4+6 hft gebelikte bel kasık agrisi:(

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Arkadaslar iyi bayramlar.4+6 hft hamileyim suan.kac gundur bel kasik agrisi yasiyorum.ozellikle dun geceden beri ara ara adet sancisi gibi bel karin kasik agrilarm varbayramdan snra kontrolum var.3ay once dusuk yaptm 5haftalikken.bu agrilar normal mioturuyrm hep .ayaga kalkinca sizliyor .normalse cekerim sanciyida.korkuyrm.rabbm herkesn evladini bagislasin.

Canim öncelikle Allah saglikli bir şekilde evladini kucagina almayi nasip etsin. Ben ilk 3 ay adet sancisi gibi agri cekmistim. Senin dediğin gibi agrilarim oldu doktorum normal olduğunu söylemişti hep. Birde son dönemlerde ayni agrilari cekmistim.Şükür evladimi kucagima alali 4 ay oldu. Kanama olmadigi surece hic korkma. Bu agrilar ilk zamanlarda birçok hamile de oluyor.

Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio

E="evrem_evrem11, post: 37192617, member: 535259"]Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio[/QUOTE]
Canim
Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio

[="evrem_evreyaptiysam2617, member: 535259"]Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio[/QUOTE]

Nasil bir alinti yaptiysam ustte kusura bakma canim. Amin cumlemizin evladini bagislasin. İnan benimde o kadar cok agrirdi ki surekli aklima kotu seyler gelirdi. Sen yine fazla hareket etme ben agrim cok olunca uzanir dinlenirdim baya hafiflerdi agrim. Sen yinede mutlaka doktoruna gittiginde sor bu agrilarini.

Yahu yaziyorum yazıyorum taksit taksit cikiyor sitede. Canim korkma inan birçok hamile de boyle adet sancisi gibi agri oluyor. Ben hamileliğimin büyük çoğunluğunu bu agrilari çekerek tamamladım. Doktoruma hep sorardim her defasında ayni yaniti almisimdir. Bazi hamilelikler boyle agrili geçer derdi. Zaten hamileliğin başlarında herkeste olur bu agrilar. Kafana takip stres yapma annesi bebisinide strese sokma.

Cook tesekkur ederim.evet dinlennce rahat oluyr cogunlukla.bgnde grip oldum.allah im nasil bi durum bu.hep korkuyla geciyor

Geçmiş olsun canim bende hamileliğimin ilk zamanlarında grip olmuştum. Bol bol dinlen. Ihlamur iç , adacayindan uzak dur düşüğe sebep oluyor. Birde ben gargara yapiyorum şuanda da emzirdigim için ilaç kullanamiyorumda bende grip oldum. 1 bardak Suyun içine yaklasik 1 limonun suyunu sık birde 1 tatlı kasigi kadar tuz at karistir gargara yap çok iyi geliyor.

Bak dinlenince geçiyorsa hic korkma o zaman. Dediğim gibi Kafana takma hamileliğin en büyük düşmani stres. Doktora gidinceye kadar bol bol dinlenme, sakın ağır birşey kaldırma. Dediğim gibi ne olur ne olmaz sen yine doktoruna mutlaka agrilarini söyle.

8+3haftalik oldum cok sukur ama sancilarm yine basladi.3doktora sordm kanama olmadigi surece normal diyorlar.belim cok sanciyor 2gundurdaha dun doktordaydim normal diyor hep.ama ben cok tedirgnm arkadslar.lavaboya gitmeye korkuyorum bsy gorcem diyegercekten normalmi bunlar.yasayanlar var mi byle.cevremdeki hamilelerde yok byle cok rahat hamileleik gecirenlere ozeniyorum

cnm bende yeni hamileyim bende de kasık ağrılarım sancım oluyo tedirgin olma gebelikte sıkça olan bişe bu Allah korusun kanama olmadığı sürece rahat ol rahim büyüdüğü için bu ağrılar hatta ben seviniyorum bebişim kendini hatırlattırıyo demekki kendine yer açıyo diyorum hiç kafana takma tdını çıkar hamileliğin

Bol bol dinlenin hatta hiç kalkmayın yataktan üşütmeyin ayağınızı belinizi karnınızı hep sıcak tutun bir de çok su için ben öyle geçirdim çok şükür Allah yardımcınız olsun zor bi dönemdi

tedirgn olmaktan pek sevinemiyorm maalesfallah yardmcmz olsn.bel ağrısıda bişeylern belirtisi diye kötü düşünmek istemiyorm ama düşündürüo bu ağrı pf

durmadanmı ağrıyordu peki.benm biraz hafifliyor yine başlıyor.2gündür böyleym.umarm geçici bir süreçtr.bende sizin döneminize ulaşabilecekmiyim acabaaa.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…