4 aylık bebeği olanlar gece kaç saat uyuyor ve kaç kilo olduğunu söylermisiniz acill

Dumammm hatırladınmı beni cnm nasılsın?eylül sonu doğum yapacaklar topiğinden,oğlun nasıl sağlığı sıhhati iyidir inş..;)

Hatırladım tabi ki canım benim, topiği yazmasaydın bile unutmadım. Nickin böyle çok güzel çağrışımlar yapıyor bende. O rengi çok severim.
Oğlum iyi çoook şükür. Sadece anne sütü alıyoruz ama belki bi yerlerde denk gelmişsindir, ben sadece sağarak veriyorum sütümü. oğlum ilk günlerde mememi tutmadı. 1 aydan sonrada ben denemedim artık. 5 aylık olduk, 5 aydır düzenli sağıyorum.
Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Alıştın mı, yorgunluğun geçti mi?
Seninde normal miydi doğumun canım?

valla atin 15 inde martin tekrar kontrolümuz var sabrtcem anne sütüne devam edecegim..ondan sonrs takviye zaten 1 nisanda da ise basliyorum..o zamana kadar duzene de girer. .bu arada kizimin ismi ECE.. ;) sen ne koydun? ?

Evladın için en iyisini sen bilirsin cnm,keşke benimde sütüm yetseydi de hiç mama vermeseydim ama olmayınca olmuyo,yinede sağlıklı olsun yavrum da napalım,benim Minik Prensesimin adı Betül Zehra teyzesi..:)

Hatırladım tabi ki canım benim, topiği yazmasaydın bile unutmadım. Nickin böyle çok güzel çağrışımlar yapıyor bende. O rengi çok severim.
Oğlum iyi çoook şükür. Sadece anne sütü alıyoruz ama belki bi yerlerde denk gelmişsindir, ben sadece sağarak veriyorum sütümü. oğlum ilk günlerde mememi tutmadı. 1 aydan sonrada ben denemedim artık. 5 aylık olduk, 5 aydır düzenli sağıyorum.
Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Alıştın mı, yorgunluğun geçti mi?
Seninde normal miydi doğumun canım?

Evet cnm,nick im diye söylemiyorum ama bende çok seviyorum.:))))Prensesim de bende çok şükür iyiyim cnm,maalesef yorgunluğum pek geçmiyo cnm,çünkü yardım edebilecek pek kimse yok yanımda,yanlız büyütüyorum çocuğumu açıkçası,ama kalan vakitlerde kendimi oyalayacak şeyler yapıyorum evimde,bebek,diş,söz,nişan kurabiyeleri yapıyorum sipariş üstüne,kafam dağılıyo,rahatlıyorum açıkçası,ben sezeryan doğum yaptım cnm,herhangi bir sorunum olmadı cok şükür,çabuk toparlandım,sen paşa oğlunun adını ne koydun tatlım.;)

Hepinizin evladini Allah bagislasin
Oglusum sadece anne sutu emiyor 3 ay 5 gunluk msallah gelisimi iyi61 cm 7.2kilo tek sorunuumuz gece 3 ten asagi uyumuyor uyku duzenine sizler nasil alistirdiniz yakindise baslayacam cok zor olacak

Back
X