4+6 haftada kese görünür mü?

amerikagurbetcisi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
104
75
13
Herkese merhaba🌸 4+2 haftalık hamileyim. İlk doktor muayenem 4+6 da olacak. İlk hamileliğim olduğu için pek bir bilgim yok, acaba muayenede kese görünür mü yoksa bir süre daha beklemek mi gerekiyor? Sizler kaçıncı haftada keseyi görmüştünüz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️

Herkese merhaba🌸 4+2 haftalık hamileyim. İlk doktor muayenem 4+6 da olacak. İlk hamileliğim olduğu için pek bir bilgim yok, acaba muayenede kese görünür mü yoksa bir süre daha beklemek mi gerekiyor? Sizler kaçıncı haftada keseyi görmüştünüz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
Keseyi görüp sağlıklı olup olmadığına dair bir bilgi veriyor. Sorun yoksa da ortalama 10 gün sonra bebek oldu mu, kalp atışını dinlemek için çağırıyor.

Bende 5+4 iken gitmiştim sadece kese vardı.

Keseyi görüp sağlıklı olup olmadığına dair bir bilgi veriyor. Sorun yoksa da ortalama 10 gün sonra bebek oldu mu, kalp atışını dinlemek için çağırıyor.

Bende 5+4 iken gitmiştim sadece kese vardı.
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için. Keseyi ve bebeği görüp rahatlamak istiyorum o yüzden merak ediyorum kaçıncı haftada kesenin göründüğünü.

Keseyi muhtemelen görürsünüz fakat geç dollenmeyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, endişe etmeyin hemen görünmezse

Canım merhaba ben 4+6 da alttan gördü doktorum keseyi. 1 hafta sonra da normal karından rahat bir sekilde gördü. Ama benimki erken döllenme. O yüzden 6 haftaya yakın görülüyor çoğu kişide 🤗

Keseyi muhtemelen görürsünüz fakat geç dollenmeyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, endişe etmeyin hemen görünmezse
Reglimden 3 gün önce öğrendim değerimde yüksekti ama geç döllenme değil diyemeyiz tabiki de. Çok heyecanlı stresli oluyoe beklemek o yüzden merak ediyorum süreci, teşekkür ediyorum cevabınız için 🙏🏻

Canım merhaba ben 4+6 da alttan gördü doktorum keseyi. 1 hafta sonra da normal karından rahat bir sekilde gördü. Ama benimki erken döllenme. O yüzden 6 haftaya yakın görülüyor çoğu kişide 🤗
Merhaba 🌸 inşallah benimde sizinki gibi görünür o gün ve rahatlarız ☺️ çok teşekkür ederim cevabınız için 🫶🏻

Merhaba kese için beta değeri önemli. Beta hcg değeriniz 1500’den yüksekse vajinal veya karından ultrasonla gözükmesi gerekiyor.

O haftalarda bebeğiniz gözüktümü acaba

Back
X