4+5 haftalık gebelik

Melis Sezgin

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
27
11
18
26
Merhaba kızlar. Ben şuanda 4+6 haftalik gebeyim. Dün ilk doktor kontrolüm vardı keseyi gördük kesemin büyüklüğü 5mm.
Yarin başka doktorda kontrolüm var. Sizce kesemin büyüklüğü normal mi?

Merhaba kızlar. Ben şuanda 4+6 haftalik gebeyim. Dün ilk doktor kontrolüm vardı keseyi gördük kesemin büyüklüğü 5mm.
Ultrason fotoğrafınız va mı ben de 5. haftada keseye bakmaya gidicem nasıl görünüyor acaba

Tebrik ederim hcg degeriniz kacken gözüktü kese acaba

Hayir malesef yok ben almanyada yasiyorum benimle dunki gitigim doktor hic ilgilenmedi oyuzden yarin baska doktora gidecegim yarin çekerlerse buraya koyarim resmi
beklemedeyiz benim de beta yeni 76 şimdilik görmeye çok var sanırım
Hcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyor

Tebrik ederim hcg degeriniz kacken gözüktü kese acaba
Ben evde gebelik testi yaptim pozitif cikinca doktora gittim ama orada benimle hic ilgilenmediler ben almanyada yasiyorum bana kan tahlili bile yapmadilar zaten doktorun yaninda sadece 5 dk kaldim yarin baska doktora gidecegim umarim orada kan tahlili verebilirim

Maalesef burda böyle bende almanyadayım ve lanet ettim buraya. Ben bebeğim olmuyor diye gittim dr a gittim. Bebek olmuyor diye gittik tedavi başlamamıştı daha sadece folik asit vermişti. Hamile olduğumu öğrenince gittim hemen sadece tahlil yapıldı. Bhcg değerini bile söylemediler. 3 kere gittim kan verdim. En son 6 sında dr kontrolüm var işte inş dr beye kavuşucaz. Nerde oturuyorsun bilmiyorum. Ama buradaki dr.ların geneli böyle. Benım burda 2. Dr um bu

Hcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyor
Değeri inan bilmiyorum en son geçen hafta 580 e çıkmıştı. Geçen yine yaptılar tahlil ondanbaya yükselmiş dedi kadın. Ama net değeri söylemedi. Haftaya gittiğimde 6 haftalık olacak umarım görünür

Ben bugun gittim ultrasonda kesem 7.5 mm olmus ve hayalet gibi embriyo gozukuyordu bir hafta sonra tekrar ultasona gideceim bugun kan tahlili aldilar cuma sabah yine kan tahlili istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…