4 ay olacak burun tıkanıklığı ve horlama

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.601
10 Ekimde ameliyat oldum, 3. ayda bitiyor ama ben nefes almakta hala zorlanıyorum :KK34:
Üstelik hiç horlama şikayetim yokken ayılar gibi kükrüyorum uyurken :KK53:
Ağzım hep açık :KK14: hala burnumun içinden kötü kokular geliyor iğrenç :mad:
Ne kadar sürede normal nefes almak gerekli?
Her seferinde bir burun deliğim tıkalı.
Sağ açıksa sol tıkalı, sol açıksa sağ. :confused:

10928698_10153548404193265_1998591389_n.jpg

İlk fotoğraf ameliyattan sonra 10. gün
2. ve 3. fotoğraf ameliyattan sonra 113. gün yani bugün :KK53:
Neredeyse 4 ay olacak ama sol tarafda ki şişlik hala duruyor sinir oluyorum:KK12:

Merhaba geçmiş olsun bende de ara ara tıkanıklık oluyo.doktorum çok normal demişti bünyeye göre süreç farklı oluyo.sprey verdiyse doktorunuz onu kullanin şimdilik ve soguk havalarında etkisi oluyo.ameliyatli oldugumuz için nefes tamamen açık olduğundan çekilen soğuk hava ićerde konkaları şişirtebiliyo oyüzden atki takıp havayı ılık yapın dışarı çıktiğinizda yoksa sinüzite çevirebilir.yada kaynattiginiz suyun hafif buharini soluyarak nemli yumuşak bi hava geçişi yapın evde etkisini göreceksiniz.çok normal.heleki bu havalarda çok dikkatli olmak lazim

10 Ekimde ameliyat oldum, 3. ayda bitiyor ama ben nefes almakta hala zorlanıyorum :KK34:
Üstelik hiç horlama şikayetim yokken ayılar gibi kükrüyorum uyurken :KK53:
Ağzım hep açık :KK14: hala burnumun içinden kötü kokular geliyor iğrenç :mad:
Ne kadar sürede normal nefes almak gerekli?
Her seferinde bir burun deliğim tıkalı.
Sağ açıksa sol tıkalı, sol açıksa sağ. :confused:

Eki Görüntüle 1395623

İlk fotoğraf ameliyattan sonra 10. gün
2. ve 3. fotoğraf ameliyattan sonra 113. gün yani bugün :KK53:
Neredeyse 4 ay olacak ama sol tarafda ki şişlik hala duruyor sinir oluyorum:KK12:
KBB uzmanı tanıdığım bir doktor var aynı zamanda horlama cerrahisi tavsiye ederim canım çok iyi bi doktor ismi Yusuf CAN sende bi araştır istersen hala çözüm bulamadıysan :)

X