4 aylik bebegim cok huysuz uyumuyor ve geceleri surekli agliyor

Melis1111

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
48
5
13
32
Aslinda boyle degildi sakin bi bebekti engec 11 de uyuyordu ama son 3-4 gundur aksamlari surekleri agliyor 3 e kadar uyumuyor emmiyor. Gun icinde ise fazlasiyla huysuz acaba bunlari yasayan anneler varmi ne onerirsiniz ?

Aslinda boyle degildi sakin bi bebekti engec 11 de uyuyordu ama son 3-4 gundur aksamlari surekleri agliyor 3 e kadar uyumuyor emmiyor. Gun icinde ise fazlasiyla huysuz acaba bunlari yasayan anneler varmi ne onerirsiniz ?
canim benim kizimda aynen öyle iki aylik oldu ama
geceleri toplasaan 2saat uyuyomu ac desem gündüzleri karnini doyurup 4 saate yakin uyuyo doktoruna danistinmi kolik bebek olabilme ihtimali varmi Allah sabir versin hepimize cmm

Sanıyorum cocuk sahibi değil. Olsaydi bunu soleyemezdi. Biz burda biri bisey yazmış acaba ne diye heycanlanirken bunu gormek cok sinir bozucu gercekten. Hadsizlik.

canim benim kizimda aynen öyle iki aylik oldu ama
geceleri toplasaan 2saat uyuyomu ac desem gündüzleri karnini doyurup 4 saate yakin uyuyo doktoruna danistinmi kolik bebek olabilme ihtimali varmi Allah sabir versin hepimize cmm
4. Ayda koliklik olurmu ki olmaz diye biliyorum. 3 e kadar uyumuyor ama uyudugu zaman bi kere kalkip emiyor ve oglen 11 e kadar uyuyor. Bende doktora gitmeyi düşünüyorum bi kac gun daha tekrarlarsa. O kadar şiddetli ağlıyor ki icim parcalaniyor üst komşu ne oldu biseymi var diye asagi iniyor siz düşünün :(

Daha önce yokken birden olmuş dr a götürmenizde fayda var, birde bebeklerin büyüme atakları olur o dönreminde olabilir, geçmiş olsun

Mutlaka doktorunuza danışın. Bir de uyku eğitimi vermeyi hiç düşündünüz mü ya da denediniz mi? Ben 4 aylıktan itibaren uyku eğitimi verdim ve inanılmaz rahat ettim (Maşallah). Uyku eğitimi ile ilgili bebek yapım bakım onarım da okuduğum yazıların çok faydasını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X