4 ay geçer mi ya ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızlar maalesef eşim is gereği yurt dışına gitti 4 aylığına. . Gurbetteyiz kimsemız yok Burada. . 9 aylik bebeğim var .. Sizce Yetebilir miyim ona .. hem ruhen.. hem bedenen.. çok mu yalnız kalırız .. yapabilir miyiz.. Arabamız paramız var çok şükür bi ulaşım veya maddi sorun yok ama psikolojik olarak yalnız olmak korkutuyor beni.. ailemden destek olacak kimsem yok. Bazen bebeğim hiç durmuyor tuvalete dahi gidemiyorum. Sadece bir erkek kardeşim var. O da bebeğimi sadece seVip görmek sonra gitmek istiyor. Hani az biraz Bakmaya pek gönüllü değil. .
Siz olsanız ne yapardınız. .

Arabaniz paraniz pulunuz varmis hastane isi falanda halledersiniz birde erkek kardesiniz var yalniz sayilmazsiniz cok cabukta gecer m.etmeyin

Arada ailenize filan gider 5-10 gün kalıp gelirsiniz. Sonra da evde. Bence gayet de eğlenceli olur. Yemek temizlik vs çok kasmazsınız. Çoğunuzla en güzel zamanlarınızda bol bol birlikte vakit geçirin. 4 ay çabucak gecer

Imkanlariniz varmis ama ben dusunuyorum da degil 4 ay esik olmadan 4 gun bile dayanamam heralde.4 yildir evliyiz simdiye kadar en fazla 3 gun ayri kalmisizdir.bana 4 ay cok fazla gelir ama her insanda farkli insallah siz dayanabilirsiniz.bebeginizle vakit gecirince farkli olabilir

Bebegin sana guc kuvvet verir halledersin. 4 ay cok cabuk gecer. Hem kardesin de varmis arada gelip gitmesi bile sana manevi destek olur. Hic korkma annelik insana hem fiziksel hem psikolojik guc veriyor.

Kardesim niye dayanamiyasin o gelir sen gidersin goruntulu konusma yaparsin keyfine bakarsin aslanlar gibi yavruna bakarsin da yetersinde.esler arasindaki ayriliklar baglari guclendirir hem.

Sizin gitme imkaniniz yok mu esinizle bence brlikte gitmeniz daha saglikli her anlamda...

Ohooo 4 ay nedir ki elbette gecer. Bebisinizin su yasta size daha cok ihtiyaci var o yonden endiseniz olmasin

Hasta olmayin yeter.. para araba varsa 1 cocukla her isi yapabilirsiniz.. sorun olmaz bence.. bebeginize kardesin niye baksink? Acil birseyde cagirabilirsin ztn haricinde ihtitac duymazsin bile bence

Benim de bebeğim 19 aylık kesinlikle tek başına göğüsleme. Ben yenilerde hasta oldum kızım da diş çıkardı ve hastalandı Kafayı yiyecektim nerdeyse gece uykusuzluktan. Kaldı ki eşim az çok yardım ediyor.

Gerçi yine ona çattım bir sabahta sen yanımdan bir sabah alsan da ben de en azından deliksiz 2 saat uyusam diye... hasta hasta sabahlara kadar bir hafta boyunca

Geçer inşallah canım merak etme. Ömrünün sonuna kadar yalnız kalmak zorunda olanlar var öyle düşün. Allah korusun eşini kaybedenler, bosananlar..

Özlem zor ama eşin gelince çok güzel olacak onu düşün, Allah kavuştursun

Benim evli kuzenimin eşi askerde, onların da 2 yaşında çocuğu var. Koskoca 1 yıl bekliyor.. 4 ay hemen geçer biter. Allah yardım ediyor bir şekilde, boşuna sıkıntı yapmayın kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…