- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
- Konu Sahibi ikizannesi_84
-
YOGURT MEYVE PÜRESİ ÇORBA :)a.s.kocaman sevgilerimle merhaba!ikizlerim dört aylık oldular ek gıdaya azar azar başlayabilirmişim sizce hangi eşitleri tattırsam cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
bu arada bana yaptığın muhallebin'n tarifini verir misin canım bu akşam denemek istiyorum :)Tabiki bu arada ben hazır mama hiç vermedim kendim pirinç unundan muhallebi yaptım yedirdim birde nar suyu içti ama çok beğenmedi :)
ne çorbası veriyorsunuz bebişe?YOGURT MEYVE PÜRESİ ÇORBA :)
tarhana verdım ben daha sonra sebzeyle devam ettım havuc kabak az bişey ıspanak daha sonra patates te kattım bırden bıre bulamac olarak vermedımne çorbası veriyorsunuz bebişe?
peki bu çorbadan ne kadar yiyebiliyor bir öğünde? ben de çorba başlasam artık olabilir aslında.tarhana verdım ben daha sonra sebzeyle devam ettım havuc kabak az bişey ıspanak daha sonra patates te kattım bırden bıre bulamac olarak vermedım
Tabi canım 5 su bardağı süt 5 çorba kaşığı pirinç unu 5 çorba kaşığı şeker devamlı karıştırarak pişiriyoruz :) afiyet olsun
süt ve şeker için erken değil mi canım? ayrıca miktar çok değil mi? :)Tabi canım 5 su bardağı süt 5 çorba kaşığı pirinç unu 5 çorba kaşığı şeker devamlı karıştırarak pişiriyoruz :) afiyet olsun
doktor kontrolünde geçtik ek gıdaya. şeker ve süt konusunda size katılıyorum.4-5 aylık bebeğe şeker verilmesi bence çok sağlıklı değil.
tatlıya alışan bebek diğer yiyeceklere tepki gösterebilir.ayrıca bu kadar küçük bebeğe inek sütü henüz uygun değildir gaz yapabilir.Lütfen DR. sormadan hemen bebeklerinize gıda takviyesi yapmayın.
her aya uygun farklı gıdalar var.
3 Gün kuralını da unutmadan yeni yiyeceklere alıştırın.Böylece alerji olup olmadığına bakarsınız.
Bugün havuç ve kereviz suyu verdim canım içti hepsini 40 cc umarım faydalı olmuşturrica ederim. yeni tatlar verdikçe paylaşırsan çok sevinirim :)
Canım fazla vermiyosun verdiğim 3 çay kaşığı ayrıca doktor kontrolüyle veriyorum sen şeker katmadan verebilirsin için rahat etsinsüt ve şeker için erken değil mi canım? ayrıca miktar çok değil mi? :)
hım anladım canımCanım fazla vermiyosun verdiğim 3 çay kaşığı ayrıca doktor kontrolüyle veriyorum sen şeker katmadan verebilirsin için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?