• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebege oje

evet zararlı.siz de uyarmışsınız zaten. ama tepkiniz çok abartı değil mi. bu kadar sinire ne gerek var.

birisi size kendi çocuğunuz üzerinde herhangibir konu hakkında böyle aşırı tepkiler verse hoşunuza gider mi? ben bi dakka dur ne oluyo sana derim mesela

farzedin ki hiç zararlı değil, bebeğe oje sürmek mantıklı bir hareket mi?
bunun için ojenin zararlarını bilmenize veya bebeğiniz olmasına gerek yok, Allah akıl fikir vermiş.
zararlı değilse neden mantıksız bır hareket olsun ki...

evet zararlı.siz de uyarmışsınız zaten. ama tepkiniz çok abartı değil mi. bu kadar sinire ne gerek var.

birisi size kendi çocuğunuz üzerinde herhangibir konu hakkında böyle aşırı tepkiler verse hoşunuza gider mi? ben bi dakka dur ne oluyo sana derim mesela
aynen bende öyle zararlıysa zararlı yapmasan daha ıyı olur derım gerısını o bılır sonucta annesı o.

yahu 4 aylık bebeğe oje sürmenin neresinde mantık arıyorsunuz? sanırım sizinle diyaloğa girmek çok daha mantıksız bir davranış oldu şu an.
Bence mantıksız Israrla münakaşaya girmeye çalışmanız .

Bir zarar-ı olmasa ojenin benim için yanlış birşey değil tamam 4 aylık bebeğe olmaz belki ama 1 yasında kıza sürülebilir zarar-ı yoksa .
Bu benim fikrim . Size göre mantıklı olmayabilir .

Back
X