4+6 haftada kese görünür mü?

amerikagurbetcisi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
104
75
13
Herkese merhaba 4+2 haftalık hamileyim. İlk doktor muayenem 4+6 da olacak. İlk hamileliğim olduğu için pek bir bilgim yok, acaba muayenede kese görünür mü yoksa bir süre daha beklemek mi gerekiyor? Sizler kaçıncı haftada keseyi görmüştünüz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Keseyi görüp sağlıklı olup olmadığına dair bir bilgi veriyor. Sorun yoksa da ortalama 10 gün sonra bebek oldu mu, kalp atışını dinlemek için çağırıyor.

Bende 5+4 iken gitmiştim sadece kese vardı.

Anladım, teşekkür ederim cevabınız için. Keseyi ve bebeği görüp rahatlamak istiyorum o yüzden merak ediyorum kaçıncı haftada kesenin göründüğünü.

Keseyi muhtemelen görürsünüz fakat geç dollenmeyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, endişe etmeyin hemen görünmezse

Canım merhaba ben 4+6 da alttan gördü doktorum keseyi. 1 hafta sonra da normal karından rahat bir sekilde gördü. Ama benimki erken döllenme. O yüzden 6 haftaya yakın görülüyor çoğu kişide

Keseyi muhtemelen görürsünüz fakat geç dollenmeyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, endişe etmeyin hemen görünmezse
Reglimden 3 gün önce öğrendim değerimde yüksekti ama geç döllenme değil diyemeyiz tabiki de. Çok heyecanlı stresli oluyoe beklemek o yüzden merak ediyorum süreci, teşekkür ediyorum cevabınız için

Canım merhaba ben 4+6 da alttan gördü doktorum keseyi. 1 hafta sonra da normal karından rahat bir sekilde gördü. Ama benimki erken döllenme. O yüzden 6 haftaya yakın görülüyor çoğu kişide
Merhaba inşallah benimde sizinki gibi görünür o gün ve rahatlarız çok teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba kese için beta değeri önemli. Beta hcg değeriniz 1500’den yüksekse vajinal veya karından ultrasonla gözükmesi gerekiyor.

O haftalarda bebeğiniz gözüktümü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…