- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi hayalperestt35
Herkese merhaba arkadaşlar üç buçuk aylık bir bebeğim var Yeni doğan zamanını saymazsam eğer gayet huzurlu neşeli keyifli bir bebeğim vardı ama son bir haftadır huyu tamamen değişti beslenirken ağlıyor gazı birden artmaya başladı yere koyunca çığlık çığlığa ağlıyor ama kucağa gelince susuyor bazen kucaksa bile ağlıyor bütün gün ağlıyor desem yeridir uykuya ağlayarak geçiyor sürekli huysuz ve mızmız bazen öyle bir çığlık atarak ağlıyor ki ağlamaktan mosmor oluyor kucağa aldığımızda da hemen susuyor çok ilginç bir şey daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ilk çocuğun hiç böyle değildi yabancı biri görse bu çocuk dayak yedi de o yüzden böyle ağladı der o derece çığlık çığlığa ağlıyor artık psikolojim bozulmak üzere evimizde huzur kalmadı sürekli korku içerisindeyim her sabaha korkarak uyanıyorum acaba bugün nasıl geçecek diye resmen çökmüş ve bitmiş haldeyim tabiri caizse unutkanlık ve sersemlik başladı ben de. Allah razı olsun eşim işte olmadığı zamanlar sürekli yardımcı oluyor gerek ev işi konusunda gerek çocuğunu susturma konusunda sizce bu 4 ay atağı mı 4 ay Ata yaşayan anneler yorumlarınıza talibim bir şeyler yazın içime su Serpil ne zaman geçecek bu hepiniz Allah'a emanet olun