- 30 Kasım 2021
- 27
- 11
- 18
- 26
- Konu Sahibi Melis Sezgin
-
Ultrason fotoğrafınız va mı ben de 5. haftada keseye bakmaya gidicem nasıl görünüyor acabaMerhaba kızlar. Ben şuanda 4+6 haftalik gebeyim. Dün ilk doktor kontrolüm vardı keseyi gördükkesemin büyüklüğü 5mm.
Yarin başka doktorda kontrolüm var. Sizce kesemin büyüklüğü normal mi?
Hayir malesef yok ben almanyada yasiyorum benimle dunki gitigim doktor hic ilgilenmedi oyuzden yarin baska doktora gidecegim yarin çekerlerse buraya koyarim resmiUltrason fotoğrafınız va mı ben de 5. haftada keseye bakmaya gidicem nasıl görünüyor acaba
Hcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyorMerhababende 5+4 üm hala görmedim keseyi 6sında gidicez umarım görürüz. Ama bence seninki normal bilemedim
Tebrik ederimMerhaba kızlar. Ben şuanda 4+6 haftalik gebeyim. Dün ilk doktor kontrolüm vardı keseyi gördükkesemin büyüklüğü 5mm.
Yarin başka doktorda kontrolüm var. Sizce kesemin büyüklüğü normal mi?
beklemedeyiz benim de beta yeni 76 şimdilik görmeye çok var sanırımHayir malesef yok ben almanyada yasiyorum benimle dunki gitigim doktor hic ilgilenmedi oyuzden yarin baska doktora gidecegim yarin çekerlerse buraya koyarim resmi
Hcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyor
Ben evde gebelik testi yaptim pozitif cikinca doktora gittim ama orada benimle hic ilgilenmediler ben almanyada yasiyorum bana kan tahlili bile yapmadilar zaten doktorun yaninda sadece 5 dk kaldim yarin baska doktora gidecegim umarim orada kan tahlili verebilirimTebrik ederimhcg degeriniz kacken gözüktü kese acaba
Evet bildiğim kadariyla bebek 1000 olunca gorunuyormusbeklemedeyiz benim de beta yeni 76 şimdilik görmeye çok var sanırım
Maalesef burda böyle bende almanyadayım ve lanet ettim buraya. Ben bebeğim olmuyor diye gittim dr a gittim. Bebek olmuyor diye gittik tedavi başlamamıştı daha sadece folik asit vermişti. Hamile olduğumu öğrenince gittim hemen sadece tahlil yapıldı. Bhcg değerini bile söylemediler. 3 kere gittim kan verdim. En son 6 sında dr kontrolüm var işte inş dr beye kavuşucaz. Nerde oturuyorsun bilmiyorum. Ama buradaki dr.ların geneli böyle. Benım burda 2. Dr um buBen evde gebelik testi yaptim pozitif cikinca doktora gittim ama orada benimle hic ilgilenmediler ben almanyada yasiyorum bana kan tahlili bile yapmadilar zaten doktorun yaninda sadece 5 dk kaldim yarin baska doktora gidecegim umarim orada kan tahlili verebilirim
Değeri inan bilmiyorum en son geçen hafta 580 e çıkmıştı. Geçen yine yaptılar tahlil ondanbaya yükselmiş dedi kadın. Ama net değeri söylemedi. Haftaya gittiğimde 6 haftalık olacak umarım görünürHcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyor
İnşallahDeğeri inan bilmiyorum en son geçen hafta 580 e çıkmıştı. Geçen yine yaptılar tahlil ondanbaya yükselmiş dedi kadın. Ama net değeri söylemedi. Haftaya gittiğimde 6 haftalık olacak umarım görünür
Ben bugun gittim ultrasonda kesem 7.5 mm olmus ve hayalet gibi embriyo gozukuyordu bir hafta sonra tekrar ultasona gideceim bugun kan tahlili aldilar cuma sabah yine kan tahlili istedilerMaalesef burda böyle bende almanyadayım ve lanet ettim buraya. Ben bebeğim olmuyor diye gittim dr a gittim. Bebek olmuyor diye gittik tedavi başlamamıştı daha sadece folik asit vermişti. Hamile olduğumu öğrenince gittim hemen sadece tahlil yapıldı. Bhcg değerini bile söylemediler. 3 kere gittim kan verdim. En son 6 sında dr kontrolüm var işte inş dr beye kavuşucaz. Nerde oturuyorsun bilmiyorum. Ama buradaki dr.ların geneli böyle. Benım burda 2. Dr um bu
Evet bendede çok olduBide birşey sorucam kızlar sivilceleniyor musunuz? Ben ergenlikte bile böyle sivilce çıkarmadım.
Ben bugun gittim ultrasonda kesem 7.5 mm olmus ve hayalet gibi embriyo gozukuyordu bir hafta sonra tekrar ultasona gideceim bugun kan tahlili aldilar cuma sabah yine kan tahlili istediler
Amin çok saol sanada oyleAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meraba ben dün kan tahlili yaptırmıştım 5+0 dım değerim 4894 çıkmışHcg degeriniz kaç acaba, benim de son adet tarihine göre 5+4. Hcg 4000i bulunca gelin dedi dr. O da cuma cumartesi günü oluyor
Benim de dün 3000 küsür çıkmıştı yarın doktora gideceğim İnşallah her şey yolundadır. Siz keseyi gördünüz mü? Görmediyseniz eğer artık görünürMeraba ben dün kan tahlili yaptırmıştım 5+0 dım değerim 4894 çıkmış
Benim 26 tıydı dün yarın kaç olcak ohoo daha bana bi asır var jjajajnabeklemedeyiz benim de beta yeni 76 şimdilik görmeye çok var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?