- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrioCanim öncelikle Allah saglikli bir şekilde evladini kucagina almayi nasip etsin. Ben ilk 3 ay adet sancisi gibi agri cekmistim. Senin dediğin gibi agrilarim oldu doktorum normal olduğunu söylemişti hep. Birde son dönemlerde ayni agrilari cekmistim.Şükür evladimi kucagima alali 4 ay oldu. Kanama olmadigi surece hic korkma. Bu agrilar ilk zamanlarda birçok hamile de oluyor.
Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio
Allah bagislasin.agrilardan tedrgn oldm allah korusn dusugm oldgu icn daha once.umarim normaldr benmde.adet sancilarmda kotu olurdu ayni oyle agrio
Cook tesekkur ederim.evet dinlennce rahat oluyr cogunlukla.bgnde grip oldum.allah im nasil bi durum bu.Yahu yaziyorum yazıyorum taksit taksit cikiyor sitede. Canim korkma inan birçok hamile de boyle adet sancisi gibi agri oluyor. Ben hamileliğimin büyük çoğunluğunu bu agrilari çekerek tamamladım. Doktoruma hep sorardim her defasında ayni yaniti almisimdir. Bazi hamilelikler boyle agrili geçer derdi. Zaten hamileliğin başlarında herkeste olur bu agrilar. Kafana takip stres yapma annesi bebisinide strese sokma.
8+3haftalik oldum cok sukur ama sancilarm yine basladi.3doktora sordm kanama olmadigi surece normal diyorlar.belim cok sanciyor 2gundurdaha dun doktordaydim normal diyor hep.ama ben cok tedirgnm arkadslar.lavaboya gitmeye korkuyorum bsy gorcem diye gercekten normalmi bunlar.yasayanlar var mi byle.cevremdeki hamilelerde yok byle cok rahat hamileleik gecirenlere ozeniyorum
tedirgn olmaktan pek sevinemiyorm maalesfcnm bende yeni hamileyim bende de kasık ağrılarım sancım oluyo tedirgin olma gebelikte sıkça olan bişe bu Allah korusun kanama olmadığı sürece rahat ol rahim büyüdüğü için bu ağrılar hatta ben seviniyorum bebişim kendini hatırlattırıyo demekki kendine yer açıyo diyorum hiç kafana takma tdını çıkar hamileliğin
durmadanmı ağrıyordu peki.benm biraz hafifliyor yine başlıyor.2gündür böyleym.umarm geçici bir süreçtr.bende sizin döneminize ulaşabilecekmiyim acabaaa.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBol bol dinlenin hatta hiç kalkmayın yataktan üşütmeyin ayağınızı belinizi karnınızı hep sıcak tutun bir de çok su için ben öyle geçirdim çok şükür Allah yardımcınız olsun zor bi dönemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?