Arkadaşlar merhaba eşim be ben grip atlatıyoruz. Benim ki ateşli geçiyor. Geçmek üzere burun tıkanıklığı kaldı sadece. Hastaneye gittiğimizde faranjit dedi. Ama kesinlikle çok ağırdı. Covid vb bilmiyorum. Bebeğim 5 aylık maskesiz dolaşmadım ellerimi hep kola ya ile yıkadıktan sonra aldım kucağıma öyle emzirdim eve sürekli havalandırdım. Fakat genede kaptı bebem burnu tıkalı öksürüyor hapşırıyor keyfi yerinde doktora götürdüm bitkisel bir şurup verdi sadece . Ama bir anne olarak hem vicdan azabı çekiyorum hemde çok korkuyorum. Atlatırmı çok zor bir şey olur mu ateşi çıkar mı daha kötü olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Gece bişiy olur diye hiç uyumadım. Sabahın 08.00 size yazıyorum. Serum fizyolojik yapıp hava veriyorum burnuna oda temizleyici makine sipariş verdik ben dün odasına kaynar su koydum nem olsun diye. Ama burnu tıkalı hala bence biraz iştahıda yok gece kalkardı bir kere kalktı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bana korkma diyebilecek tecrübeye sabit bir anne? Yada tavsiye verebilecek? Teşekkğr ederim yazım yanlışım car ise telefonum bozuk kusura bakmayın.