Çocuk Hastalıkları 4 aydan sonra demir ilaci kullanan varmi bebegine

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çünkü kimse memnun değil.. Doktorlara soruyorum öneriyor ama internetten arastirdim herkes şikayetçi..

İnternet ortamında her okuduğunuzu bebeğinize uygulayacak mısınız peki?
Doktordan daha mı iyi biliyorsunuz siz?
Her bebek farklıdır. Birinin bebeği koliktir kabız olur başkasının ki ishal olur.

Bir şikayetiniz oluşursa açar telefon doktora sorarsınız.

Bakın çok konunuzu okudum kimine yazdım kimine yazmadım

Ama çocuğunuzu internetten büyütmeyin bilgi kirliliği hat sayfada

Doktor diyorsa yapın

Benim ve senin çocuğun farklı benimkine 6 ayda seninkine 4 ayda verir bir başkasına 10 ayda

Arkadaş pekmez veriyorum artık demire gerek yok deyip vermemiş bebeğinin dişleri karardı Demir vermedin mi demişler bir başkası var hiç vermemiş bir şey olmadı

Her çocuk özeldir bir doktora güvenin ve her şeyi internetten araştırmayın

Dün haberlerde vardı bu da bir psikolojik hastalıkmış
Peki bazen doktorların ne hata yaptiklarinida izlemion galiba

Kardeşim peki o neden anneligime laf ediyor.. Kavgayi cikaran o.. Yyazmak zorunda değil.. Ne güzel sohbet eden insanlar var
Eger en ufak birsey de karsinizdaki insana hakaret edeceksiniz anneliginiz esnasinda cok zorlanacaksiniz. Cocuklarin alacaklari ilk ornek ebeveynleridir. Iyilikle guzellikle alttan alip kisilere kendinizi aciklamak yerine hakaret ederseniz insanlar da hem sizi hem de gelecekte evladinizi ciddiye almazlar. Bu benim sahsi kanaatim ama yok ben insanlara 15 yasinda bir ergen gibi "mal yaaa" demeye devam ederim cocugumbda bundan etkilenmez etkilenirse de beni ilgilendirmez derseniz cocugunuzun gelecegi icin demirden kabizliktan daha onemli birseyi atlamis olursunuz.

Demir eksikliğinin sonucu nelerdir bir okuyun. Yok vermedim yok söyle oldu. İlk başta yan etkisi oluyor düzeliyor. Herkes kafasına göre ilacı kesiyor vs vs. Dr eksiklik görmese neden versin ? Benim kuzenim sordu onun bebegine demir eksikliği yok dedi mesela olsa mutlaka başlatıcaktım dedi. Bende de var. Kabızlık ve mide bulantısı yaptı Dr sordum içme lazım dedi. Sonra düzeldi zaten bünye alışınca.
Bilgi kirliliği olan şikayetlerini yazsan kanser belirtisi çıkan net ortamına güveniyor insanlar şaka gibi. Daha dün show haberde haberi vardı bu konunun.

Peki bazen doktorların ne hata yaptiklarinida izlemion galiba

Doktor da hata yapar sen de yaparsın

Ama rutin Demir damlasında ne hata yapabilir

Hadi onu geçtim de ben ve bir çok üye doktor değil doktorun hata yapıp yapmadığını nasıl değerlendireyim

Bakın bazı alanlar vardır ki kesinlik taşımaz 2 kere 2 dört etmez ya da aynı sonuca bir doktor farklı yerden Bir doktor farklı yerden ulaşır

Internette olan doğru değil benim alanımla ilgili de milyon tane bilgi var mesela bir çoğu yanlış ya da eksik o alanda alt yapısı olmayan okuyunca yanlış anlar

Hepsini geçin kek tariflerine bakın ve altındaki yorumlara kimi çok güzel demiş kimi eksik malzeme demiş demek ki her şey internette de doğru değil

Pratik olarak da her şeye önyargılı yaklaşmayın önce deneyin sıkıntı verirse çözüm arayın bu kadar gergin pimpirikli hayat geçmez ve mesela özenlisiniz ama Konak olmuş

Yıkamadan yağ sürün bilgisi de internette var hatta masaj yapın yap ile diye ama onu uygulamamışsınız

Not ben de güzelce cevap yazmıştım hata bende hakaretleri görmeden yazdım

Mallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg
Terbiye sinirlarini asmasan iyi olur
Senin bebeginden de gina geldi her sabah yeni konu ile bdvdesin

Logusalik depresyonu geçmemiş. .senin başında bir büyük yok mu yol göstersin. .?çağır yoksa
Konak,sarılık demir ..Diğer sorunlar içi de Dr değil de neti kale alıyorsanız o bebek iyileşmez. .

Arkadaşlar bana 1 ay önce demir ilaci verdiler ama ben kullanmiyorum sadece monovit d3 veriorum
Bütün bebeklere veriyorlar onu canım hatta bittiğinde gidip sağlık ocağından temin edebiliyorsun ücretsiz. Bize kendi doktorumuz verdi ama her ay kontrolümüzden sonra sağlık ocağındaki hemşireyi boy kilo bilgilerini vermek için aradığımda o da soruyor. Sakın ihmal etmeyin diyor. D vit ve demir damlaları 1 yaşına kadar kesinlikle kullanılması gereken damlalar.

Mallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg

BUNLARİN HEPSİ İNEK YAAA :) GUL SANA LAFİM YOK BİRTEK..

HADİ BAY BAY HEPİNİZE MAN KAFALAR.. ANLAMAYAN OKUZLERRRREEE :)

Bu üslupla devam edecekseniz söyleyin üyeliğinizi silelim.
Ayrıca bu tip konular buraya açılmaz, bölüme uymayan kaçıncı konunuz bu.

Back
X