4,86 beta hcg

mrvsrcn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
10
4
6
29
kızlar selam ben pcosluyum, bu ay tedaviye başladım klomen kullandım adetimin 14.günü doktora gittiğimde yumurtalarım çatlatma iğnesi kullanacak kadar gelişmemişti doktor kendi kendine büyüyüp çatlayabilir sen düzenli birlikteliğe devam et dedi bir de duphaston verdi yolladı neyse ben duphastonu da kullnadım reglime 1 hafta kala bende belirtiler oluştu belki psikolojik bilmiyorum ama bel sırt göğüs ağrısı falan akıntım geliyordu beyaz kremsi kıvamda en son 5 şubatta çok çok az açık kahve bi leke geldi bnde 6 şubatta kan verdim beta 4,86 çıktı 8 şubatta tekar verdim 4,60 çıktı bat 10 şubat sizce gebe olma ihtimalim var mı? böyle olup değeri sonradan artan var mı aranızda ?

Yani küçük bir değer değil olabilir neden olmasın bence bekle bir hafta daha hasta olmazsan tekrar kan ver

çok sınırda bir değer. biraz daha bekle tekrar test yaptır belki geç döllenmedir. (inşallah öyledir)

4,87 çıkınca ilk umutlanmıştım ama iki gün sonra 4,60 görünce acaba kimyasal mi diye korktum
Merhabalar ne yaptınız acaba gebelik oluştu mu, ben de tüp bebek transferimin 7. Günü kan testi yaptım 4,89 çıktı bu değer ne oluyo şimdi var mı yok mu yeni mi oluştu anlayamadım

Sonuçlarınız ne hanımlar gebelik Varmı?

Ben adet oldum kızlar, femeraya başladık bu ay bir yumurtam oldu 19 mm Çarşamba ovitrella yaptım bakalım bat 12 Mart hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…