- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Kızlar 4 aydır bi arkadaşım bi maske önermişti .aklıma yattı denedim ve çok beğendim sizinle paylaşmak istedim ,bi zamanlar bende burada çözüm arıyordum. genelde cildim iyidir fakat son 6 ayda sarkma ve leke problemi yaşadım. fakat bu maskenin lekelere ve sarkmalara iyi gelmesi artı çok güzel bir ten yarattığı için sizinle palaşıyorum. yoğurt ve şekeri karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz yanlız bu maskeden ziyade biraz peeling gibi ovuyorsunuz nekadar ovarsanız okadar iyi sonuç alınıyor çünkü kan dolaşımını arttırıyor.sonrada karışımı yarım saat bir saat yüzünüzde bekletiyorsunuz .sonuç harika.
Not : ben genelde ovma işlemini bitirdikten sonra 1-2 saat bekletiyorum. yoğurttaki protein cilt sarkıklığına çok iyi geliyor,ayrıca cilt daha açık renkli daha dengelenmiş bir tonda oluyor. inşallah aynı başarıyı sizde görürsünüz kızlar
Not : ben genelde ovma işlemini bitirdikten sonra 1-2 saat bekletiyorum. yoğurttaki protein cilt sarkıklığına çok iyi geliyor,ayrıca cilt daha açık renkli daha dengelenmiş bir tonda oluyor. inşallah aynı başarıyı sizde görürsünüz kızlar

Son düzenleme: