4+7 yim ama 3 haftalıkmış

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar son adet tarihim 20 mayıs 17-21 arası adet olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptırdım bugün sonucumu aldim 975 çıktı doktorum 3 haftalık olduğunu ve tekrar teste gerek olmadığını 2,3 hafta sonra bir kadın doğum uzmanina ultrasona gitmemi söyledi. Kafam karıştı benim hesabıma göre yarın 5. Hafta bitecekti güya :) ve tekrar test yaptırip 3000i görene kadar devam edeceğim zannetmiştim lütfen aydınlatın :)

Geç döllenmedir merak edilecek birşey yok. Ama ilk kandan sonra da bir kaç gün geçsin tekrar baktır artış da önemli sonuçta.

3000 neden, onu anlamadım? Hesaplar her zaman tutmuyor ki. Geç döllenme olabilir. Ben ikinci kan testi bile yapmamıştım. Direkt ultrasondan keseye bakmıştık.

Geç döllenmedir merak edilecek birşey yok. Ama ilk kandan sonra da bir kaç gün geçsin tekrar baktır artış da önemli sonuçta.
Israrla söyledim hocam yarın geleyim mi 2. Kana diye gerek yok dedi bilemedim napicam şimdi ben

• Beğen
Reactions: JES
3000 neden, onu anlamadım? Hesaplar her zaman tutmuyor ki. Geç döllenme olabilir. Ben ikinci kan testi bile yapmamıştım. Direkt ultrasondan keseye bakmıştık.
Benim de ters rahim hemen görünür mü bilmiyorum genelde 3000 4000 falan olunca kese bebek göründü diye okudum hep burda

Keseye baktılar mi keseye bakmadan değerlerle kaç haftalık olduğu soylenmiyor benim bildiğim
Yok aile hekimine gittim ben 975 değere göre 3 haftalıkmış ama bana verdiği sonuç ciktisinda referans aralıkları haftalar ve yazmıyor sadece 975 yaziyor

Allah allah yahu ne alaka belki artış olmaz allah korusun belki dış gebelik vardır. Sen acile ya da aile hekimine git.
600-700 ve ustu cikan sonuc dr’lari memnun ediyor ve tekrar bakmaya gerek gormuyorlar genelde ve bence de dogru; cunku kimyasal genelde o kadar yukselmeden dusuyor zaten. İstisna elbette olur ama dedigim gibi cok istisna

Yooo Bana normal geldi son adet tarihiniz 20 mayıs mis. Zaten beklenen adet tarihinden 10-15 gün öncesine gelirseniz genel olarak ortalama yumurtlama dönemi o zamandır..
Yanı haziranın 1-5 gibi sizin yumurtlama dönemi olduğunu düşünsek 3-4 hafta ancak oluyor.. yani en azından benim ki oyleydi😆 aksi de olsa geç döllenme olabilir panik olacak bSy dgl

Merhaba kızlar son adet tarihim 20 mayıs 17-21 arası adet olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptırdım bugün sonucumu aldim 975 çıktı doktorum 3 haftalık olduğunu ve tekrar teste gerek olmadığını 2,3 hafta sonra bir kadın doğum uzmanina ultrasona gitmemi söyledi. Kafam karıştı benim hesabıma göre yarın 5. Hafta bitecekti güya :) ve tekrar test yaptırip 3000i görene kadar devam edeceğim zannetmiştim lütfen aydınlatın :)

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim kan verdiğim yer zaten sağlık ocağı aile hekimi ve o gerek duymadı hatta daha dün kan vermeden bile konuşurken 2 günlük takibe gerek yok demişti belki de ben adetim geçti ve üzerinden 1 gün geçti demiştim onunla ilgili heralde artık 2, 3 hafta Allah'a emanet ederek bekleyeceğim o zamanda yine benim hesabıma göre 7,8 haftalık doktorumun hesabına göre de 5,6 haftalık olacak inşallah

Mayista bütün belirtileri yaşayıp ovulasyon testi yapıp üstüne hamile kalmak için duyduğum ne varsa deneyip adet gunumde kırmızıyı görünce ziril ziril ağlayıp her şeyi bırakmıştım ne belirti ne bişey zerre bişey yaşamadım öylesine test yapınca ve bu sonucu görünce hala şoktayım

• Beğen
Reactions: JES
600-700 ve ustu cikan sonuc dr’lari memnun ediyor ve tekrar bakmaya gerek gormuyorlar genelde ve bence de dogru; cunku kimyasal genelde o kadar yukselmeden dusuyor zaten. İstisna elbette olur ama dedigim gibi cok istisna
Doğrudur. Ben olsam kendimi garantiye alırdım her türlü. Küçük bir istisna da olsa ihtimal var sonuçta. Benim 1600 iken dahi artışa baktı. Zaten iki kat artmamıştı ve sağlıksız gebelikle sonuçlandı.

Back
X