• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebege oje

Onun çocuğu karışamaz diye bir durum değil bu ,anası babası tarafından şiddete uğrayan ya da tecavüze uğrayan cocuklar içinde anasi babası onlar biz karisamayiz mi diyoruz..çocuklar su toplumda en korunması gereken varlıklar her ne olursa olsun her kimden olursa olsun ..

Bu yaptigi istismara girer açık ve net ,çocuk onun da olsa, bu herşeyi serbestçe yapma hakkini ona tanımaz ,bir oje diyip gecmeyin ,çocuk oral dönemde elleri hep ağzında ve çocuk o ojeyi yalıyor resmen çocuğunu zehirliyor

Boşuna uğraşmayın. Çok bildiğini sanan ama paçalarından cahillik akan insanlara laf anlatmak çok zor. Anca başına kötü bir şey geldi mi anlar eltiniz.

Benim yengemde yegenime surerdi hep. Ilk seferler ben de surmeyin bu cok sakincali diyordum sonra baktim hic takmiyor biraktim uyarmayi. O da cok küçük baslamisti kizina surmeye. Kuzeniminde sürmesine izin verirdi hep.

Hala daha kucuk cocuklarin tirnaklarinda oje görünce cok sinirleniyorum. Bu cocuklar 7 veya 8 yasinda olsalar bile.

Ikisini aynı kefeye mi koyuyorsunuz ? Cevabınız evetse baska yorum yok

Hayır, bebeğe oje sürmek daha vahim bir durum. Resmen el kadar bebe zehirleniyor sizin verdiğiniz cevap evlere şenlik. Kadının sorunları var belli ki. neymiş, kendi çocuğuymuş kimse laf edemezmiş. Yok öyle bir dünya.

Yazık ağzına alacak çocuk parmakları nasıl bukadar cahilce davranabiliyor.birse Şu minik minik kız çocuklarını süsleyip püsleyip gezdiyorlar ya gıcık oluyorum . Bırakın çocuk çocukluğunu yaşasın. 2 yaşındaki çıcuğa ojeler rujlar falan. Kız çocuklarını sevmez oldum artık hepsi birer küçük kadın.

Onun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
Süremez. Çocuklar sadece anne babalarının değil tüm toplumundur. Dört aylık bebegin zehirlenmesine göz mu yunsun konu sahibi! İyi o zaman mesela bebeğinin vücudunda sigara söndürene de onun çocuğu istediğini yapar diyelim. Kaldi ki daha dort aylikken kadin gibi davranmak birbebege. Ne kadar cahilce. Konu sahibi arkadasim, Ben direk buna benzer bir olayı şikayet ettim. Kızının saçını boyayan bir arabam uyarımı dinlemeyince sosyal hizmetlere şikayet ettim. Artık eskisi gibi değil. Direk geldiler. Inanın bir daha cesaret edemez böyle aptalca cahilce şeylere.

kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim

sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan

Tabiki sağlık açısından uygun değil.
Fakat siz sadece nezaketen uyarıp gerisini kendine bırakabilirsiniz.

Süremez. Çocuklar sadece anne babalarının değil tüm toplumundur. Dört aylık bebegin zehirlenmesine göz mu yunsun konu sahibi! İyi o zaman mesela bebeğinin vücudunda sigara söndürene de onun çocuğu istediğini yapar diyelim. Kaldi ki daha dort aylikken kadin gibi davranmak birbebege. Ne kadar cahilce. Konu sahibi arkadasim, Ben direk buna benzer bir olayı şikayet ettim. Kızının saçını boyayan bir arabam uyarımı dinlemeyince sosyal hizmetlere şikayet ettim. Artık eskisi gibi değil. Direk geldiler. Inanın bir daha cesaret edemez böyle aptalca cahilce şeylere.
Üzerinde sigara söndürmekle Oje sürmek aynı şey mi ?

Belki de Bebeğin annesi ilk anneliğini yaşıyor ve ojenin küçük bebek için bu denli Zararlı olduğunu bilmiyor . Olamaz mı ?

Konuşsun uygun şekilde o kadar zararlı madem

Üzerinde sigara söndürmekle Oje sürmek aynı şey mi ?

Belki de Bebeğin annesi ilk anneliğini yaşıyor ve ojenin küçük bebek için bu denli Zararlı olduğunu bilmiyor . Olamaz mı ?

Konuşsun uygun şekilde o kadar zararlı madem
Sigara yanığı iyileşir ama oje vücudu zehirler belki de kalıcı hasar verir. Keşke insanlar anne olmadan önce biraz olsun bilinclenebilse. Toksik maddeler konusunda en azından birazcık bilgi sahibi olsalar. Ayrıca bebeğini çok düşünen kendisine bunun zararlı olduğu söylendiğinde sanane gibi bir cevap vermek yerine yaptığı hatadan en kısa zamanda dönmeye çalışır. Zeka geriliği olanlar bile bilir herhalde objenin bebeğe zararlı olacağını. Hepsini bir kenara bırak o bebek elini ağzına sokacak. O oje ıslanacak kabaracak. Parçaları belki de o bebeğin boğazına yapışacak. Yanı dahi olmaya gerek yok bunu bilmek için.

Sigara yanığı iyileşir ama oje vücudu zehirler belki de kalıcı hasar verir. Keşke insanlar anne olmadan önce biraz olsun bilinclenebilse. Toksik maddeler konusunda en azından birazcık bilgi sahibi olsalar. Ayrıca bebeğini çok düşünen kendisine bunun zararlı olduğu söylendiğinde sanane gibi bir cevap vermek yerine yaptığı hatadan en kısa zamanda dönmeye çalışır. Zeka geriliği olanlar bile bilir herhalde objenin bebeğe zararlı olacağını. Hepsini bir kenara bırak o bebek elini ağzına sokacak. O oje ıslanacak kabaracak. Parçaları belki de o bebeğin boğazına yapışacak. Yanı dahi olmaya gerek yok bunu bilmek için.
Anne bu kadar Detaylı düşünmemes ya da düşünememiş olabilir . Bunları bende ilk defa duyuyorum mesela bizde küçükken Oje sürerdik anaokulu evresinde.

Size ne? çocuk sizin çocuğunuz mu sinir küpü oluyorsunuz ben onu anlamadım sadece yanlış olduğunu söylersin geçersin sizi ilgilendirmez hiç. Tartışmaya ne gerek var. Bana da birisi karışsa cevabını veririm doğru yanlış onu ilgilendirir. Babası yok mu bu çocuğu en fazla o tepki verir sizin hakkınız yok ki kavga etmeye.

noktasından virgülüne katılıyorum.. üç-beş tanesini böyle şikayet etsek sokakta dayak yiyen çocuk da kalmaz.. bu nasıl bir cehalettir yahu, iyi o zaman ilk kez anne oluyor diye aklına eseni yapsın..

Back
X