• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.5 yaşında genel anestezili diş tedavisi

GebereJacksonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
88
Selam hanımlar.
Oğlum 4.5 yaşında azı ve ön dişlerinde çürüme var doktor da genel anestezili kanal tedavisi ve dolgu yaptırmamız gerektiğini söyledi. Azı dişler 12 yaşında dökülecek o zamana kadar ağrısız gitme şansı yok, önler dökülecek işlem yapmamıza gerek yok dedi. Perşembe günü ameliyat olacak anesteziden ve sonraki süreç nasıl olacak çok korkuyorum, deneyimi olan anneler yardımcı olabilir misiniz?

Nerede olacak, bizim de bikac hafta sonra, henüz bilgim yok ama aynı süreçteyiz, geçmiş olsun

Selam hanımlar.
Oğlum 4.5 yaşında azı ve ön dişlerinde çürüme var doktor da genel anestezili kanal tedavisi ve dolgu yaptırmamız gerektiğini söyledi. Azı dişler 12 yaşında dökülecek o zamana kadar ağrısız gitme şansı yok, önler dökülecek işlem yapmamıza gerek yok dedi. Perşembe günü ameliyat olacak anesteziden ve sonraki süreç nasıl olacak çok korkuyorum, deneyimi olan anneler yardımcı olabilir misiniz?
Yapan hekimin çocuk diş hekimliği alanında uzmanlığı varsa ve resmi yapılan bir hastaneyse içiniz rahat olsun🙏🏻

Selam hanımlar.
Merhabalar ne yaptınız acaba bizdedeşuan da aynı durum var ve ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X