme kavusuruz inş:)
teşekkür ederim çok sağolopuyorumnanaktaninşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?