• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+3 haftadan sonra bebeğini gören var mı?

6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Beta hcg kaç canım?

Geç dölkenme olabilir mi
Biraz daha bekleyin bakalım son adet tarihine göre 6+3 olabilir ama belki geç döllenmedir daha miniktir
Merhaba size bişey sorabilir miyim? Kuzenim 7+2 haftalık hamile fakat keseyi gördüler içi boş daha erken mi acaba normal mi bu durum

3EE64691-939A-4445-923E-8A2C3C612069.webp

Kesenin içi boş dedi doktor 6. Haftadayım ovulasyon takibiyle 26 temmuzda yumurtlama gördüm ama kürtaj olmam gerektiğini söylüyoe doktor sizce nasıl yol izlemem gerekiyor

Merhaba ilk bebeğimde bende de öyle olmuştu sonradan duyuldu kalp atışı ve bebek sizde durum nasıl şu an ikinci bebeğime hamileyim 6+3 tiyim yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bende
Bugün kürtaj oldum önceki iki gün kanama başladı kalp atışı durmuş dedi doktor üzgünüm ama hayırlı böyleymiş demekki

Back
X