Kizlar merhaba,
Bu sefer cok sevdigim herseyi paylastigim bir dostum icin yaziyorum.
Akil verme konusunda cok iyi degilim ama bana anlattigi kadariyla yazacagim. Burada yazilanlari okutacagim ona. Kendisi 29 yasinda, calisiyor. isten cikma ihtimali var. Gorucu usulu biriyle tanisti.cocuk 6 ay kucukmus muhendis. Arabasi yok ama ev alacaklar diye. Cocugun babasi ve onun babasinin ortak tanidigi bi abi vesilesiyle tanismislar. Arkadasimin Sevgilileri oldu ama iliskileri ilerlemedigi icin neden olmasin deyip sans vermek istemis. Neyse bunlar konusmuslar. Cocuk bayilmis kiza. Ara ara konusuyorlarmis. Gecenlerde 3. Bulusma olmus. Kahvalti yapalim demis cocuk ama serpme kahvalti degil sadece tabak almislar. Cimrilik sezdim sanki dedi. Ilk bulusmada ki gibi heyecanli degilmis. Kiz buna gelecekle ilgili birseyler sormus, sadece sordukca cevapliyormus. Hep ivir zivir muhabbetler konusuyoruz, detay verip anlatip uzatiyor dedi arkadasim. Kova burcuymus.
Cocuk sadece hep calismasini istemis kizdan. Yemek yap olur, temizlige ben de yardim ederim tarzi seyler soylemis. Arkadasim da ‘ya biz sevgili degiliz beni tanimak icin soru sorabilirsin, ben oyle bos bos bulusma taraftari degilim’ demis. Yani kiz arkadasim oyle bulusup bulusup sonra cocuk vazgecerse diye dusunup sinir oluyor. Cabalamiyor gibi davraniyormus. Hatta dun konusmuslar, semaverde cay muhabbeti olmus.
Kiz da bayram geliyor istersen 4. Bulusmayi bayramlasarak gecirelim, sonra yapariz ama senin baska fikrin varsa soyle hep ben demeyeyim demis. Sana katiliyorum demis cocuk da. Kiz da bozuluyor haliyle. Yani cocuk temkinli mi yoksa can sikintisina mi bulusuyor anlamiyorum diyor, artik bu bulusmada ben soracagim kafama yatmazsa gorusmucem artik dedi. Ben de cok hevesli gorunme ve anlam yukleme dedim bekle izle dedim.
Mesafeli gorunen erkekler boyle mi yapar sizce ? Arkadasim da cok sevecan hayat dolu canli ve komik biri. Cocukla yakistirdim ama bilemedik acikcasi. Arkadasim 4 gozle bekliyor cevaplarinizi. Tesekkurler.