- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
-
ŞU an 2500 civarı hcgBeta hcg en az 2000 olmalı kese için.
Kese görüldükten yaklaşık 10 gün sonrada kalp atımı görülür.
Henüz erken sizin için sanirim
O zaman kalp atımı ve bebegı henuz goremezsınız ama keseyi görebilirsinizŞU an 2500 civarı hcg
teşekkür edrimO zaman kalp atımı ve bebegı henuz goremezsınız ama keseyi görebilirsiniz
İnşâAllah saglıkla kavusursunuz bebegınızesımdıden tebrık ederım.
4 hafta 6 günlüğüz yani neredeyse 5, haftaya geldik :)Değeriniz 2500 ise 4 haftadan daha fazla olmalı sanki
Canim ben keseyi kan degerim 1006 da gordum 4+3 düm galibaAslında 20 aralık için randevu aldım ama çok merak ediyorum kese oluştumu bebek var mı .. bugün tam 4+6 yım bugün gitsem kese ve bebek görünür mü kızlar ?
Benim 2 gün önce 1081di bugün akşam randevum doktor karından bakıyor inşallahh görür keseyiCanim ben keseyi kan degerim 1006 da gordum 4+3 düm galiba
Tamamenn doktorun usg kalitesiyle alakali bi durum. Karindan gördü ayrica
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah gözükür benim de ya bakalımBen 5+4 de değerim 4018 falandı ama karından görünmedi vajinal ultrasonla gördük, karından görememiştik. Hayırlı olsun bu aradamminis
İnşallahÇok teşekkür ederim kuzum inşallah gözükür benim de ya bakalım
Sizin randevunuz ne zaman inşAllah görürsünüzBenim 2 gün önce 1081di bugün akşam randevum doktor karından bakıyor inşallahh görür keseyi
Bu akşam canım randevumSizin randevunuz ne zaman inşAllah görürsünüz
İnşallah kuzumİnşallahsağlıklı olsunda önemli olan o ben ilk gittiğimde görememiştim sonra son çare vajinal ultrason kabul ettim yoksa kafaya çok takardım. Siz takmayın bebeğin en ihtiyacı olan şey sizin huzurunuz ve pozitifliğiniz
Hadi inşAllah bizi de haberdar et kesinBu akşam canım randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?