4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
Çok çabuk olmuş,maşallah adalet sistemine ilk defa bu kadar hızlı

Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
Allah karşınıza mayası düzgün insanlar çıkarsın ,yalnız boşanan bir erkeği iyi araştırmak lazım kadınlar kolay kolay evlilik bitirmezler.

Aminn, Allah yardımcınız olsun. Rahatlamanıza sevindim inşallah siz ve öocuklar tez zamanda yara almadan atlatırsınız bu süreci.
Nasıl bu kadar çabuk oldu? Anlaşmalı mı? Tazminat nafaka talep etmediniz mi?

Normalde boşan diyenlere bekara koca boşamak kolay diye bir yorum yapardım. Ama böyle bir duruma hiç düşünmeden "Boşan" derim .

Aminn, Allah yardımcınız olsun. Rahatlamanıza sevindim inşallah siz ve öocuklar tez zamanda yara almadan atlatırsınız bu süreci.
Nasıl bu kadar çabuk oldu? Anlaşmalı mı? Tazminat nafaka talep etmediniz mi?
nafaka ödeyecek tazminat vermedi pislik, ama sorun değil, Allah'ın izniyle yavrularımla istediğim gibi mutlu yaşar, paramızı da biriktiririz. Yeter ki onun hayatımızda yarattığı huzursuzluktan uzak olalım. Şükürler olsun rabbim bana onun gerçek yüzünü gösterdi ki bir an önce kurtulduk ondan.

nafaka ödeyecek tazminat vermedi pislik, ama sorun değil, Allah'ın izniyle yavrularımla istediğim gibi mutlu yaşar, paramızı da biriktiririz. Yeter ki onun hayatımızda yarattığı huzursuzluktan uzak olalım. Şükürler olsun rabbim bana onun gerçek yüzünü gösterdi ki bir an önce kurtulduk ondan.

Helal olsun tebrik ederim ne kadar güçlüsünüz.. Kk camiasına örnek olsun bu davranışınız..

Zaten konu eski konuymuş ve boşanmışsınız. Tebrik ederim şuanda farkettim. Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın
1 aylık bir süreçte herşeyi öğrenme, önce sancılı bir kabullenme süreci, psikolojik yıkım, bir araya gelme çabaları, ancak değişmeyeceğine dair ipuçları derken 1 ay sonunda tüm süreci kapattım. Hayırlısı buymuş, şükürler olsun.

0
1 aylık bir süreçte herşeyi öğrenme, önce sancılı bir kabullenme süreci, psikolojik yıkım, bir araya gelme çabaları, ancak değişmeyeceğine dair ipuçları derken 1 ay sonunda tüm süreci kapattım. Hayırlısı buymuş, şükürler olsun.
Bu saatten sonra o düşünsün. Cocuklarınızla musmutlu huzurlu bir hayat diliyorum. Cok güclü bir kadınsınız,tebrik ederim

Baştan sona kadar okudum.Tek kelimeyle zorlu bir süreç geçirmişsiniz.Sizi kocaman :KK9::KK9::KK9::KK9:tebrik ediyorum.Yavrularınızla beraber musmutlu bir ömür diliyorum.:KK68::KK68:Gerçekten gururlu,güçlü ve istikrarlı bir bayansınız.

Bundan sonraki hayatında çocuklarınla sana mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun Can'ım. Ne kadar surede boşanma gerçekleşti dava açıldıktan sonra?

Bi gün eşimle bu konu açıldı. Ben ona sordum o da bana sordu. Aldatirsam ne yaparsın diye. Ben çocuk varsa bosanmam ama sen şeyinin derdiyle böyle yaptiysanda cezani çekersin dedim. Gece uyurken şeyine kızgın yağ dökerim bi daha yapamazsin demiştim. Bilmiyorum yasamadan konuşmak kolay..

Bundan sonraki hayatında çocuklarınla sana mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun Can'ım. Ne kadar surede boşanma gerçekleşti dava açıldıktan sonra?
Herşey 2 saat içinde bitti, avukata dilekçe yazdırdık, anlaşmalı boşanma dilekçesi, daha sonra adliyeye gittik biraz bekledik ve duruşma 10 dk sürdü sürmedi ve bitti.

Hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra çok mutlu olursunuz dilerim.
Ayrıca söylemeden geçemicem ailenizin başını öne eğdirecek hiç bir şey yok, asıl eski eşiniz düşünmeli bunu, kötülüğü yapan o.

Herşey 2 saat içinde bitti, avukata dilekçe yazdırdık, anlaşmalı boşanma dilekçesi, daha sonra adliyeye gittik biraz bekledik ve duruşma 10 dk sürdü sürmedi ve bitti.

Bu kadar kısa sürede bitebiliyor muymuş. Ben de yurtdışındayım boşanma işlemleri için önceden de başvurmuştum, mahkeme yoğunluğuna göre gün veriyor 1-2 ay değişir demişlerdi. Bunu öprendiğim iyi oldu.

Bu arada sizi tebrik ediyorum. Allah kurtarmış. Çok güçlü bir kadınsınız, maşallah

o kadar üzülüyorumki bu aldatma olaylarına...bekarım ve evlilikten hiçbir umudum yok.Düşünsene sen o adamla hayatını sevgini..yıllarını..tüm özel duygularını paylaş.emek ver..sonra bigün sırf canı istedi diye! başka bir kadına ilgi duyup konuşup sana ihanet etsin...Elbetteki bu yanına kalmayacak.Dilerim çok güçlü bi şekilde yolunuza devam edersiniz.Sizden eksilen birşey yok çünkü aldatma zaafı olan bir erkek hiçbizaman bunu sonlandırmayacaktır!

hayırlısı olsun çok yerinde karar vermişsiniz ve boşanmışsınız. En doğrusunu yapmışsınız. Önemli olan siz ve çocuklarınız. Çocuklarınızla birlikte mutlu bir hayat diliyorum.

Back
X