Rüya Yorumları 4 aydir aynı rüya...

Bsyo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
692
997
113
Merhabalar...Gebeyim arkadaslar. İki ayrı dr bebegimin cinsiyetinin kesin kız oldugunu soyledi. ultrason cihazlari kaliteli cihazlar.. Hemen hemen her gece ruyamda cinsiyetinin erkek olduguna dair ruyalar goruyorum. Kizi erkegi yok benim icin. Bir kizim var babasida bende cok seviyoruz ustune titriyoruz. 5 ayim bitti ben neden hala boyle ruya goruyorum. Hep cinsiyetine dair.. tam karnimdaki cocuguma odaklaniyorum bu ruyalarim aklima geliyor . Nedir yani bu ruyalar. Keyfimi kacirmaya basladi .

Ruyalar bu kadar anlamli seyler degiller. Bazen haberci olabilirler ancak bu denli onemseyip keyif kaçıracak bir durum göremiyorum. Sağlıklı doğsun insallah. Ilerleyen aylarda daha da belirginlesir.

Ruyalar bu kadar anlamli seyler degiller. Bazen haberci olabilirler ancak bu denli onemseyip keyif kaçıracak bir durum göremiyorum. Sağlıklı doğsun insallah. Ilerleyen aylarda daha da belirginlesir.

Birseyler aliyorum bebegim icin. Bu ruyalari gormeye devam edersem hep tereddut icinde alacagim. Dr kendinden emin bende dr lardan eminim. Ruyayi gordugum an ister istemez ikileme dusuyorum. Tsk ediyorum yorum icin :)

Back
X