4+6 hafta Gerçekten gerek yok mu ?

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar öncelikle Rabbim herkese ve içinde de bana annelik duygusunu hayırlısıyla sağlıkla huzurla tattirsin inşallah. Benim adetim 17 Haziran'da başlayıp 21 de bitecekti ama gelmeyince dün test yaptım. Pozitifi görünce de bugün aile hekimimle görüşüp kan verdim iki tüp alacağını başka değerlere bakılmasının benim için iyi olacağını söyledi. Sonucum yarın cikacak inşallah ama kafam takılan şu ki Dr günümün kaç gün geçtiğini sormadı ve ben bu test 2 güne bir yapilmasi gerekiyormuş hocam Perşembe de geleyim mi dedigim de gerek yok dedi. Lütfen kızlar tecrubeli olanlar yazabilirler mi ne yapmam lazım teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20210621_193500.webp
    IMG_20210621_193500.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
Canım hamilesin işte çizgi de aşırı belirgin. Gerek yok denmiş bi de. Dertsiz başına dert arama cnm💙 maşallah diyelim
Allah razı olsun sagolasiniz Mart'ta kimyasal yaşamıştım adetim gecikmisti ama 2 gün sonra gelmişti beta da düşmüştü tabi şimdi de tam sevinemedim henuz

Değerin yüksek çıkacak muhtemelen. O değere göre de kadın doğumdan kese için randevu alırsın.
İnşallah , Allah razi olsun. Esenyurt Beylikdüzü tarafındayım buraları pek bilmiyorum şu an netten araştırıyorum bir dr

Çok belirgin çıkmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏 sen bakma o doktora 2gün sonra tekrar git bidaha kan ver aynı yerde 2 kat artıyorsa sağlıklı demektir folik asit kullanmaya başla

Ben iki gebeliğimde de dalında tek sayılan bir profesöre takibimi yaptırdım. İzaten rutin kontrollerimi yapan doktorumu.iki gebeliğimde de bana kan testi yaptırmadı. Testte pozitifi gördüm doktora gittim muayenede gebe olduğum kesinleşti. Ondan sonra kan değerlerim vitaminlerim filan yeterli mi diye kan tahlili yapıldı.

Tabi ki gerek yok o konuda doktora güvenin. Genelde değerler düşük olduğunda, idrar testi silik olduğunda, kimyasal vs gebelik geçmişi varsa istiyorlar ikinci tahlili.
7-8 haftaya geldiğinizde de kese kalp atışı için kadın doğuma gidersiniz

Hayirli olsun oncelikle. Hekiminizin dedigi gibi ilerleyin. Ben de gebeligimde bir kez olcturmustum. İlaveten takip etmedim. 1 hafta sonra da keseyi gorduk. İlle de 2 kat olmak zorunda degil ayrica. Mutlu bir gebelik icin baskalarinin ne dedigine bakmayin, yalnizca hekiminizi dinleyin.

Saglikla kucaginiza alin insallah. 🌸

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim herkese ve içinde de bana annelik duygusunu hayırlısıyla sağlıkla huzurla tattirsin inşallah. Benim adetim 17 Haziran'da başlayıp 21 de bitecekti ama gelmeyince dün test yaptım. Pozitifi görünce de bugün aile hekimimle görüşüp kan verdim iki tüp alacağını başka değerlere bakılmasının benim için iyi olacağını söyledi. Sonucum yarın cikacak inşallah ama kafam takılan şu ki Dr günümün kaç gün geçtiğini sormadı ve ben bu test 2 güne bir yapilmasi gerekiyormuş hocam Perşembe de geleyim mi dedigim de gerek yok dedi. Lütfen kızlar tecrubeli olanlar yazabilirler mi ne yapmam lazım teşekkür ederim
2 çocuğum var, kadın doğuma gittim hep, hiçbirinde de 2 günde bir kan alıp takip yapmadılar. Zaten artık ultrasonda kese takibi yapılıyor

Back
X