4+6 haftalık

yldzyldzyldz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
45
11
8
30
Kızlar merhaba 4+6 haftalık kesem 6.1 mm olarak göründü Dr biraz küçük dedi bu durumu yaşayanlar var mı aranızda

Kız ben o haftada kese görmedim sen görmüşün ne güzel hamilelikte her şeye takılma canım daha neler çıkıcak karşına relax ol 6. Haftaya kadar kalp atışını duyarsın bu hızla maşallah bebeğine

Adetime 8 gün kala öğrendim 3+2 de betam 68 4+1 de 1478 değerlerim yüksek geldi bana keseye küçük diye acaba gelişmiyor mu diye düşündüm değerlerim normal mi sizce

Adetime 8 gün kala öğrendim 3+2 de betam 68 4+1 de 1478 değerlerim yüksek geldi bana keseye küçük diye acaba gelişmiyor mu diye düşündüm değerlerim normal mi sizce
Yok bence gayet normal ben çok araştırmıştım hamileliğin başında kese küçüklüğü boş kese bebeğin geç görülmesi kalp atışı geç duyulması vs çok şey yaşanıyo moralini yüksek tutup bikaç hafta daha takip et betan çok güzel artıyo Allahın izniyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…