Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım söylediğin haftalarda benimde ağrılarım oldu.. Öyle bir ağrı ki hafif hafif ve kasılma gibi.. Ya da yanma gibi.. Ama aman aman rahatsız eden ve dayanılmaz bir ağrı değil.. Zaten öyle olunca tehlikeli olur..ben şuan 10+2 haftalığım.. Ve çok çok azaldı ağrılarım..
kızlar ben 4+6 dayım rahim bölgemdeki ağrılar beni kaygılandırıyor. adet olacakmış gibiden biraz daha farklı sanki tam bebeğin tutunduğu noktada yoğunlaşıyor gibi
keşke acı eşiklerimizi karşılaştırabilsekyani benim ağrılarım sanki bulgur pilavını yersin yersin sonra su da içince garip bir şişkinlik ve rahatsız edici bir ağrı oluşur ya işte öyle bir durum bu hafta da dr ya gitsem bir şey söyler mi ki
Ben 7. haftadayım canım ve bendede adet sancısı gibi tam rahmimde hafif bi acı var.Özellikle bazı akşamlar bi kaç saat sinsi sinsi sürüyokızlar ben 4+6 dayım rahim bölgemdeki ağrılar beni kaygılandırıyor. adet olacakmış gibiden biraz daha farklı sanki tam bebeğin tutunduğu noktada yoğunlaşıyor gibi
Bu haftalar en fazla gaz şikayetinin olduğu haftalar.. Bu kadar evhamlı olma.. Stres, çektiğin kasık ağrısından çok daha tehlikeli canım.. Rahat bir gebelik geçirmen dileğiyle..
canım bende de aynı sıkıntı vardı. Yediklerine çok dikkat etmen gerekiyor. Önceden yiyipte seni rahatsız etmeyen şeyler seni artık rahatsız edebilir. Hafif yağsız şeyler yemeğe çalış. Yoğurt ayran bana iyi geliyodu. Sende bi dene istersen :)
Ben 7. haftadayım canım ve bendede adet sancısı gibi tam rahmimde hafif bi acı var.Özellikle bazı akşamlar bi kaç saat sinsi sinsi sürüyohafif olmasına ramen endişe verici ve sinir bozucu bi ağrı. Bugun doktora gittim hiç bir problem yok kesem büyüyomuş. Tüm kan -idrar testlerim de temiz çıktı
Bu hafif ağrılar genelde oluyomuş çok endişelenme bence .Kendini de çok yorma
canım aynı ağrılar bende de var hiç merak etme yarın doktora gidicem karar verdim hem kan değerlerime baktırıcam katlayıp katlamadığı hem de sormuş olurum sana da cevap yazarım
Amin inşallah :) 5. haftada gittim kan ve idrar testi yaptırdık aynı gün ultrasonda da keseyi gördükevet bende de aşkamları çok yoğun oluyor... aslında kese büyüyordur bir de mide baslı yapınca o sinir bozucu gerginlik oluyor olabilir. sen ne zaman gittin ben 4+6 dayım ne zaman gitmeliyim sence nur topu bebeler inş arkadaşım:))
evet deneyim ve tespitlerimizi paylaşmamız çok verimli oluyor... ben özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum... peki az mı yemek lazım acaba yoksa sakıncalı yemekler mi var :)))
Merhaba ,
Bende tazecik anneyim.Sadece kan tahlilimden hamile oldugumu ogrendim.25.12.12 de kesesini gorecegim insallah minigimin..Benimde sancilarim ve gazim var![]()
Aramıza hoşgeldin canım :) İnşallah çok fazla sıkıntı yaşamadan geçer hamileliğin :)