Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar oğlum bu ay kilo almamış sık sık emzirmemi söyledi siz ek gıda yada yoğurt felan veriyormusunuz yadımcı olursanız sevinirim
Mandalina, portakal ve çilek ilk 1 yıl yasak diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba.
Mandalina, portakal ve çilek ilk 1 yıl yasak diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba.
selam bende eski eylul sonu digum yapanlar topiginden..nasilsiniz??benim kizim da 4, 5 aylik oldu..uykumuz fena degil 4-5 saat uyuyor deliksiz bazen daha bile fazla. .kizim cuma kontroldeydi bu ay fazla almamis..boy 62, 5 kilo 6, 265 bu ay 470 gr boyda 3 cm uzamis..halen anne sutu veriyorum. .ama sol göğsümden gelmiyor ssdece sag..insallah düzelir hergün firsat buldukca sol gogusumu sagiyorum..
null[/QUOTE
valla guzel gidiyor benim tek sorunum uykusuzluk..hic aliskin degilim cunku ben gece gec yatmalara..normalde bile 11 i gecirmezdim ama simdi geceleri bazen 1 kere bazen 2 kere kalktigim oluyor..insan herşeye alisiyor ama..sen nasılsın anne sutu devam mi takviye yapiyor musun??
null[/QUOTE
valla guzel gidiyor benim tek sorunum uykusuzluk..hic aliskin degilim cunku ben gece gec yatmalara..normalde bile 11 i gecirmezdim ama simdi geceleri bazen 1 kere bazen 2 kere kalktigim oluyor..insan herşeye alisiyor ama..sen nasılsın anne sutu devam mi takviye yapiyor musun??[/QUOTE
iyiyim çok şükür.anne sütüne devam ama mama takviyesi hala yapıyorum,ek gıdalara da başladık ayrıca,yaklaşık 2 haftadır azar azar elma ve havuç suyu veriyorum,yarında da armut suyu denicem,haftasonuna doğru püre olarak vermeye başlıcam,uyku düzenimiz çok şükür baya yoluna girdi,gecede 1-2 kere kalkıyo,emziriyorum yatırıyorum,ama her türlü sıkıntıya rağmen dünyanın en güzel duygusu..![]()
null[/QUOTE
cok doğru söylüyorsun. Bütün gece uykusuz kaliyorsun sabah sana atmis oldugu gülücük herşeye bedel..ben dun aksam da bugunde gün içerisinde cok sıkıntı cekiyorum..sut yetmiyor galiba. .yarin doktorla konusucam bu aksam da böyle olursa..allah kolaylik versin hepimize. .dikkat et kendine bebisine de..
null[/QUOTE
cok doğru söylüyorsun. Bütün gece uykusuz kaliyorsun sabah sana atmis oldugu gülücük herşeye bedel..ben dun aksam da bugunde gün içerisinde cok sıkıntı cekiyorum..sut yetmiyor galiba. .yarin doktorla konusucam bu aksam da böyle olursa..allah kolaylik versin hepimize. .dikkat et kendine
Benim en başından beri sütün yetmiyor tatlım mecburen mama takviyesi yapıyorum,zaten çok şükür o zor dönemleri atlatıyorlar olmazsa doktoruna sorarsın yavaş yavaş başlarsın ek gıdayı,tabi yine sen bilirsin,bu arada kızının ismini ne koydun?sizde kendinize iyi bakın cnm.![]()