Doğuma Hazırlık 4 ayım kaldı:)oy verirseniz çok sevinirim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SİZCE HANGİSİ GÜZEL?

• RÜZGAR

OY: 61 26,6%
  • AYAZ

OY: 39 17,0%
  • KUZEY

OY: 56 24,5%
  • KAYRA

OY: 73 31,9%

• Ankete Katılan
    229
  • Anket Kapalı .
Ayaz güzel isim bence boshayallersmile

kuzey de güzel rüzgarda sen en iyisi kuzey rüzgarı koy:))

rüzgar ismi çok hoş ama işin değişik bir yönüde şahsi düşüncem tabiii isimlerin soyadları ilede bir uyum içinde olması ayrıca büyüdükleri zamanda rüzgar bey kayra bey vs. diye çağrılırkende uyum içinde olmalı diye düşünüyorummm sağlıkla kucağına alman dileği ile bebeğini opuyorumnanaktan

isim koymak biz anne babalarin onemli gorevlerinden biri,dikkatli secmek gerek.Hem ahenkli bir soylenisi olsun hemde anlamli olsun.Ayaz-soguk bir kisiligi olmasin,Ruzgar-rugar gibi esip kirmasin,Kuzey-omru yonunu aramakla gecmesin,Kayra-yuce rabbim hep kayirsin,sansini acik tutsun.Benim isim degerlendirmem boyle,bence Kayra

Merhaba canım, ben Rüzgar dedim ama Kuzey'i de beğenizyorum. Ama bence Ayaz hiç olmaz gibi geliyor. bilmiyorumkismile
Bence soyadı ile birlikte düşün, sonuçta erkek çocuğun ismi hiç değişmeyecek. Mesela soyadında kalın ünlüler varsa Rüzgar, ince ünlüler varsa Kuzey daha uygun olabilir.
Bir de Rüzgar'ın yazılışı konusunda sıkıntılar çıkabilir, şapkalı mı şapkasız mı diye.
İnşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…