4.5 Yıldır Ben

blueandwhite

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
23
37
288
Ankara
Merhaba Herkese,

Yardımınıza ihtiyacım var ama sizden ricam anlattıklarımı duyunca lütfen acımasız olmayın, zaten acımasız insanlar sardı cevremi. Bu umudum da kırılmasın.

Özet gececeğim herşeyi.
*30 yasında, dünyanın en iyi şirketlerinden birinde çalışan, iyi para kazanan, güzel oldugu söylenen bir kadınım.
*Ailemden küçükken ayrıldım, 15 yasından beri hayatımı kendim kurdum. Hep cok çalıştım, hep aklımla azmimle geldim bir yerlere.
*Kız kardeşim var, 23 yasında. Birazdan anlatacagım aile olayları sonrası ilk defa birşeyler için uğrasan bir kardeş ama benim için dünyada en kıymetli kişi.
*Erkek arkadasım var. 4,5 yıldır. 4.5 yıldır yanımda duruyor, bana destek oluyor diye benim için önemli bir insanken artık beni dinlemek dahi istemiyor. Çocuk istiyorum, çocuk istemiyor, ondan cok kazanıyorum diye şakayla karısık sureklı para muhabbeti yapıyor. Evlenirsek evin kirasını 3/4 ü ben, 1/4 ünü o ödeyecekmıs. Şaka yapıyor sanırım.bir de sinirlenince beni itip kakıyor, küfür ediyor. Sonra evlenelim, sen problemlerini çözünce diyor. Ben mutsuzum evet, hayatımda hiçbirşeye bağlı degılım gerçekten. Günüm geçsin diye deli gibi calısıyorum. Hiçbirşey yok yapmayı istediğim, beni Mutlu eden. Bir çocukları cok seviyorum. Orada da başkalarının çocuğunu sevmekten sıkıldım. Kısacası hayatımdaki tek kişi olan erkek arkadaşımda beni hiçbir sorununu çözemeyen, aciz bir kişi olarak tanımlıyor. Hayatımda Gunduz iş yerindeki krizler, gece erkek arkadaşımla inatlaşma ve kavgalar, gece uykuda kabuslar ile 4.5 yılımı gecırdım.
*Subat 2016, Annem ve babam yeni boşandı.Hayatımın son travması bu oldu. Kasım 2015, Babam benim cebimdeki parayı dahil bir kadına verdi. Kendince sebepleri vardı. Ama biz anlayamadık gerçekleri.Sürekli yalanlar söyledi.250.000 TL para gitti. Annemi yıllarca aldattı. Sonuçta artık elimizdekinden de olacağımızı görünce boşandılar. Bir kardeşim var. Yurt ayarladım ona. Şimdilerde ailede baba kavramını tek savunan ben, babadan sileyi yemiş durumdayım. Baba kavramım çöktü, gitti. Kardesime ve anneme maddi ve manevi destek olmaya çalışır duruma geldim. Ama işin garibi ben de hayatımda ilk defa para kazanıyorum düzgünce.Hiç biri sorun değil de yaslandım resmen bu olanlar yüzünden. Tam ev alacaktım, bu borç olayları yüzünden elimdekinden de oldum. İşin garibi hala kadına para veriyor olabilir babam. Param yok diyip benden para isteyip kadının çocuğunu okul taksidini Ödemiş. Kardeşime harçlık vermemiş. Düşündükçe deliriyorum. Suanda kendisi başka bir şehire taşındı. Dediğim gibi hala kadına para veriyor olabilir ama benim içimden aramak dahi gelmiyor onu. Annem, ben ve kardeşim ayrı sehirlerde yasıyoruz.
*4.5 yıldır hiçbir sorunu çözemiyorum. Bir adım ileri gidemiyorum. Üstüne yeni problemler geliyor. Yasama istegim yok oldu. Psikologa gitsem beni anlayana kadar yıllar gececek. İntahar etsem kendime yakıştıramıyorum ve annem ve kardeşim cok üzülür arkamdan. Bunu istemiyorum. İntahara cesarette edemiyorum. Sinir stres heryerim kaşınıyor, egzama oldu.

Halbuki dünyayı gezmek, beni deli gibi seven, bana kraliçe gibi davranan, güzelliğimi ve aklımı takdir eden bir sevgiliye sahip olmak ve aileme yakın olmak isterdim.

Ben çıkmaza girdim. Lütfen bana yardım edin.

Allah yardimcin olsun hayat boyle iste bir yerden verirken obur yerden aliyor yorum yapamiyorum ama dua edicem size.

sevgilinizle mutlu değilseniz ayrılın, ilişki terapisti de bir yol ama sizi itip kakan size iyi gelmeyen insanı neden yanınızda tutuyorsunuz üstelik bu kadar güçlü bir kadınken.
aileyle ilgili durumlara girmek istemiyorum ama yaşadıklarınız kolay değil psikolog belki iyi gelir.
onun dışında siz 15 yasınızdan beri ayaklarınızın üstünde duran akıllı bir kadınsınız. bunların da üstesindeen gelirsiniz inanıyorum ki.

Neden o adamdan ayrilmiyorsunuz?resmen sizi sömürüyor babanızda öyle. .onları çıkarın hayatınızdan eminim daha iyi olacaksınız. Başkaları için değil sadece kendiniz için de yaşayın. .

bence de bi psikologla görüşün iyi gelir diye umuyorum, 15 yaşınızdan beri kolay şeyler atlatmamışsınız ama hepsini sıra sıra halletmeye çalışın mesela sevgilinizle ilişkiniz sizi mutlu etmiyor evet 4.5 yıl ama ayrılırsanız belki daha iyi olucak sizin için

Derhal hayatında bahar temizliği yap!
sana maddi manevi zarar verenleri cikart hayatindan.
Sana küfür edip para hesabı yapan sevgili ni,bAbanı cikart hayatından.
sen kazan babanın sevgilisi yesin yok artık!
sevgilin şimdiden böyleyse evleni ce çok canın acir.
Mesleğin varmış kardeşin ve annenle yola devam et

Aileden once sizi en cok yoran sey sevgiliniz.
Yaninizda guclu ve sizi her konuda destekleyen bir adam olsa bu kadar yikilmazdiniz.
Bu adamin evlenmeyede hic niyeti yok niye kendini bu kadar ezdiriyorsunuz?
Kariyerim iyi para kazaniyorumdan once bi kadin kendini bir erkege ezdiriyor mu ezdirmiyor mu ona bakarim. Kimsenin boyundurugu altina girmeyen bir kadin benim icin gucludur.
Bu adami terket bi an once. Karsina sana iyi bir es cocuguna iyi bir baba olacak biri elbet cikar.

o adamdan ayrilmalisin,insani en cok dibe hayatindaki dogru olmayan insan ceker.
babana da para vermek zorunda degilsin,gitsin nerden bulursa bulsun parayi.
annene ve kardesine destek olmaya devam et.
duzgun bi insan karsina cikinca da cocuk yaparsin.
en uc ihtimal koruyucu aile olursun,evli olmana bile gerek yok.
ordaki cocuklar 3 yasina kadar 18 saat besiklerine mahkum yasiyorlar,yurume konusma gibi yetileri yavas ilerliyor,en azindan bi hayata dokunmus olursun.

Çıkar için yanınız da olan kişileri hayatınızdan çıkarın. Sevgilin ve baban senin parandan faydalanıyor. Annele baban boşanmış , baban başka bi yere taşınmış sen neden annenle birlikte kalmıyorsun.

sen tüm yükü sırtlanırken hayattan ne bekliyorsun tabiki yorgunluk,yılgınlık ve mutsuzluk olarak sana geri dönüyor herşey.....bence hayatında bu insanların yeterince yükünü taşıman için,ebeveyn gibi her birini ayrı idare etmen için ,gerçekten büyük bir sabır ve özverili bir kişiliğin olmalı....ama artık bence bencillik sırası sana gelmeli...hayatını düşün; o sevgiliden bir cacık olmaz,babayla ilişkin zaten bitik,annen ve kızkardeşinde hayatlarını, sensiz idame ettirecek yaşlardalar bence...bu kadar hamal olma....sana getirisi belki vicdanen çok büyüktür ,ama ya bir gün sen onların durumuna düşersen o zaman sana kim ,nasıl yardım edecek....sadece kendin için yaşamayı öncelikle ilke edin...yoksa ne kızkardeşinn ne annen artık varlığına tahammül edemediğin bedeninin sonunu görecekler bu gidişle.....intihar gibi bir düşünceyi kolay kolay kimse kafasına yerleştirmez ve şunu unutma senin mutluluğun başkasının mutsuzluğu olarak görürsen bir gram ilerleme kaydedemezsin!

Bir sure sakinlessen inancliysan kuran oku namaz kil kilamiyorsan ogren seni rahatlatir kilmazsan yoga yap beynini dinlendir. Benimde ailemle aram yok esimde oyke prenses gubi davranmiyo artik yasli evliligi gubiyiz onlar bizden iyidir bi oglum var ben dayanmaya mutlu umutlu olmaya calisiyorum sende deneyebilirsin

1. En en önce sevgilin olacak kişiyi hayatından çıkar.Mutsuzluğun büyük sebeplerinden biri O.
2.Başkalarına para yedirip ailesine eziyet eden babanı hayatından çıkaramasan bile,ne maddi ne manevi kendini yıpratma,kendini kullandırtma.Mecburi olmadıkça görüşme.
3.Eğer annenle aran iyiyse kızkardeşin ve annenle yaşa yalnız kalma.Birbirinize destek olabilen insanlarsanız eğer,bu sana iyi gelecektir.İnsanın kardesinden annesinden aldığı destek gibisi yok.
4.Psikoloğa gitme fikrini birdaha birdaha düşün.Yıllarımı alacak düzelmem, diyosun ama nerden biliyosun böyle olacağını. Yada yıllarını alsa ne çıkar sonuçta daha iyi olmayacak mı şu halden?
5.Sonuncusu ve en önemlisi, kariyer sahibi,genç ve güzel bi kadınsın,çok daha iyi, seni gerçekten seven bi adamı hakediyorsun.Kendini bu mutsuzluğa mahkum etme.Gerçekten ne yaparsak kendimiz yapıyoruz.İyi baba,iyi eş,gerçekten seven biriyle tanıştığında şu sıkıntıların yüzde doksanı zaten yok olacak ve neden bukadar zaman kendime eziyet etmişim diye pişman olacaksın.
Geriye gelmeyen iki şey var, biri ölüm biri zaman.
Mutlu olmak çok zor değil.Biraz da biz zorlaştırıyoruz.Ayağa kalkma zamanın gelmedi mi artık?
Hayatındaki zararlı bitkilerin seni çürütmesine izin verme..

1. Sevgilini bırak, o Ada'm seninle evlenmeyecek, Bebek hayalini o Ada'mla unut.
2. Babanla görüşme
3. Annen ve kardeşini kendi ayakları üstünde durmaları konusunda cesaretlendir, ne zamana kadar sana maddi olarak bağımlı olacaklar
4. Babanın sevgilisi tam bi para yiyici, babanda paralar tamamen tükenince hayatından çıkacak

Ekonomik ozgurlugu olan hos bir kadinin, sinirlendiginde itip kakan ve soven bir adamla ne isi olabilir anlayamiyorum. Cikarin bu adami hayatinizdan. Inanin eksikligi varligindan daha cok huzur verecektir.

Bak herkes sevgili ni terk et babamla iletişimini kes diyor.
aklın yolu birdir. Sana intiharı düşündükten onlar.
hayatını yasa duygusal ticaret yapma.

Ayrılmak guzel bir adım olacaktır.
Babanizla iletişimi bitirmekk daha zor gelecek belki ancak o baba olarak size destek yerine köstek oluyorsa.
Siz evlat olarak bu kadar yük altında ezilirsiniz maalesef.
Sevgilinizden ayrılmakla başlayın derim bu kadarı bile mutlu eder sizi.

Merhaba Herkese,

Yardımınıza ihtiyacım var ama sizden ricam anlattıklarımı duyunca lütfen acımasız olmayın, zaten acımasız insanlar sardı cevremi. Bu umudum da kırılmasın.

Özet gececeğim herşeyi.
*30 yasında, dünyanın en iyi şirketlerinden birinde çalışan, iyi para kazanan, güzel oldugu söylenen bir kadınım.
*Ailemden küçükken ayrıldım, 15 yasından beri hayatımı kendim kurdum. Hep cok çalıştım, hep aklımla azmimle geldim bir yerlere.
*Kız kardeşim var, 23 yasında. Birazdan anlatacagım aile olayları sonrası ilk defa birşeyler için uğrasan bir kardeş ama benim için dünyada en kıymetli kişi.
*Erkek arkadasım var. 4,5 yıldır. 4.5 yıldır yanımda duruyor, bana destek oluyor diye benim için önemli bir insanken artık beni dinlemek dahi istemiyor. Çocuk istiyorum, çocuk istemiyor, ondan cok kazanıyorum diye şakayla karısık sureklı para muhabbeti yapıyor. Evlenirsek evin kirasını 3/4 ü ben, 1/4 ünü o ödeyecekmıs. Şaka yapıyor sanırım.bir de sinirlenince beni itip kakıyor, küfür ediyor. Sonra evlenelim, sen problemlerini çözünce diyor. Ben mutsuzum evet, hayatımda hiçbirşeye bağlı degılım gerçekten. Günüm geçsin diye deli gibi calısıyorum. Hiçbirşey yok yapmayı istediğim, beni Mutlu eden. Bir çocukları cok seviyorum. Orada da başkalarının çocuğunu sevmekten sıkıldım. Kısacası hayatımdaki tek kişi olan erkek arkadaşımda beni hiçbir sorununu çözemeyen, aciz bir kişi olarak tanımlıyor. Hayatımda Gunduz iş yerindeki krizler, gece erkek arkadaşımla inatlaşma ve kavgalar, gece uykuda kabuslar ile 4.5 yılımı gecırdım.
*Subat 2016, Annem ve babam yeni boşandı.Hayatımın son travması bu oldu. Kasım 2015, Babam benim cebimdeki parayı dahil bir kadına verdi. Kendince sebepleri vardı. Ama biz anlayamadık gerçekleri.Sürekli yalanlar söyledi.250.000 TL para gitti. Annemi yıllarca aldattı. Sonuçta artık elimizdekinden de olacağımızı görünce boşandılar. Bir kardeşim var. Yurt ayarladım ona. Şimdilerde ailede baba kavramını tek savunan ben, babadan sileyi yemiş durumdayım. Baba kavramım çöktü, gitti. Kardesime ve anneme maddi ve manevi destek olmaya çalışır duruma geldim. Ama işin garibi ben de hayatımda ilk defa para kazanıyorum düzgünce.Hiç biri sorun değil de yaslandım resmen bu olanlar yüzünden. Tam ev alacaktım, bu borç olayları yüzünden elimdekinden de oldum. İşin garibi hala kadına para veriyor olabilir babam. Param yok diyip benden para isteyip kadının çocuğunu okul taksidini Ödemiş. Kardeşime harçlık vermemiş. Düşündükçe deliriyorum. Suanda kendisi başka bir şehire taşındı. Dediğim gibi hala kadına para veriyor olabilir ama benim içimden aramak dahi gelmiyor onu. Annem, ben ve kardeşim ayrı sehirlerde yasıyoruz.
*4.5 yıldır hiçbir sorunu çözemiyorum. Bir adım ileri gidemiyorum. Üstüne yeni problemler geliyor. Yasama istegim yok oldu. Psikologa gitsem beni anlayana kadar yıllar gececek. İntahar etsem kendime yakıştıramıyorum ve annem ve kardeşim cok üzülür arkamdan. Bunu istemiyorum. İntahara cesarette edemiyorum. Sinir stres heryerim kaşınıyor, egzama oldu.

Halbuki dünyayı gezmek, beni deli gibi seven, bana kraliçe gibi davranan, güzelliğimi ve aklımı takdir eden bir sevgiliye sahip olmak ve aileme yakın olmak isterdim.

Ben çıkmaza girdim. Lütfen bana yardım edin.
Canim erkek arkadaşından ayrık o lanet babamla görüşme ve hayatına devam et para senden değerli değil ne intiharı ya kendin için yasa biraz dünyayı gezmek için bir erkeğe gerek yok sen sana yetersin.Elbet senin kıymetini anlayan biri karşına çıkacaktır. İntihar edip hem hayatını hemde ahirettini niye mahvedersin bir erkekle suratına tükürük değmeyin baban için.

Back
X