4 ay önce dogurdum saclarim dökülüyor

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
hanimlar
dogumdan sonra saclar dökülür mü hatta top top böyle geliyor elime .moralim bozuluyor cok..4 ay oldu dogurali..sacim kalmayacak diye korkuyorum
dogumdan sonra olurmu böyle birsey.?
hamilelikte inanilmaz guzeldi tek tel bile dökülmedi.cokta canliydi ..
simdi neden böyle anlamiyorum
normal mi?
doktora gitmem gerekli mi?

hanimlar
dogumdan sonra saclar dökülür mü hatta top top böyle geliyor elime .moralim bozuluyor cok..4 ay oldu dogurali..sacim kalmayacak diye korkuyorum
dogumdan sonra olurmu böyle birsey.?
hamilelikte inanilmaz guzeldi tek tel bile dökülmedi.cokta canliydi ..
simdi neden böyle anlamiyorum
normal mi?
doktora gitmem gerekli mi?

gecmıs olsun hamılelelıkte ıctıgımız demır kan ılacını ıcmeye devam et vucut 6ayda toparlıyo kendını benımde dokuluyor yesıllık ye cevız ye ıcten guzel beslenmek lazım ama ben bıoxın şamp.aldım extra dokmesın dıye ıse yaradı gecmıs olsun

gecmıs olsun hamılelelıkte ıctıgımız demır kan ılacını ıcmeye devam et vucut 6ayda toparlıyo kendını benımde dokuluyor yesıllık ye cevız ye ıcten guzel beslenmek lazım ama ben bıoxın şamp.aldım extra dokmesın dıye ıse yaradı gecmıs olsun

tamam aslinda demir ilacini almak aklima geldi ama emin olamadim tesekkür ederim:)
bioxin nerdeyse 3 yil sürekli kullanmistim evlendim buraya geldim
bir kac kere siparis ettim
sonra artik tuzlu olmaya basladi
burda baska bir sampuan buldum argan yagli
ona devam ediyorum

Canim inan benimde ayni senin gibi olmustu. Korkmustum hastamiyim diye. kizim 4.5 aylik falandi sanirim. Hamileyken sacimi hic kesmemistim, dokulmemistide. Birgun ikindi vakti otururken dedim bi kuafore gidyim bir sekil verdireyim, az kestireyim dedim. Kisalttim baya sacimi, ki saclarim belime yaklasmisti uzunlugu. Sonra bi baktim bir iki hafta sonra dokulme cok azalmis, sonrada zaten normale dondu. Eksta hicbisey yapmadim. Ama tabi doktora gitmek en iyisi. Bende biraz daha surerse gidem diyordumki duzeldi sorunum. Artik neden duzeldi bilmiyorum, aslinda. Insallah seninde en kisa zamanda gecer canim. Bebisine opucukler. :16:

Back
X