4 ay oldu ben daha adet olamadim

canım 5 ay bitti olmadım bende hala emzirdigim için olabilir zaten ortalama 6aydan sonra başlıyormuş.hamile mıyım diye düşünmüyorum.kırkım çıkınca spiral taktirmistim

Tsk ederm cvplar icin kizlar gremedim bayadir bnde hamile miyim dye korktum bde karnimda surekli bi kipirti var eahim kuculurkn olur dyrlar ama 4 ay oldu hala kuculur mu rahim test ypmya da korkuyrmmm

valla benim 6.ay bitti olmadım benimde rahim hala kasılıyor yoksaaaaa aman tanrım ???????????

Bende 8 kadar gormemistim korktum ama test yaptim negatif cikti bence sende test yapmayi dene icin rahat etsin

1 yıl olmayan var..sut koruyor derler..

ben 3. Ay oldum

Ben 6. Ayda oldum ama 5. Ayda korku girdi test yaptım bir şey yokmuş, sonra 7. Ayda yine gecikti bekledim bu defa o da geç geldi yani düzensizlik de oluyormuş.

Emzirince 1 yila kdr bile olmadığını duymustm tamamen kisiye gore degisir bende emziriyrm ama 4.ayimda oldum

ben doğum yaptm 40 ım cıktı hasta oldum doğum kont hapına başladım 3 gün sürdü bir hafta sonra bir daha oldm suan 10 gün oldu hala devam ediyor devlet hastanesindeki doktor ilaçtandır kes dedi benim doktorum kesme dedi kafam karıştı

Benim görümcem 8 ay emzirmiş 8 ay boyunca olmamış , ben 3. Ayda emzirmeyi bıraktık 3. Ayda oldum adet..

4.ayı doldurmama bir hafta kala adet oldum.rahatladım aslında.umarım düzensizlik olmadan devam eder.bu arada ben de hala kızımı emziriyorum.

bende 7 ayımda oldum geçen ay bu ay 10 gün geçiyo hala olmadım bende acabaa diyorum emzirmeye devam ilaç ta alamıyorum o yüzden bende de stres var olmadığını bilsemde stresi yetiyor

Back
X