Bebek Beslenmesi 4 aylık bebegi olanlar bebeginiz kaç saatte bir kaç ml mama yiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim bebeğim tam 4 aylık bütün gün 600 en fazla içiyor az gibi sanki her yerde 4 aylık bebekler 700-800 içer diyorlar

benimki 4 aylıkken 3 saatte 1 90ml içiyordu. 1 ocakta 5 aylık oldu şimdi 150 vermeye çalışıyorum ama almıyor o kadar 120 alıyor...

Be

Bende aptamil pre kullaniyorum..2 saatte bir 100 veriyorum
Bende 1.5 ay once iki satte bi veriyodum bazen kabizda oluyodu 3 saatte bi vermemi soyledi mamayi 3 saatte hazmeder cocuk dedi. Kabizlik icinde mamanin icine bi caykasigi zeytinyagi damlat dedi ve cok faydali oluyor kabiz olmuyor hic.

[QUOTE="Yarenannesi, post: 44525166, memberel Kac kilo
.....birde ek gıda olarak neyle basladıniz neler veriyorsunuz....[/QUOTE]
Ben elma suyuyla basladim ek gidaya. Sonra elma havuc püresi verdim bebelac in. Katli maddesi yok içinde ek olarak c vitamini takviyesi var. Kizim daha hic hasta olmafi inşallah da olmaz. Meyve sebzeleri pişirdikleri icin midelerini yormuyor . biraz daha buyusun çiğden kendim yapicam. Sonra ari mamanin sutlu pirinçli muhallebisini aldirdi doktorumuz. Diğerlerinde cok katli maddesi var. Nitekim ari mamadan bile daha ucuz milupanin bahsettiğim muhallebisi.meyveleri hep değişik değişik aliyorum arada bir muzlu sütlaç veriyorum . muhallebinin içine zeytin yagi pekmez birer çay kasigi, ve çeyrek muz rendeleyip bir kase yediriyorum kizima..1 cay bardagina 1,5 kasik ari mama o sekilde. Bayagi ayrintili yazdim umarim isine yarar.
4 aylikken kizim 7 kilo 68 cm di simdi kaç bilmiyorum 1 hafta sonra 5 aylik olucak

[QUOTE="Yarenannesi, post: 44525166, memberel Kac kilo
.....birde ek gıda olarak neyle basladıniz neler veriyorsunuz....
Ben elma suyuyla basladim ek gidaya. Sonra elma havuc püresi verdim bebelac in. Katli maddesi yok içinde ek olarak c vitamini takviyesi var. Kizim daha hic hasta olmafi inşallah da olmaz. Meyve sebzeleri pişirdikleri icin midelerini yormuyor . biraz daha buyusun çiğden kendim yapicam. Sonra ari mamanin sutlu pirinçli muhallebisini aldirdi doktorumuz. Diğerlerinde cok katli maddesi var. Nitekim ari mamadan bile daha ucuz milupanin bahsettiğim muhallebisi.meyveleri hep değişik değişik aliyorum arada bir muzlu sütlaç veriyorum . muhallebinin içine zeytin yagi pekmez birer çay kasigi, ve çeyrek muz rendeleyip bir kase yediriyorum kizima..1 cay bardagina 1,5 kasik ari mama o sekilde. Bayagi ayrintili yazdim umarim isine yarar.
4 aylikken kizim 7 kilo 68 cm di simdi kaç bilmiyorum 1 hafta sonra 5 aylik olucak[/QUOTE]
Maşallah kiziniza brn henuz baslamadim.ek gidaya...neler veriyorsunuz diz ek gida olarak

Back
X